Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (23 opinii) do:

KRAUSE MultiMatic drabina aluminiowa przegubowa
 4,87 (23 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,87
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Leszek D., 16.03.2021
Sprawdzony produkt od lat. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Michał M., 04.03.2021
Drabina w 100%%%%%% ok ok ok System składania i sztywność na najwyższym poziomie.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz W., 07.02.2021
Świetna drabina, obsługa sklepu chyba jeszcze lepsza. Polecam każdemu kto chce mieć porządną drabinę która mieści się do osobówki.
4 z 5 gwiazdek  Marek Jarco, 24.01.2021
drabina porządna, jedynie (jak dla mnie) nieco za ciężka.
4 z 5 gwiazdek  Andrzej B., 21.12.2020
Taki miał być
5 z 5 gwiazdek  Bartosz Furmaniak, 20.12.2020
Polecam sprzedawcę. Transakcja odbyla sie szybko i bezproblemowo. Co do produktu pracuje juz na drabinach Krause okolo 13lat i jestem bardzo zadowolony.
W porownaniu do innych drabin tego typu sa bardzo stabilne oraz wytrzymale. Ostatnio pracowalem na Krause Corda lecz maja gorszy system skladania i rozkladania. Natomiast Multimatic jest o wiele bardziej bezproblemowy i mniej awaryjny. Jedyny minus ze drabina 4x4 nie maja funkcji pomostu jak wersja 4x3.
4 z 5 gwiazdek  Krzysztof T., 25.08.2020
Drabina spełnia swoje funkcje. Solidna . Szkoda że w komplecie bark półki i trzeba ją osobno dokupić. Dzięki za szybką i fachową obsługę.
Polecam i sklep i produkt.
Krzysztof.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz D., 07.08.2020
Bardzo dobra jakość drabiny. Fajna funkcjonalność dzięki drutowi służącemu do odblokowania. Jedynie drabina mogłaby jedynie lżejsza.
5 z 5 gwiazdek  Michal Brzezinski, 21.04.2020
Produkt dobrej jakości polecam. Michal
5 z 5 gwiazdek  KATARZYNA, 03.03.2020
Szeroki zakres zastosowania, nie zamieniłabym na żadną inną.
5 z 5 gwiazdek  Kamiz, 29.01.2020
super drabina
5 z 5 gwiazdek  Lukasz, 21.08.2017
Drabina pierwsza klasa. Dobre wykonanie, super zamki do składania i rozstawiania drabiny, znacznie lepsze niż u konkurencji. Mieści się do bagażnika i o to głownie chodzi.
5 z 5 gwiazdek  Adrian Hofrichter, 01.10.2016
Wszystko ok. Drabinę otrzymałem w idealnm stanie.
5 z 5 gwiazdek  Karol Molenda, 12.09.2016
Doskonały wynalazek !!! Lekka przyjemna w użytkowaniu drabinka. Kupiłem do siebie do firmy, jaczęściej korzystawm w ustawieniu odwróconego L tak chyba najwygodniej i mogę ją polecić
5 z 5 gwiazdek  Bartosz Ufniarz, 12.07.2016
Mam rusztowanko krause i jestem z niego bardzo zadowolony, dlatego kupiłem tą drabinę. Dobry produkt nic się nie wygina nie trzeszczy przy użytkowaniu 100% zadowolenia !!!!
5 z 5 gwiazdek  Michał Rodziewicz, 31.03.2016
Praktyczny wynalazek :-) Trzy drabiny w jednej. Stabilna, szybko można złożyć i rozłożyć. Pasuje bezproblemwo do każdego bagasżnika !
5 z 5 gwiazdek  Radosław Górecki, 08.02.2016
Przesyłka dotarła wczoraj. Drabina ma niby około 12 kg ale wydaje się być lżejsza. Kupiłem do prac przy domu.
5 z 5 gwiazdek  Sebastian Sztalmirski, 19.01.2016
Bardzo dobra cena drabiuny skłoniła mnie do zakupu. Ważne też że nie zabiera dużo miejsca i mogę ją przechowywać u siebie w piwnicy
5 z 5 gwiazdek  Jacek Plebankiewicz, 13.11.2015
Nie żałuję zakupu, drabina sprawdza się doskonale. Jestem pozytywnie zaskoczyny stabilnością. No i te wymiary BARDZO poręczna !
5 z 5 gwiazdek  Radek Wilk, 22.05.2015
Bardzostabilna łatwo rozkładana drabinka, praktycznie jedną ręką. Moim zdaniem warta swojej ceny !!!
5 z 5 gwiazdek  Janusz, Zabierzów, 12.01.2015
Dla ekektryka fajne rozwiązanie. Drabina mieście się do bagażnika osbówki. Dowieziona na czas kurierem.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Mróz, 12.11.2014
Bardzo dobre rozwiązanie, dokupiliśmy do tego pomost i mamy tak jakby mini rusztowanie. Mogę tylko polecić !
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Bełza, 03.04.2014
Świetna drabina przegubowa kupiona dla teściów. Moożna obsługiwać jedną ręką i to właśnie mi chodziło :-)

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl