0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (114 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,81 (114 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,81
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Andrzej Biegaj, 12.04.2021
Drabina jest tak wspaniała, aż nie chce się schodzić... :)
4 z 5 gwiazdek  Piotr Przypek, 09.04.2021
Bardzo dobra drabina. Wykonana solidnie. Jestem zadowolony. Z kontaktu ze sklepem także.
5 z 5 gwiazdek  Bożena Mazur, 09.04.2021
Bardzo dobra jakość, jest funkcjonalna, bardzo stabilna. Już została sprawdzona. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Nowak, 08.04.2021
Sprawnie dostarczony, bez uszkodzeń, sprawdzony w użyciu. Po prostu solidna drabina jakiej potrzebowałem.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław R., 29.03.2021
Witam. Miło mi , że trafiłem na tak profesjonalny sklep . Towar który kupiłem spełnia wszystkie moje oczekiwania pod względem troski o klienta , jakości , szybkości i fachowego zabezpieczeni do wysyłki , a najważniejsze to miła obsługa.Wszystkie informacje podane przez Wasz sklep były jasne i czytelne. Serdecznie pozdrawiam.
5 z 5 gwiazdek  Ewa Wrońska, 16.03.2021
Drabina po prostu doskonała - lekka, stabilna, bezpieczna. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Makijewski, 04.03.2021
Drabina dobra jakościowo, stabilna, praktyczne użytkowanie. Dobra do prac domowych.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Graczyk, 27.02.2021
Zakup przeprowadzony bardzo sprawnie szybka realizacja.
Produkt zgodny z oczekiwaniem wszystko na piątkę
pozdrawiam i dziękuje
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Derdzinski, 26.02.2021
Bardzo dobrej jakości, świetnie się sprawdza.
Na początku chciałem kupić coś tańszego ale po namyśle wybrałem KRAUSE i nie zawiodłem się
POLECAM !!!!
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kwiatkowski, 15.02.2021
Szybko, sprawdzenie, pełen profesjonalizm.
Gorąco polecam.
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Kwiatkowski, 15.02.2021
Szybko, sprawdzenie, pełen profesjonalizm.
Gorąco polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jan Szymanek, 07.02.2021
drabina solidnie wykonana i spełnią moje oczekiwania , jestem zadowolony z zakupu
5 z 5 gwiazdek  Artur Piątkowski, 26.01.2021
Bardzo szybka wysyłka, drabina stabilna i zarazem lekka nie wygina się po wejściu na nią tak jak te z marketów, naprawde polecam.
4 z 5 gwiazdek  Janusz Politański, 24.01.2021
Towar zgodny z opisem, dobra cena, wszystko o.k. Polecam ten sklep.
4 z 5 gwiazdek  Jolanta C., 21.12.2020
Drabina służy mi od 2 lat i puki co jestem zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Konrad Kędzierski, 21.12.2020
Po dwóch latach użytkowania przy budowie domu mogę powiedzieć, że nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobry produkt wart swojej ceny. Z czystym sumieniem polecam!
5 z 5 gwiazdek  B.P., 21.12.2020
Produkt godny polecenia.
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Zinkel, 21.12.2020
Towar zgodny z opisem, polecam wszystkim.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Kuczmaszewski, 21.12.2020
Lekka, funkcjonalna, wytrzymała polecam
5 z 5 gwiazdek  Bożena Dudek, 21.12.2020
Sprzęt solidny, bardzo przydatny w domku jednorodzinnym, polecam zakup - pozytywna opinia dotyczy zarówno sprzętu jak i sprzedawcy. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Kucharski, 21.12.2020
Bardzo dobra drabina, lekka poręczna polecam.
4 z 5 gwiazdek  Bogdan Paradysz, 21.12.2020
Bardzo dobry produkt. Drabina jest lekka i poręczna. Można jej używać jaka drabinę przystawną lub wolnostojącą. Łatwa w rozkładaniu, sprawdzi się w każdym domu. Polecam!!!
5 z 5 gwiazdek  Jan Steiner, 21.12.2020
Super się sprawdza i dobra byłsa cena polecam produkt
4 z 5 gwiazdek  ROMAN SZYMUŚ, 21.12.2020
Jak na taką cenę to drabina aluminiowa w porządku
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Skorupa, 21.12.2020
Bardzo dobry produkt ,polecam
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Skorupa, 21.12.2020
Polecam bardzo dobra jakość
4 z 5 gwiazdek  Robert S., 21.12.2020
Spełnia oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Waldemar Waraksa, 20.12.2020
Super,
Bardzo dobry wybór.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Dąbroś, 03.12.2020
Zamówiona drabina została dostarczona tak jak oczekiwałem. Sprzęt kompletny, sprawny, dostarczony w bardzo krótkim terminie.
Dziękuję, pozdrawiam.

Stanisław Dąbroś
5 z 5 gwiazdek  Piotr Laskowski, 23.11.2020
Drabina jak drobina, jest ok, nie wygina się, jak te najtańsze. Cena bardzo atrakcyjna, sklep bez zastrzeżeń. Dobry kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia ! POLECAM !
5 z 5 gwiazdek  Ireneusz Gumkowski, 02.11.2020
przedmiot bdobry dostawa bez uwag
5 z 5 gwiazdek  Robert Wejszewski, 30.10.2020
Dobra drabina. Złożona mieści się pod standardowym sufitem, a rozłożona ma zasięg kilka metrów większy. Przed zakupem korzystałem z pożyczonej identycznej drabiny, więc nie był to zakup w ciemno.
5 z 5 gwiazdek  AGNIESZKA PODEMSKA, 03.09.2020
zamówienie zgodne z opisem i bardzo szybka dostwa.polecam bardzo
4 z 5 gwiazdek  Joanna Smolarek, 11.08.2020
Dobrze zapakowana. Szybka dostawa .Za krotko uzytkuje zeby rzetelnie ocenic.
5 z 5 gwiazdek  Bernard Wietecha, 10.08.2020
Towar dobrze zapakowani, zgodny z opisem sklepu. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Aniela Marczyk, 24.07.2020
W pracy używamy drabin różnych firm,dlatego ułatwiło mi to dokonania wyboru. Fakt, że tam jest z wyższej półki, ale na moje domowe potrzeby wystarczy jak najbardziej ta. Czereśnie i wiśnie już pozrywane :) A z wiosny przycinanie ozdobnych dużych iglaków, gdzie teraz nie będzie trzeba opierać drabiny o drzewko/koronę w przeciwieństwie do starej drewnianej.
5 z 5 gwiazdek  Sylwester Cz., 05.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania.
4 z 5 gwiazdek  Anna Krok, 22.06.2020
Drabina OK, psrawdza się przy pracach remontowych.
5 z 5 gwiazdek  Lionel C., 09.05.2020
Wysokiej jakości produkt, dokładnie taki, jaki był reklamowany. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Łada, 27.04.2020
krause i tyle
4 z 5 gwiazdek  Przemysław Jama, 27.04.2020
Produkt polecam. Drabina funkcjonalna, bardzo dobrze wykonana.
5 z 5 gwiazdek  Marcin , 27.04.2020
Jestem zadowolony
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Gontarek, 27.04.2020
Towar zgodny z opisem,dobry kontakt ze sprzedającym,szybka realizacja zamówienia,Polecam:-)
4 z 5 gwiazdek  Paweł Madejski, 14.04.2020
Jak najbardziej przydatna do intensywnego użytku przydomowego (obcinanie gałęzi, czyszczenie i prace dachowe itp.).
5 z 5 gwiazdek  Antoni Wantuch, 14.04.2020
Drabina super, w porównaniu do innych produktów w zbliżonej cenie, nie ma sobie równych. Natomiast sklep nawet w warunkach epidemii z terminowością dostawy zaskoczył mnie mega pozytywnie.
5 z 5 gwiazdek  PrzemekR, 13.04.2020
Fajna drabina
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, 29.03.2020
górna pólka
4 z 5 gwiazdek  ROMAN LALAK, 27.03.2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, obsługi zamówienia i dostawy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Rybak, 26.03.2020
Naprawdę wielofunkcyjna i przede wszystkim lekka, chociaż nie mała.
5 z 5 gwiazdek  Witold Winiarski, 03.03.2020
W pełni spełnia oczekiwania. To już druga drabina tej firmy i obie są super

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl