0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (10 opinii) do:

KRAUSE TeleVario przegubowa drabina teleskopowa
 4,90 (10 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,90
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Konrad Kunicki, 29.09.2020
Bardzo dobry produkt.
4 z 5 gwiazdek  Andrzej Kucharczyk, 03.09.2020
Po krótkim używaniu dochodzę do wniosku, że produkt spełnia moje oczekiwania i jest bardzo przydatny na nierównym gruncie i bardzo uniwersalny..
5 z 5 gwiazdek  Dariusz, 09.12.2019
Zakupiona drabina KRAUSE TeleVario przegubowa drabina teleskopowa 4x5 rewelacyjna .Polecam wszystkim zakupy w Accipo. Towar i obsługa super.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Kaszczyński, 02.10.2016
Nie żałuję zakupu dostałem praktycznie drabinę i kozła w jednym :-) Cena dorównuje jakości.
5 z 5 gwiazdek  Zbyszek Czyżewski, 21.11.2015
Drabina specjalnie kupiona do użytku w klatce na schodach. Przedewszystkim wygoda i komfort psychiczny że nie trzeba niczego nadstawiać na schody. Cena mogłaby być niższa a tak to super !!!!
5 z 5 gwiazdek  Aleksander Nawrocki, 04.11.2015
Drabinke moge jedynie polecac !!!! Nie powiem zlego slowa bo pomyslowo wykonana i bardzo stabilna. Daje piec gwiazdek na piec mozliwych.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Wesołowski, 30.06.2014
Rzetelny sklep, drabinę otrzymałem we wtorek a zamówienia złożyłem w piątek także REWELACJA. Sam produkt oceniam bardzo dobrze, za największy plus uważam możliwość regulcji długości nóżek
5 z 5 gwiazdek  Olek, Kłodzko, 02.05.2014
Dla mnie osobiście ten spust do roztsawiania drabiny zbyt delikatny a dźwigienka zbyt cienka. Ale sama drabina porządna.
5 z 5 gwiazdek  Wojtek Piskunowicz, 06.03.2013
Po pierwszym użyciu drabiny od razu widać że to oryginal krause i żadna 'chińszczyzna'. Wyjątkowa stabilność i wytrzymałość !!!!!!1
5 z 5 gwiazdek  Jan Kietla, 09.07.2012
Jesteśmy przedsiębiorstwem działającym w sektorze pielęgnacji roślin miejskich, potwierdzamy zakupy w firmie Accipo oraz dziękujemy za sprawne zrealizowanie naszego zamówienia.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl