Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma


  
Nasza infolinia:
+48 74 884 10 11
  
Nasz e-mail:
info@accipo.pl

Opinie Klientów (127 opinii) do:

KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,93 (127 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,93
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Bartosz Wilusz, 30.06.2024
Szybka realizacja! dobry kontakt ze sprzedającym!
5 z 5 gwiazdek  Mateusz, 29.06.2024
Towar zgodny z opisem, super kontakt i realizacja zamówienia. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Michakik, 29.06.2024
Drabina najwyższej klasy, spełnia wiele funkcji, jest poręczna, bardzo wytrzymała i stabilna.
Cena wyjątkowo konkurencyjna w porównaniu do innych ofert na rynku między innymi ze względu na darmową przesyłkę.
Pani z obsługi bardzo pomocna i życzliwa dopięła za mnie wszystkie formalności, jestem bardzo zadowolony!
5 z 5 gwiazdek  Janusz Skwirz, 28.06.2024
Bardzo dobra
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Patrzałek, 29.03.2024
Oceniam produkt jako bardzo dobry. Drabina jest lekka, stabilna, solidna.
5 z 5 gwiazdek  Artur Jastrząbek, 23.03.2024
Produkt bardzo dobrze wykonany i do tego funkcjonalny. Bardzo podoba mi się że za pomocą dedykowanego uchwytu montowanego z boku drabiny mogę zawiesić wiadro z farbą i swobodnie malować bez potrzeby trzymania wiadra. To jest bardzo sprytne i przydatne rozwiązanie. Polecam drabiny tej firmy. Mam już 3 takie drabiny. Wszystkie Krause.
5 z 5 gwiazdek  Maciej Gołąbek, 20.03.2024
Bardzo dobra i stabilna drabina
5 z 5 gwiazdek  Maciej Gołąbek, 20.03.2024
Bardzo dobra i stabilna drabina
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Pastuszka, 20.03.2024
Ddrzabina ok spełnia swoje zadanie, bardzo stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew O., 04.03.2024
Jak zwykle najlepszy sprzęt i najwyższy poziom obsługi klienta. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Marcin Karczewski, 14.10.2023
Drabina jakościowo bardzo dobra. Zastosowano solidne grube profile dzięki czemu drabina się nie ugina. Jedyny minus jaki zauważyłem jest taki, że chodząc po niej trochę skrzypi.
4 z 5 gwiazdek  Damian O., 13.10.2023
Drabina Ok. Spełnia swoje zadania . Mogła by być ciut lżejsza .
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof P., 25.08.2023
Sklep super, taniej nie znalazłem Polecam
5 z 5 gwiazdek  Artur Prorok, 05.06.2023
Drabina bardzo dobra stabilna a przy tym lekka czas pokaże jak długo posluży .Sam zakup w sklepie internetowym oraz wysyłka szybko i profesjonalnie.Pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Sylwester Śmigiel, 15.11.2022
dobrze wykonana, polecam
5 z 5 gwiazdek  Marcin Smiatek, 15.10.2022
Jeszcze nie wykorzystałem całego potencjału drabiny, ale jak dotychczas nie sprawiło kłopotu jej używanie. Wysuwała się bezproblemowo. Miałem kiedyś drabinę z innej firmy niż KRAUSE i złamała się podczas użycia, bo trzy części były różnej grubości, ta najkrótsza była najcieńsza i właśnie ta się złamała. Tutaj grubość jest taka sama. Z oddaniem tamtej drabiny był ogromny problem. Nie wiem jak sklep accipo będzie się zachowywał jeśli wyskoczą jakieś problemy w ramach gwarancji i po niej? Zobaczymy. Na razie daję na wyrost 5 gwiazdek.
Komentarz z accipo.pl:
Dzień dobry, ma Pan 2 lata gwarancj na drabinę. Jeżeli drabina będzie używana w sposób wskazany przez producenta nie powinny powstać żadne problemy. W razie jakichkolwiek problemów staramy się oczywiście zawsze pomóc.
Serdecznie pozdrawiamy :)
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Radzioch, 29.08.2022
Świetny produkt, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, 19.08.2022
Polecam, stabilna i nie za ciężka
5 z 5 gwiazdek  Maciej Wasiewicz, 24.07.2022
Spełnia swoje zadanie
5 z 5 gwiazdek  Adam Kraska, 23.07.2022
Drabina solidna i warta swojej ceny. Ma konkretną wagę ale w największej wersji ważyć musi. Krause trzyma wysoki poziom i po raz kolejny jestem zadowolony, że wybrałem produkt tej marki.
Polecam
5 z 5 gwiazdek  Ireneusz Dłużyński, 23.07.2022
Bardzo dobrze wykonana. Świetnie sprawdziła się w podczas pielęgnacji drzewek. Do prac domowych w pełni się nadaje. Przykręcenie deski, wejście na dach itp. nie stanowi problemu. Rozszerzenie na dole powoduje stabilność. Warto dokupić haczyki do wbicia w ziemię. Polecam ten model.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz K., 27.06.2022
Świetny produkt, błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Z Lipkowa, 11.06.2022
Solidna drabina, nie chwiejąca się zapewnia spokojną i bezpieczną pracę na wysokości około 7 metrów - POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Tomasz K., 01.06.2022
Błyskawiczna dostawa, miła obsługa, drabina spełnia moje oczekiwania, gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Fa. Pio-System, 11.04.2022
Polecam bardzo mocno
5 z 5 gwiazdek  Anrzej G., 31.03.2022
Drabina bardzo solidna, ale dokupiłem też uchwyt dystansowy do drabiny KRAUSE i nie do końca jest to przemyślana konstrukcja ponieważ za krótkie są stopki do oparcia o ścianę i nawet wysunięcie na max nie pomaga.
Komentarz z accipo.pl:
Wsporniki teleskopowe mają zakres regulacji do 600 mm. Podajemy tą informację w opisie. Szkoda, że Pan nie zadzwonił, z pewnością tą kwestię można było wyjaśnić telefonicznie. Serdecznie pozdrawia zespół accipo.
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Mikołajczyk, 30.03.2022
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jacek R., 04.03.2022
Bardzo dobra drabina, stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Miszczuk, 04.03.2022
Drabina spełnia moje oczekiwania.
Jest lekka i funkcjonalna.
Solidna jakość.
Pomocna w pracach remontowo - budowlanych.
Polecam
5 z 5 gwiazdek  Marek M., 02.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości.Super kontakt i obsługa klienta.
5 z 5 gwiazdek  Leszek D., 24.01.2022
Drabina stabilna i solidna polecam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej K., 22.12.2021
Wszystko ok, dostawa w terminie.
5 z 5 gwiazdek  Robert W., 07.12.2021
bardzo dobra jakość przy niskiej cenie
5 z 5 gwiazdek  Piotr D., 06.12.2021
Najlepsze drabiny
5 z 5 gwiazdek  Piotr S., 10.09.2021
Wszystko ok produkt wysokiej jakości. Zapakowany, dostarczony w stanie idealnym.
4 z 5 gwiazdek  Jacek Prorok, 01.06.2021
Produkt spełnia moje oczekiwania.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz L., 07.05.2021
Dziękuję profesjonalne doradztwo. Szybko dostarczony sprzęt.
5 z 5 gwiazdek  Wiktor Wilk, 02.05.2021
Drabina bardzo dobrze wykonana. Na pełnym rozsunięciu jest dosyć sztywna i stabilna
5 z 5 gwiazdek  Mariusz N., 23.04.2021
Bardzo dobry produkt stabilny i mocny materiał
4 z 5 gwiazdek  Maciej Ś., 16.03.2021
Stabilna, bardzo dobrze wykonana drabina do przemysłowego użytku, aczkolwiek nie na co dzień, a bardziej dorywczo.
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Knabel, 07.02.2021
bardzo dobra, stabilna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Knabel, 07.02.2021
bardzo dobra, stabilna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Mieczysław Stachura, 26.01.2021
Super drabina - polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam P., 26.01.2021
Bardzo użyteczna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Beata Szewczyk, 18.01.2021
KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa wielofunkcyjna 3x12 jest solidnie wykonana, stabilna i w porównaniu do innych drabin tej długości jest wyjątkowo lekka. Sklep szybko dostarczył zamówienie - polecam i sklep i drabinę.
5 z 5 gwiazdek  Robert Sypko, 17.01.2021
Wszystko OK . Gorąco Polecam
5 z 5 gwiazdek  Kasia M., 06.01.2021
Polecam . Drabina bardzo solidna :)
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Dawid, 25.12.2020
Drabina super , wykonanie i bezpieczeństwo extra
4 z 5 gwiazdek  Ryszard Ś., 22.12.2020
Wszystko w porządku, artykuł zgodny z opisem. Jestem zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Piotr W., 22.12.2020
Bardzo solidna i bezpieczna drabina, nawet w pełnym rozłożeniu człowiek czuje się stabilnie. Korzystam z niej codziennie i póki co mnie nie zawiodła, wytrzymała i stabilna, warto wydać parę zł więcej i kupić taki produkt niż tani marketowy.

  do góry


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl