Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (153 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,78 (153 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,78
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

4 z 5 gwiazdek  Ewa Koperkiewicz, 08.11.2021
Towar zgodny z oczekiwaniami
4 z 5 gwiazdek  Janusz Piotrowski, 07.11.2021
Drabina w pełni przydatna do prac przy domu i w ogrodzie.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 26.10.2021
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marek Nowak, 18.10.2021
Bardzo stabilna drabina w dobrej cenie
5 z 5 gwiazdek  Michał Włosek, 14.10.2021
Drabina godna polecenia. Nie to co oglądem w marketach. Zaryzykowałem ale się oplacilo.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 14.10.2021
Produkt rewelacyjny. Tego szukałem. Spełnia wszystkie wymagania.
5 z 5 gwiazdek  Daniel K., 14.10.2021
Szybko,sprawnie-profesjonalnie
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Drzewucki, 13.10.2021
Drabina zgodna z opisem i spełnienia wszystkie oczekiwania. Szczerze polecam bo taniej nigdzie nie kupimy tego modelu.
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew Wilczyński, 10.10.2021
Firma godna polecenia
5 z 5 gwiazdek  Maciej Fis, 08.10.2021
Wszystko cacy, dobrze zapakowana, bez uszkodzen. Takiej drabinki mi brakowało.
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Borowski, 06.10.2021
W sam raz do moich prac przydomowych dla których ją kupiłem.
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Janusz Pis, 06.10.2021
Wszystko ok , polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam N., 23.09.2021
WSZYSTKO OK POLECAM I POZDRAWIAM
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Łabędź, 10.09.2021
Towar zgodny z opisem, solidny, nie ma się do czego przytrzepic. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Henryka Barańska, 09.09.2021
Świetny wybór. Drabina jest lekka oraz bardzo stabilna, co zwiększa komfort pracy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Latacz, 09.09.2021
Dobra drabinka.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz T, 09.09.2021
WSZYSTKO OK
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Stelmach, 09.09.2021
Super jakości drabina, wytrzymała, sztywna, nie jest strasznie lekka przez co utwierdza w przekonaniu ze nie zlamie sie czy pokrzywi w najmniej odpowiednim momencie. Warto zapłacić wiecej za porządną drabinę która będzie na lata. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Adam Piechocki, 25.08.2021
Za tą cenę jest super, sprzedawca też super.
Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Kancik, 25.08.2021
Bardzo dobra funkcyjna polecam
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Ciesielski, 25.08.2021
Bardzo dobry artykuł, drabina konstrukcyjnie dopracowana i bardzo funkcjonalna, a poza tym w bardzo dobrej cenie, gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Maria U., 18.08.2021
Polecam w 100 %
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Galant, 04.08.2021
Drabina extra, znalazłem tutaj najniższa cenę w internecie. Zapakowane jak byłaby ze szkła ;) Polecam i drabinę i sprzedawcę!
5 z 5 gwiazdek  Daniel R., 04.08.2021
Polecam. Miła obsługa
5 z 5 gwiazdek  Piotr Bulenda, 16.07.2021
Solidny sprzęt renomowanej firmy.
5 z 5 gwiazdek  Adam Szubert, 16.07.2021
Solidna i stabilna. Czuje się na niej pewnie przy pracach wokół domu a także korektach drzewostanu. Naprawdę wysoko sięga. Jestem zadowolony bardzo.
4 z 5 gwiazdek  Marcin Kostka, 28.06.2021
Drabina w zastosowaniu domowym się sprawdza, bardzo wygodne małe gabaryty a zasięg wystarczający.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Waśka, 25.06.2021
Super drabina.
5 z 5 gwiazdek  Karol Drzewiec, 25.06.2021
Bardzo dobra drabina, solidna
5 z 5 gwiazdek  Piotr Pankowski, 09.06.2021
Super drabina , bardzo dobra na potrzeby do użytku własnego
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Hanasz, 18.05.2021
Polecam solidna drabina
4 z 5 gwiazdek  Karol Sz., 18.05.2021
Dostałem dokładnie to co chciałem.
5 z 5 gwiazdek  tadeusz, 12.05.2021
Drabina dostarczono w dwa dni i wszystko w porządku zapakowane super. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jadwiga Szczurowska, 02.05.2021
Jest wielofunkcyjna przy pracy w ogrodzie i przy budynkach. Jestem bardzo zadowolona.
5 z 5 gwiazdek  Roman Chrząszcz, 29.04.2021
Drabina spełnia moje oczekiwana. Solidna stabilan drabina, jak dla mie, do prac domowych zupełnie wystarczająca. Dużym plusem jest jej stabilność po rozłożeniu, w porównaniu do innych drabin które wcześniej oglądałem. Jeżeli chodzi o prace domowe, zdecydowanie polecam.
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew Babiński, 27.04.2021
Drabina łatwa w obsłudze; stosunkowo lekka i stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Perech, 14.04.2021
Super pozytyw. Dotyczy zarówno artykułu jak i sprzedawcy. Dziękuję i polecam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Biegaj, 12.04.2021
Drabina jest tak wspaniała, aż nie chce się schodzić... :)
4 z 5 gwiazdek  Piotr Przypek, 09.04.2021
Bardzo dobra drabina. Wykonana solidnie. Jestem zadowolony. Z kontaktu ze sklepem także.
5 z 5 gwiazdek  Bożena Mazur, 09.04.2021
Bardzo dobra jakość, jest funkcjonalna, bardzo stabilna. Już została sprawdzona. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Nowak, 08.04.2021
Sprawnie dostarczony, bez uszkodzeń, sprawdzony w użyciu. Po prostu solidna drabina jakiej potrzebowałem.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław R., 29.03.2021
Witam. Miło mi , że trafiłem na tak profesjonalny sklep . Towar który kupiłem spełnia wszystkie moje oczekiwania pod względem troski o klienta , jakości , szybkości i fachowego zabezpieczeni do wysyłki , a najważniejsze to miła obsługa.Wszystkie informacje podane przez Wasz sklep były jasne i czytelne. Serdecznie pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Ewa Wrońska, 16.03.2021
Drabina po prostu doskonała - lekka, stabilna, bezpieczna. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Makijewski, 04.03.2021
Drabina dobra jakościowo, stabilna, praktyczne użytkowanie. Dobra do prac domowych.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Graczyk, 27.02.2021
Zakup przeprowadzony bardzo sprawnie szybka realizacja.
Produkt zgodny z oczekiwaniem wszystko na piątkę
pozdrawiam i dziękuje
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Derdzinski, 26.02.2021
Bardzo dobrej jakości, świetnie się sprawdza.
Na początku chciałem kupić coś tańszego ale po namyśle wybrałem KRAUSE i nie zawiodłem się
POLECAM !!!!
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kwiatkowski, 15.02.2021
Szybko, sprawdzenie, pełen profesjonalizm.
Gorąco polecam.
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kwiatkowski, 15.02.2021
Szybko, sprawdzenie, pełen profesjonalizm.
Gorąco polecam.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl