Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma


  
Nasza infolinia:
+48 74 884 10 11
  
Nasz e-mail:
info@accipo.pl

Opinie Klientów (183 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,79 (183 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,79
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Marian Markowiak, 20.12.2023
Drabina KRAUSE CORDA 3x8 spełnia moje oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Dyl, 06.06.2023
Super jakość
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kruszak, 05.06.2023
Drabina bardzo dobrej jakości.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Kowalik, 04.06.2023
Dobry towar. Polecam również accipo.
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Płatek, 04.06.2023
Dobra oferta
Szybka wysyłka
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Zalewski, 04.06.2023
Drabina zgodna z zamówieniem, doskonale zapakowana, gorąco polecam sprzedawcę.
5 z 5 gwiazdek  Daniel Mucha, 28.05.2023
Wszystko okej. Najbardziej podoba mi się funkvja wchodzenia i schodzenia z drabiny - serio rewelacja!
5 z 5 gwiazdek  Marek Maciorowski, 16.05.2023
Zakupiona drabina doskonale sprawdza się w moim gospodarstwie i spełnia moje oczekiwania . Polecam zarówno sprzedawcę i artykuł. Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Przemysław D., 08.05.2023
Towar zgodny z opisem, błyskawiczna dostawa. POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Marek M., 07.05.2023
Zakupiona drabina doskonale sprawdza się w moim gospodarstwie i spełnia moje oczekiwania . Polecam zarówno sprzedawcę i artykuł. Pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Benita Tańcula, 03.05.2023
Polecam!!!! bardzo dobrej jakości drabina fachowa pomoc !!!
5 z 5 gwiazdek  Anna K., 05.11.2022
Artykuł zgodny z opisem, świetna cena i szybka dostawa.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Korczyński, 04.11.2022
Produkt bardzo dobrej jakości, stabilna mocna i z najlepszych materiałów.100%polecam
5 z 5 gwiazdek  Wiesław Galic, 17.10.2022
Podczas używania czuje się, że należy ona do kategorii sprzętu profesjonalnego.
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Piotrowicz, 17.10.2022
Drabina spełnia moje wszystkie oczekiwania. Solidna i bardzo wysoka a przy tym całkiem tania. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Marcin Muciek, 19.08.2022
Polecam produkt, wykonanie i jakość b/u, obsługa i wysyłka na 5
5 z 5 gwiazdek  Marcin Frankowski, 25.07.2022
Drabina super , dokładnie taka jak w opisie , stabilna porządne wykonanie . Obsługa doskonała tylko można polecać. Marcin
5 z 5 gwiazdek  Rafał Gałązka, 13.06.2022
Drabina sztywna. Spełnia moje oczekiwania. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Mruk, 22.04.2022
Super drabina.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Mrzyk, 15.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Mrzyk, 15.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości. Cena atrakcyjna. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz O., 02.02.2022
Polecam - bardzo solidna i mocna
4 z 5 gwiazdek  Wojciech Pazgan, 02.02.2022
Ogólnie drabina ok.,niema do czego się przyczepić.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Solarz, 24.01.2022
Drabina jest genialna!!!
4 z 5 gwiazdek  Jan Macioł, 21.01.2022
Produkt bardzo dobry. Jedyny mankament to to, że nie można odczepić jednego elementu drabiny aby go użyć jako drabiny przystawnej. Drabina trzyelementowa jest za ciężka do obsługi przez jedną osobę.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Kuśmider, 17.01.2022
Wszystko Ok!
5 z 5 gwiazdek  Weronika M., 05.01.2022
Szybka miła transakcjia,,drabina fajna polecem
5 z 5 gwiazdek  Witold Rozum, 05.01.2022
Drabina rewelacyjna,wielofunkcyjna. Krause nie trzeba reklamować,to marka ceniona w Polsce i najchętniej kupowana. Użytkowanie daje poczucie bezpieczeństwa i zadowolenie z użytkowania . Polecam
4 z 5 gwiazdek  Tomasz Łukjaniuk, 05.01.2022
jest ok, spełnia oczekiwnia
5 z 5 gwiazdek  Piotr Marszał, 03.01.2022
Stabilna solidna polecam
4 z 5 gwiazdek  Ewa Koperkiewicz, 08.11.2021
Towar zgodny z oczekiwaniami
4 z 5 gwiazdek  Janusz Piotrowski, 07.11.2021
Drabina w pełni przydatna do prac przy domu i w ogrodzie.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 26.10.2021
Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marek Nowak, 18.10.2021
Bardzo stabilna drabina w dobrej cenie
5 z 5 gwiazdek  Michał Włosek, 14.10.2021
Drabina godna polecenia. Nie to co oglądem w marketach. Zaryzykowałem ale się oplacilo.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech W., 14.10.2021
Produkt rewelacyjny. Tego szukałem. Spełnia wszystkie wymagania.
5 z 5 gwiazdek  Daniel K., 14.10.2021
Szybko,sprawnie-profesjonalnie
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Drzewucki, 13.10.2021
Drabina zgodna z opisem i spełnienia wszystkie oczekiwania. Szczerze polecam bo taniej nigdzie nie kupimy tego modelu.
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew Wilczyński, 10.10.2021
Firma godna polecenia
5 z 5 gwiazdek  Maciej Fis, 08.10.2021
Wszystko cacy, dobrze zapakowana, bez uszkodzen. Takiej drabinki mi brakowało.
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof Borowski, 06.10.2021
W sam raz do moich prac przydomowych dla których ją kupiłem.
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Brzezicki, 06.10.2021
Towar zgodny z opisem. Obsługa wzorowa. Polecam
4 z 5 gwiazdek  Janusz Pis, 06.10.2021
Wszystko ok , polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam N., 23.09.2021
WSZYSTKO OK POLECAM I POZDRAWIAM
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Łabędź, 10.09.2021
Towar zgodny z opisem, solidny, nie ma się do czego przytrzepic. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Henryka Barańska, 09.09.2021
Świetny wybór. Drabina jest lekka oraz bardzo stabilna, co zwiększa komfort pracy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Latacz, 09.09.2021
Dobra drabinka.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz T, 09.09.2021
WSZYSTKO OK
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Stelmach, 09.09.2021
Super jakości drabina, wytrzymała, sztywna, nie jest strasznie lekka przez co utwierdza w przekonaniu ze nie zlamie sie czy pokrzywi w najmniej odpowiednim momencie. Warto zapłacić wiecej za porządną drabinę która będzie na lata. Polecam.

  do góry


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl