0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (54 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,83 (54 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Damian G., 21.02.2020
Wszystko w porządku
5 z 5 gwiazdek  Rafał Szyngwelski, 13.01.2020
Drabina KRAUSE - jakość, cena, realizacja transakcji - godna polecenia.
5 z 5 gwiazdek  M.P, 13.01.2020
Niezawodna drabina
5 z 5 gwiazdek  Marek Jaskulski, 12.01.2020
Bardzo szybka wysyłka.Cala transakcja przebiegła w jak najlepszym porządku.
Drabina super. Polecam zarówno Sklep jak i Towar.
Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Karol, 12.01.2020
Porządna drabina, nie jakiś marketowy szajs.
5 z 5 gwiazdek  Urszula Daniszewska-Niekraś, 04.12.2019
Gorąco polecam. Szybka dostawa, bardzo fachowa obsługa. Drabina zabezpieczona bardzo dobrze. Jeszcze tego samego dnia używana i jestem bardzo zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Sebastian, 21.11.2019
"Pełne zadowolenie z transakcji. Wszystko zgodne z opisem, bezproblemowy kontakt, bardzo szybka wysyła i dostawa zakupionych asortymentów. Jak najbardziej POLECAM !! :)"
5 z 5 gwiazdek  ART, 03.10.2019
Satysfakcja 100%. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Hardek, 28.09.2019
wygodna, praktyczna i lekka drabina
4 z 5 gwiazdek  ZDZISŁAW BARAN, 27.09.2019
wszystko ok
5 z 5 gwiazdek  Robert Szewczyk, 29.08.2019
Towar zgodny z opisem.Bardzo szybka dostawa.Polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam, 21.08.2019
Drabina super dobra jakość i wykonanie. Kontakt bardzo dobry. Szybka wysyłka towar miałem za kilka dni od zamówienia. Zapakowana tak żeby nie było ani jednej ryski. Firma kurierska również na wysokim poziomie - bardzo uprzemy kurier a co najważniejsze ze dzwoni i umawia się na dostawę co nie jest obecnie takie oczywiste. Jestem zadowolony
5 z 5 gwiazdek  Witold , 29.07.2019
Towar jak i sprzedawca za sługują na pochwałę
5 z 5 gwiazdek  Beata West, 26.07.2019
Artykul bardzo dobrej jakosci w przystepnej cenie.
Jestem bardzo zadowolona. Polecam.
Obsluga wspaniała. Po prostu super. Niestety potrzebuje tylko jednej drabiny.
Tak obslugiwanych firm Polsce potrzeba. Powodzenia.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz Łakota, 10.07.2019
ok, ok,ok, ok,ok,ok
4 z 5 gwiazdek  Cezary Potalski, 31.05.2019
Drabina bardzo dobra, stabilna. Godna polecenia. Szkoda tylko, że trzeci element na stałe połączony ze sobą.
4 z 5 gwiazdek  Robert Jabłonski, 15.05.2019
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo miła obsługa.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz, 06.05.2019
Drabina bardzo dobra. Szybka dostawa. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Renata, 06.05.2019
Artykół zgodny zopisem
5 z 5 gwiazdek  Janusz, 06.05.2019
Bezproblemowy kontakt telefoniczny z BOK, szybka realizacja zamówienia. Drabina Krause Corda 3x9 solidnie wykonana i bardo dobrze zapakowana na czas transportu. Bardzo dobry produkt, w Bardzo dobrej cenie, dostarczony przez kuriera do drzwi domu. Zdecydowanie Polecam zakup w tej Firmie. Janusz.
5 z 5 gwiazdek  Adam Puć, 05.05.2019
Bardzo dobra cena, szybka i tania dostawa. Wszystko OK.
5 z 5 gwiazdek  Tomek, 05.05.2019
Towar 1 klasa, obsługa także. Polecam ;)
4 z 5 gwiazdek  Aleksandra Bandomir, 03.05.2019
Drabina jest wysoka :) Dlatego stabilizacja powinna być priorytetem. Do producenta konstruktora - przydała by się dodatkowa zdejmowana belka stabilizująca na drugą część drabiny bo w ogrodzie nóżki potrafią się wbić w podłoże. Wtedy byłaby pełnia szczęścia. Poza tym wszystko ok. Drabina spełnia swoją funkcję. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Artur Ognik, 02.05.2019
Bardzo szybka wysyłka, super obsługa klienta. Drabina dotarła bardzo dobrze zabezpieczona. Używana kilkanaście razy od czasu zakupu. Jak dla mnie 3x10 jest idealna. Dostęp praktycznie do każdego miejsca. Stabilna, dobrze wykonana, solidna. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Robert, 02.05.2019
Bardzo szybka i miła obsługa !!!
5 z 5 gwiazdek  Piotr Sysoł , 02.05.2019
Bardzo konkretną i miła obsługa, szybka wysyłka, produkt godny polecenia, w tej cenie nigdzie nie dostaniecie takiej drabiny. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Przemysław, 23.04.2019
Produkt bardzo solidny. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Eugeniusz Piech, 20.04.2019
Jest to drugi mój zakup w państwa firmie z którego jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Dorota, 20.04.2019
Obsługa bardzo żetelna, błyskawiczna realizacja i jeszcze zniżka w niespodziance. Produkt dotarł dobrze zapakowany. Drabina Krause solidna i łatwa w obsłudze.
5 z 5 gwiazdek  EDYTA SOCAŁA, 17.04.2019
SUPER. Towar zgodny z zamówieniem. Szybka realizacja zamówienia . Polecam!
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kolos, 11.04.2019
Nigdy nie oceniam towaru na maxa, bo potem mam zamknietą drogę do ewentualnej korekty.
A co do towaru? Nie zachwyca mnie ani zniechęca. Kupiony do ogrodu (działki), aby przyciąć wybujałe drzewa. I to się udało. Nie rozkładałem drabiny na maxa ( 3 pojedyncze elementy ) tylko w "rozkroku".Jest to minimum bo mogła byc dłuższa. Ale tylko taka zmieści się w piwnicy. No i ciężar samej drabiny jeszcze akceptowalny. Do profesjonalnych zastosowań to chyba Krause z wyższej półki np. Stabilo. Do moich celów ok.("value for money").
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Kąkol, 06.04.2019
Rzetelna firma, drabina super polecam
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz , 03.04.2019
Bardzo dobry kontakt oraz szybka realizacja zamówienia. Drabina do przydomowych prac jak najbardziej się nadaje.
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Cetnar, 03.04.2019
Drabina bardzo dobra.
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Błach, 03.04.2019
Bardzo solidnie wykonana, posiada zabezpieczenia. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Stanislaw Chałkowski, 03.04.2019
obsługa klienta idealna
drabina super
5 z 5 gwiazdek  Paweł, 03.04.2019
Bardzo dobra cena i jakość super, tranzakcja udana pomyślnie, polecam :-)
5 z 5 gwiazdek  Monika, 03.04.2019
Zgodna z opisem stabilna dobrej jakości polecam
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Filipczak, 03.04.2019
W 100 procentach na tak.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Włudyga, 02.04.2019
Obsługa perfekcyjna !
4 z 5 gwiazdek  Piotr Kędrek, 02.04.2019
Drabina (3x10) stabilna, funkcjonalna i estetyczna.
Jedyny mankament, to przy używaniu jej jako przystawnej po rozsunięciu 2 elementu można zaplątać się wchodząc lub schodząc w taśmy blokujące rozstaw. Może z czasem ich "twardość" się zmieni i nie będą się pchać między szczeble.
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wąsowicz, 20.01.2017
Bardzo wytrzymała i stabilna drabina. Dotarła wraz zamówionymi dodatkowo szpicami. Dziękuję.
5 z 5 gwiazdek  Marzena Rychlicka, 12.12.2016
Prezent dla męża udany :) Dzięki za szybką dostawę. Drabina nówka tylko opakowanie było poodzierane.
5 z 5 gwiazdek  Henryk Gwizdek, 01.12.2016
Stabilna i lekka drabina. Po ustawieniu daje naprawdę komfort pracy. Stopki drabiny dość wytrzymałe nie ślizga się wogóle
5 z 5 gwiazdek  Marzena Gruber, 31.10.2016
Lekka drabina do prac przy domu. Kupowałam dla rodziny w Polsce, zero problemów z dostawą !
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Korkowski, 04.10.2016
Najlepsza drabina do tej pory jaką miałem !!! Dobra cena i dobra marka drabiny Ja polecam
5 z 5 gwiazdek  Maciek Łapiński, 15.09.2016
Super drabinka !! ! Bardzo dobra obsługa i naprawde szybka realizacja zamówienia. Szeroka oferta, konkurencyjne ceny.
5 z 5 gwiazdek  Witek Staniaszek, 12.08.2016
Praktyczna drabina lekka bo aluminiowa. Zamierzam kupić drugą więc liczę na rabnat :-)
5 z 5 gwiazdek  Krzycho Idziak, 16.04.2016
Profesjonalne podejście do klienta i dobra cena drabiny. To co zaraz zauważyłem to waga jest w sumie bardzo lekka za to duży plus
4 z 5 gwiazdek  Mateusz Kura, 12.02.2016
Poręczna fajna drainka. Dobra jakość i cena. Miałem taką chińską ale długo nie wytrzymała ;) Nie to co ta. Jedyny minus to kurier który błądził

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl