Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (165 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,78 (165 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,78
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Marcin Mruk, 22.04.2022
Super drabina.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Mrzyk, 15.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Mrzyk, 15.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz O., 02.02.2022
Polecam - bardzo solidna i mocna
4 z 5 gwiazdek  Wojciech Pazgan, 02.02.2022
Ogólnie drabina ok.,niema do czego się przyczepić.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Solarz, 24.01.2022
Drabina jest genialna!!!
4 z 5 gwiazdek  Jan Macioł, 21.01.2022
Produkt bardzo dobry. Jedyny mankament to to, że nie można odczepić jednego elementu drabiny aby go użyć jako drabiny przystawnej. Drabina trzyelementowa jest za ciężka do obsługi przez jedną osobę.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Kuśmider, 17.01.2022
Wszystko Ok!
5 z 5 gwiazdek  Weronika M., 05.01.2022
Szybka miła transakcjia,,drabina fajna polecem
5 z 5 gwiazdek  Witold Rozum, 05.01.2022
Drabina rewelacyjna,wielofunkcyjna. Krause nie trzeba reklamować,to marka ceniona w Polsce i najchętniej kupowana. Użytkowanie daje poczucie bezpieczeństwa i zadowolenie z użytkowania . Polecam
4 z 5 gwiazdek  Tomasz Łukjaniuk, 05.01.2022
jest ok, spełnia oczekiwnia
5 z 5 gwiazdek  Piotr Marszał, 03.01.2022
Stabilna solidna polecam
4 z 5 gwiazdek  Ewa Koperkiewicz, 08.11.2021
Towar zgodny z oczekiwaniami
4 z 5 gwiazdek  Janusz Piotrowski, 07.11.2021
Drabina w pełni przydatna do prac przy domu i w ogrodzie.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 26.10.2021
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marek Nowak, 18.10.2021
Bardzo stabilna drabina w dobrej cenie
5 z 5 gwiazdek  Michał Włosek, 14.10.2021
Drabina godna polecenia. Nie to co oglądem w marketach. Zaryzykowałem ale się oplacilo.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 14.10.2021
Produkt rewelacyjny. Tego szukałem. Spełnia wszystkie wymagania.
5 z 5 gwiazdek  Daniel K., 14.10.2021
Szybko,sprawnie-profesjonalnie
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Drzewucki, 13.10.2021
Drabina zgodna z opisem i spełnienia wszystkie oczekiwania. Szczerze polecam bo taniej nigdzie nie kupimy tego modelu.
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew Wilczyński, 10.10.2021
Firma godna polecenia
5 z 5 gwiazdek  Maciej Fis, 08.10.2021
Wszystko cacy, dobrze zapakowana, bez uszkodzen. Takiej drabinki mi brakowało.
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Borowski, 06.10.2021
W sam raz do moich prac przydomowych dla których ją kupiłem.
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Janusz Pis, 06.10.2021
Wszystko ok , polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam N., 23.09.2021
WSZYSTKO OK POLECAM I POZDRAWIAM
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Łabędź, 10.09.2021
Towar zgodny z opisem, solidny, nie ma się do czego przytrzepic. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Henryka Barańska, 09.09.2021
Świetny wybór. Drabina jest lekka oraz bardzo stabilna, co zwiększa komfort pracy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Latacz, 09.09.2021
Dobra drabinka.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz T, 09.09.2021
WSZYSTKO OK
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Stelmach, 09.09.2021
Super jakości drabina, wytrzymała, sztywna, nie jest strasznie lekka przez co utwierdza w przekonaniu ze nie zlamie sie czy pokrzywi w najmniej odpowiednim momencie. Warto zapłacić wiecej za porządną drabinę która będzie na lata. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Adam Piechocki, 25.08.2021
Za tą cenę jest super, sprzedawca też super.
Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Kancik, 25.08.2021
Bardzo dobra funkcyjna polecam
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Ciesielski, 25.08.2021
Bardzo dobry artykuł, drabina konstrukcyjnie dopracowana i bardzo funkcjonalna, a poza tym w bardzo dobrej cenie, gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Maria U., 18.08.2021
Polecam w 100 %
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Galant, 04.08.2021
Drabina extra, znalazłem tutaj najniższa cenę w internecie. Zapakowane jak byłaby ze szkła ;) Polecam i drabinę i sprzedawcę!
5 z 5 gwiazdek  Daniel R., 04.08.2021
Polecam. Miła obsługa
5 z 5 gwiazdek  Piotr Bulenda, 16.07.2021
Solidny sprzęt renomowanej firmy.
5 z 5 gwiazdek  Adam Szubert, 16.07.2021
Solidna i stabilna. Czuje się na niej pewnie przy pracach wokół domu a także korektach drzewostanu. Naprawdę wysoko sięga. Jestem zadowolony bardzo.
4 z 5 gwiazdek  Marcin Kostka, 28.06.2021
Drabina w zastosowaniu domowym się sprawdza, bardzo wygodne małe gabaryty a zasięg wystarczający.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Waśka, 25.06.2021
Super drabina.
5 z 5 gwiazdek  Karol Drzewiec, 25.06.2021
Bardzo dobra drabina, solidna
5 z 5 gwiazdek  Piotr Pankowski, 09.06.2021
Super drabina , bardzo dobra na potrzeby do użytku własnego
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Hanasz, 18.05.2021
Polecam solidna drabina
4 z 5 gwiazdek  Karol Sz., 18.05.2021
Dostałem dokładnie to co chciałem.
5 z 5 gwiazdek  tadeusz, 12.05.2021
Drabina dostarczono w dwa dni i wszystko w porządku zapakowane super. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jadwiga Szczurowska, 02.05.2021
Jest wielofunkcyjna przy pracy w ogrodzie i przy budynkach. Jestem bardzo zadowolona.
5 z 5 gwiazdek  Roman Chrząszcz, 29.04.2021
Drabina spełnia moje oczekiwana. Solidna stabilan drabina, jak dla mie, do prac domowych zupełnie wystarczająca. Dużym plusem jest jej stabilność po rozłożeniu, w porównaniu do innych drabin które wcześniej oglądałem. Jeżeli chodzi o prace domowe, zdecydowanie polecam.
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew Babiński, 27.04.2021
Drabina łatwa w obsłudze; stosunkowo lekka i stabilna.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl