0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (82 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,80 (82 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,80
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  AGNIESZKA PODEMSKA, 03.09.2020
zamówienie zgodne z opisem i bardzo szybka dostwa.polecam bardzo
4 z 5 gwiazdek  Joanna Smolarek, 11.08.2020
Dobrze zapakowana. Szybka dostawa .Za krotko uzytkuje zeby rzetelnie ocenic.
5 z 5 gwiazdek  Bernard Wietecha, 10.08.2020
Towar dobrze zapakowani, zgodny z opisem sklepu. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Aniela Marczyk, 24.07.2020
W pracy używamy drabin różnych firm,dlatego ułatwiło mi to dokonania wyboru. Fakt, że tam jest z wyższej półki, ale na moje domowe potrzeby wystarczy jak najbardziej ta. Czereśnie i wiśnie już pozrywane :) A z wiosny przycinanie ozdobnych dużych iglaków, gdzie teraz nie będzie trzeba opierać drabiny o drzewko/koronę w przeciwieństwie do starej drewnianej.
5 z 5 gwiazdek  Sylwester Cz., 05.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania.
4 z 5 gwiazdek  Anna Krok, 22.06.2020
Drabina OK, psrawdza się przy pracach remontowych.
5 z 5 gwiazdek  Lionel C., 09.05.2020
Wysokiej jakości produkt, dokładnie taki, jaki był reklamowany. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Łada, 27.04.2020
krause i tyle
4 z 5 gwiazdek  Przemysław Jama, 27.04.2020
Produkt polecam. Drabina funkcjonalna, bardzo dobrze wykonana.
5 z 5 gwiazdek  Marcin , 27.04.2020
Jestem zadowolony
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Gontarek, 27.04.2020
Towar zgodny z opisem,dobry kontakt ze sprzedającym,szybka realizacja zamówienia,Polecam:-)
4 z 5 gwiazdek  Paweł Madejski, 14.04.2020
Jak najbardziej przydatna do intensywnego użytku przydomowego (obcinanie gałęzi, czyszczenie i prace dachowe itp.).
5 z 5 gwiazdek  Antoni Wantuch, 14.04.2020
Drabina super, w porównaniu do innych produktów w zbliżonej cenie, nie ma sobie równych. Natomiast sklep nawet w warunkach epidemii z terminowością dostawy zaskoczył mnie mega pozytywnie.
5 z 5 gwiazdek  PrzemekR, 13.04.2020
Fajna drabina
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, 29.03.2020
górna pólka
4 z 5 gwiazdek  ROMAN LALAK, 27.03.2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, obsługi zamówienia i dostawy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Rybak, 26.03.2020
Naprawdę wielofunkcyjna i przede wszystkim lekka, chociaż nie mała.
5 z 5 gwiazdek  Witold Winiarski, 03.03.2020
W pełni spełnia oczekiwania. To już druga drabina tej firmy i obie są super
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Sagan, 03.03.2020
Drabina super, spełnia wszystkie oczekiwania, transakcja przebiegła bez zarzutu
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Sagan, 03.03.2020
Drabina super, spełnia wszystkie oczekiwania, transakcja przebiegła bez zarzutu
4 z 5 gwiazdek  Kazimierz K., 25.02.2020
Przesyłka zgodna z zamówieniem, bez uszkodzeń. Firma solidna. Ocena dobra.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Stępnik, 25.02.2020
wszystko jak najbardziej OK. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Artur K., 23.02.2020
wszystko super, towar dobrej jakości
4 z 5 gwiazdek  Witold, 22.02.2020
towar zgodny z oczekiwaniami
5 z 5 gwiazdek  Mateusz Reczek, 21.02.2020
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Damian G., 21.02.2020
Wszystko w porządku
5 z 5 gwiazdek  Monika, 21.02.2020
Towar pierwsza klasa.
5 z 5 gwiazdek  Waldemar G., 21.02.2020
Polecam przesyłka została dostarczona na czas drabina sprawuje się bez zastrzeżeń jest Ok
5 z 5 gwiazdek  Mariusz, 21.02.2020
Sprawdzony towar, najwyższa jakość.
5 z 5 gwiazdek  Rafał Szyngwelski, 13.01.2020
Drabina KRAUSE - jakość, cena, realizacja transakcji - godna polecenia.
5 z 5 gwiazdek  M.P, 13.01.2020
Niezawodna drabina
5 z 5 gwiazdek  Marek Jaskulski, 12.01.2020
Bardzo szybka wysyłka.Cala transakcja przebiegła w jak najlepszym porządku.
Drabina super. Polecam zarówno Sklep jak i Towar.
Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Karol, 12.01.2020
Porządna drabina, nie jakiś marketowy szajs.
5 z 5 gwiazdek  Urszula Daniszewska-Niekraś, 04.12.2019
Gorąco polecam. Szybka dostawa, bardzo fachowa obsługa. Drabina zabezpieczona bardzo dobrze. Jeszcze tego samego dnia używana i jestem bardzo zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Sebastian, 21.11.2019
"Pełne zadowolenie z transakcji. Wszystko zgodne z opisem, bezproblemowy kontakt, bardzo szybka wysyła i dostawa zakupionych asortymentów. Jak najbardziej POLECAM !! :)"
5 z 5 gwiazdek  ART, 03.10.2019
Satysfakcja 100%. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Hardek, 28.09.2019
wygodna, praktyczna i lekka drabina
4 z 5 gwiazdek  ZDZISŁAW BARAN, 27.09.2019
wszystko ok
5 z 5 gwiazdek  Robert Szewczyk, 29.08.2019
Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka dostawa.Polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam, 21.08.2019
Drabina super dobra jakość i wykonanie. Kontakt bardzo dobry. Szybka wysyłka towar miałem za kilka dni od zamówienia. Zapakowana tak żeby nie było ani jednej ryski. Firma kurierska również na wysokim poziomie - bardzo uprzemy kurier a co najważniejsze ze dzwoni i umawia się na dostawę co nie jest obecnie takie oczywiste. Jestem zadowolony
5 z 5 gwiazdek  Witold , 29.07.2019
Towar jak i sprzedawca za sługują na pochwałę
5 z 5 gwiazdek  Beata West, 26.07.2019
Artykul bardzo dobrej jakosci w przystepnej cenie.
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Obsluga wspaniała. Po prostu super. Niestety potrzebuje tylko jednej drabiny.
Tak obslugiwanych firm Polsce potrzeba. Powodzenia.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz Łakota, 10.07.2019
ok, ok,ok, ok,ok,ok
4 z 5 gwiazdek  Cezary Potalski, 31.05.2019
Drabina bardzo dobra, stabilna. Godna polecenia. Szkoda tylko, że trzeci element na stałe połączony ze sobą.
4 z 5 gwiazdek  Robert Jabłonski, 15.05.2019
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo miła obsługa.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz, 06.05.2019
Drabina bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Renata, 06.05.2019
Artykół zgodny zopisem
5 z 5 gwiazdek  Janusz, 06.05.2019
Bezproblemowy kontakt telefoniczny z BOK, szybka realizacja zamówienia. Drabina Krause Corda 3x9 solidnie wykonana i bardo dobrze zapakowana na czas transportu. Bardzo dobry produkt, w Bardzo dobrej cenie, dostarczony przez kuriera do drzwi domu. Zdecydowanie Polecam zakup w tej Firmie. Janusz.
5 z 5 gwiazdek  Adam Puć, 05.05.2019
Bardzo dobra cena, szybka i tania dostawa. Wszystko OK.
5 z 5 gwiazdek  Tomek, 05.05.2019
Towar 1 klasa, obsługa także. Polecam ;)

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl