Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (103 opinii) do:

KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,92 (103 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,92
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Fa. Pio-System, 11.04.2022
Polecam bardzo mocno
5 z 5 gwiazdek  Anrzej G., 31.03.2022
Drabina bardzo solidna, ale dokupiłem też uchwyt dystansowy do drabiny KRAUSE i nie do końca jest to przemyślana konstrukcja ponieważ za krótkie są stopki do oparcia o ścianę i nawet wysunięcie na max nie pomaga.
Komentarz z accipo.pl:
Wsporniki teleskopowe mają zakres regulacji do 600 mm. Podajemy tą informację w opisie. Szkoda, że Pan nie zadzwonił, z pewnością tą kwestię można było wyjaśnić telefonicznie. Serdecznie pozdrawia zespół accipo.
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Mikołajczyk, 30.03.2022
Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jacek R., 04.03.2022
Bardzo dobra drabina, stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Miszczuk, 04.03.2022
Drabina spełnia moje oczekiwania.
Jest lekka i funkcjonalna.
Solidna jakość.
Pomocna w pracach remontowo - budowlanych.
Polecam
5 z 5 gwiazdek  Marek M., 02.02.2022
Drabina bardzo dobrej jakości.Super kontakt i obsługa klienta.
5 z 5 gwiazdek  Leszek D., 24.01.2022
Drabina stabilna i solidna polecam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej K., 22.12.2021
Wszystko ok, dostawa w terminie.
5 z 5 gwiazdek  Robert W., 07.12.2021
bardzo dobra jakość przy niskiej cenie
5 z 5 gwiazdek  Piotr D., 06.12.2021
Najlepsze drabiny
5 z 5 gwiazdek  Piotr S., 10.09.2021
Wszystko ok produkt wysokiej jakości. Zapakowany, dostarczony w stanie idealnym.
4 z 5 gwiazdek  Jacek Prorok, 01.06.2021
Produkt spełnia moje oczekiwania.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz L., 07.05.2021
Dziękuję profesjonalne doradztwo. Szybko dostarczony sprzęt.
5 z 5 gwiazdek  Wiktor Wilk, 02.05.2021
Drabina bardzo dobrze wykonana. Na pełnym rozsunięciu jest dosyć sztywna i stabilna
5 z 5 gwiazdek  Mariusz N., 23.04.2021
Bardzo dobry produkt stabilny i mocny materiał
4 z 5 gwiazdek  Maciej Ś., 16.03.2021
Stabilna, bardzo dobrze wykonana drabina do przemysłowego użytku, aczkolwiek nie na co dzień, a bardziej dorywczo.
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Knabel, 07.02.2021
bardzo dobra, stabilna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Knabel, 07.02.2021
bardzo dobra, stabilna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Mieczysław Stachura, 26.01.2021
Super drabina - polecam
5 z 5 gwiazdek  Adam P., 26.01.2021
Bardzo użyteczna drabina.
5 z 5 gwiazdek  Beata Szewczyk, 18.01.2021
KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa wielofunkcyjna 3x12 jest solidnie wykonana, stabilna i w porównaniu do innych drabin tej długości jest wyjątkowo lekka. Sklep szybko dostarczył zamówienie - polecam i sklep i drabinę.
5 z 5 gwiazdek  Robert Sypko, 17.01.2021
Wszystko OK . Gorąco Polecam
5 z 5 gwiazdek  Kasia M., 06.01.2021
Polecam . Drabina bardzo solidna :)
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Dawid, 25.12.2020
Drabina super , wykonanie i bezpieczeństwo extra
4 z 5 gwiazdek  Ryszard Ś., 22.12.2020
Wszystko w porządku, artykuł zgodny z opisem. Jestem zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Piotr W., 22.12.2020
Bardzo solidna i bezpieczna drabina, nawet w pełnym rozłożeniu człowiek czuje się stabilnie. Korzystam z niej codziennie i póki co mnie nie zawiodła, wytrzymała i stabilna, warto wydać parę zł więcej i kupić taki produkt niż tani marketowy.
5 z 5 gwiazdek  Marek Gierasiński, 21.12.2020
Bardzo fajna stabilna drabina. Solidnie wykonana, dopracowane elementy i dokładnie wykonane. Do transportu super zabezpieczona. Polecam sprzedawcę.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Piechota, 21.12.2020
Solidna drabina godna polecenia.
5 z 5 gwiazdek  Henryk O., 21.12.2020
Bardzo dobry produkt.
5 z 5 gwiazdek  Daniel K., 20.12.2020
Drabina super. Obsługa i wysyłka na najwyższym poziomie. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Nina Gronczewska, 03.12.2020
zakupiona drabina jest mimo gabarytów lekką a zarazem stabilną. Spełniła moje oczekiwania a przede wszystkim daje o poczucie bezpieczeństwa przy korzystania z niej. Polecam ten produkt
5 z 5 gwiazdek  Janusz Walkowski, 03.12.2020
Polecam w 100 procentach
5 z 5 gwiazdek  Joanna Cyroń, 23.11.2020
Drabina świetna, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym oraz świetna obsługa.
5 plus ! Dziękuję i pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Przemek J., 01.11.2020
Z drabin pracuję od kilkunastu lat, ta drabina jest bardzo stabilna, solidnie wykonana. Jest bardzo stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Zdzisław Cyrocki, 02.10.2020
Wszystko ok, Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jan Data, 16.09.2020
Drabina solidnie wykonana z materiału wysokiej jakości, już sprawdzona pod obciążeniem, można na niej spokojnie pracować na wysokości.
5 z 5 gwiazdek  "WAP" S.C, 15.09.2020
doskonale się sprawdza w praktyce
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof P., 03.09.2020
100% polecam
5 z 5 gwiazdek  Jacek L., 25.08.2020
Solidna drabina w dobrej cenie.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Kierzyk, 18.08.2020
Super drabina w przyzwoitej cenie. Żadnych uwag do sprzedawcy.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Popowicz, 11.08.2020
Bardzo dobra, solidna i stabilna drabina. Bez problemów wykonałem z niej większość prac wysokościowych na pełnym zakresie rozłożenia (podbitka, malowanie, tynk natryskowy). Przy mojej wadze 95kg nic nie trzeszczy, nic się nie ugina. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Gmina Czechowice-Dziedzice , 10.08.2020
Bardzo dobra i solidna drabina, polecam.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Schmidt, 10.08.2020
Drabina zgodna z opisem, solidna. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  VIZ TECH, 20.07.2020
Super. To czego oczekiwałem od profesjonalnego sprzętu
5 z 5 gwiazdek  Bogusław Ogórek, 05.07.2020
Super drabina ,jak i sprzedający.
5 z 5 gwiazdek  Iwona K., 22.06.2020
Produkt spełnia wszystkie oczekiwania. Polecam bardzo.
5 z 5 gwiazdek  Danuta Łęc, 14.06.2020
Wszystko Ok!
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Wojtyna, 11.06.2020
Miła obsługa
Szybka dostawa
A drabina godna polecenia,, każdy sąsiad pozazdrosci''
Pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Barbara Czaplińska, 27.05.2020
Drabina KRAUSE Tribillo 3x14 odpowiedniej wys/dł, doskonale nadająca się do użytku w pracach przy domu i w ogrodzie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Barbara Czaplińska, 27.05.2020
Drabina KRAUSE Tribillo 3x14 odpowiedniej wys/dł doskonale nadająca się do prac wokół domu i do ogrodu! Miła obsługa oraz szybka wysyłka! Polecam!

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl