0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (63 opinii) do:

KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,92 (63 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,92
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Dariusz Popowicz, 11.08.2020
Bardzo dobra, solidna i stabilna drabina. Bez problemów wykonałem z niej większość prac wysokościowych na pełnym zakresie rozłożenia (podbitka, malowanie, tynk natryskowy). Przy mojej wadze 95kg nic nie trzeszczy, nic się nie ugina. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Gmina Czechowice-Dziedzice , 10.08.2020
Bardzo dobra i solidna drabina, polecam.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Schmidt, 10.08.2020
Drabina zgodna z opisem, solidna. Bardzo szybka wysyłka. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  VIZ TECH, 20.07.2020
Super. To czego oczekiwałem od profesjonalnego sprzętu
5 z 5 gwiazdek  Bogusław Ogórek, 05.07.2020
Super drabina ,jak i sprzedający.
5 z 5 gwiazdek  Iwona K., 22.06.2020
Produkt spełnia wszystkie oczekiwania. Polecam bardzo.
5 z 5 gwiazdek  Danuta Łęc, 14.06.2020
Wszystko Ok!
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Wojtyna, 11.06.2020
Miła obsługa
Szybka dostawa
A drabina godna polecenia,, każdy sąsiad pozazdrosci''
Pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Barbara Czaplińska, 27.05.2020
Drabina KRAUSE Tribillo 3x14 odpowiedniej wys/dł, doskonale nadająca się do użytku w pracach przy domu i w ogrodzie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Barbara Czaplińska, 27.05.2020
Drabina KRAUSE Tribillo 3x14 odpowiedniej wys/dł doskonale nadająca się do prac wokół domu i do ogrodu! Miła obsługa oraz szybka wysyłka! Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Sławomir K., 18.05.2020
Zakupiona drabina spełnia swoje wymagania, jest solidna , waga odpowiednia do gabarytu, praktyczna, użytkowa.. Jeżeli ktoś potrzebuje takiej wielofunkcyjnej to polecam.
5 z 5 gwiazdek  Emil, 04.05.2020
Wszystko ok. Polecam ten produkt
5 z 5 gwiazdek  Paweł , 03.05.2020
Najlepsza drabina. Stabilna jak schody. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Kopera, 28.04.2020
Drabina bardzo solidna spełnia wszystkie moje oczekiwania. Firma bardzo rzetelna 100 procent godna polecenia .Kontakt wyśmienity przesyłka ekspresowa jednym słowem nic dodać nic ująć
5 z 5 gwiazdek  Staszyńska Edyta, 27.04.2020
POLECAM! Kontakt i wysyłka natychmiastowa,b.dobra obsługa!
5 z 5 gwiazdek  Emilia Kalemba, 22.04.2020
Polecam-szybka dostawa i towar dobrze opakowany
5 z 5 gwiazdek  Zdzisław Wójcicki, 13.04.2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu,świetna drabina, bardzo dobry wybór. Polecam sklep, szybka i profesjonalna obsługa.
4 z 5 gwiazdek  Piotr, 31.03.2020
Bardzo dobry produkt za bardzo dobrą cenę - dziękuję i pozdrawiam!!!
5 z 5 gwiazdek  Paweł Rutkowski, 25.02.2020
Jestem zadowolony drabina jest wykonana precyzyjne z masywnego profil nie wygina się jak inne, polecam
4 z 5 gwiazdek  Zbigniew M., 21.02.2020
Wszystko ok profesjonalna obsługa.
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 26.01.2020
super polecam
5 z 5 gwiazdek  Adrian CoolMaster, 26.01.2020
Bardzo fachowa pomoc w doborze sprzętu, najlepsze ceny oraz szybka realizacja ! Polecam
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Krupa, 12.01.2020
Szybko i profesjonalnie.
Towar pierwsza klasa
5 z 5 gwiazdek  Roman, 23.12.2019
Jestem bardzo zadowolony z zakupu drabiny tribilo 3x10 doskonała jakość,, w korzystnej cenie,drabina lekka i co najważniejsze stabilna,brak uwag rewelacja.Przyjazna i kompetentna obsługa szybka dostawa.Mega sklep bardzo polecam accipo
5 z 5 gwiazdek  Łukasz, 06.12.2019
Wszystko w porządku!
5 z 5 gwiazdek  Waldemar Batte, 04.12.2019
Transakcja odbyła się bez problemu - Polecam
5 z 5 gwiazdek  Witold Stachurski, 18.11.2019
Bardzo dobra obsługa, artykuł super
5 z 5 gwiazdek  Marek Kozak, 18.11.2019
Te drabiny są naprawdę dopracowane i warte swej ceny. Ten model akurat nie jest typowo profesjonalną drabiną, ale i tak lepsza jak niejedna PRO.
4 z 5 gwiazdek  Jan, 04.10.2019
Produkt i dostawa zgodna z opisem
5 z 5 gwiazdek  Jacek , 09.09.2019
Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miła obsługa. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marek, 09.09.2019
Nie spotkałem się jeszcze z tak miłą obsługą, niewątpliwie jest to zasługa Pani przyjmującej zamówienie, chyba Pani Sylwia! Obsługa rewelacja! Czas złożenia zamówienia 5 min, drabina na miejscu za pobraniem w ciągu 2 dni! Polecam
5 z 5 gwiazdek  Anna Okoniewska, 22.08.2019
Dobry produkt, drabina pomogła bardzo w malowaniu elewacji domu
5 z 5 gwiazdek  Aleksandra Mamcarz, 22.08.2019
Drabina super
5 z 5 gwiazdek  Robert, 17.08.2019
Bardzo przydatna w gospodarstwie. Lekka, stabilna, wyjmowany jeden element i doskonale zapakowana na czas transportu.
5 z 5 gwiazdek  Artur Jastrząbek, 16.08.2019
Super drabina, bardzo stabilna.
4 z 5 gwiazdek  Rafał Ślemp, 01.08.2019
Drabinka spełnia moje oczekiwania.
5 z 5 gwiazdek  Piotr, 18.07.2019
Bardzo funkcjonalna drabina- Polecam
5 z 5 gwiazdek  Piotr, 18.07.2019
Bardzo funkcjonalna drabina- Polecam
4 z 5 gwiazdek  Barbara Szewczyk, 21.06.2019
Drabina bardzo dobra ale trochę ciężka
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Iwaszko, 01.05.2019
Drabina bardzo dobrze zapakowana do transportu, szybka wysyłka. Drabina masywna, bardzo dobra jakość wykonana.
5 z 5 gwiazdek  Arkadiusz, 24.04.2019
Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Bardzo dziękuję.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz , 23.04.2019
szybko, sprawnie i bezproblemowo, polecam
5 z 5 gwiazdek  Bartosz Piskorski, 03.10.2016
Wszystko ok Drabina porządna bez uszkodzeń
5 z 5 gwiazdek  Roman Kalinowski, 19.09.2016
Kierowca błądził z drabiną chyba godzinę kiedy w końcu dojechał odebrałem towar. Żadnych uszkodzeń wszystko się zgadza
5 z 5 gwiazdek  Wojtek, Tychy, 01.07.2016
Bardzo dobra obsługa zamówień. Podano mi numer do kierowcy. Po sprawdzeniu czy towar nie jest uszkodzony zapłaciłem kierowcy
5 z 5 gwiazdek  Adrian Dwojny, 29.04.2016
Bardzo długa belka stabilizująca co uważam za wielką zaletę. Spokojnie można rozstawiać samemu
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Nowak, 14.04.2016
Zakup specjalnie do podbitek wysokośc się zgadza tak jak poinformowano mnie telefonicznie.
5 z 5 gwiazdek  Irek Borzuchowski, 09.02.2016
Serdecznie dziękujemy za terminową dostawę. Na drabinach zauważyliśmy małe rysy ale to na szczęście niepozbawia jej funkcjonalności.
5 z 5 gwiazdek  Włodek Dunaj, 13.01.2016
Drabina mogłabybyć trochę lżejsza muszę rozstawiać z teściem
5 z 5 gwiazdek  Janusz Moteka, 23.11.2015
Szybka ralizacja cena utargowana gwarancja producenta i wysyłka gratis. No i drabina igła POLECAM.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl