Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (12 opinii) do:

KRAUSE Treppo drabina schodki dwustronne składane
 4,83 (12 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Schodki, Oferta standardowa
4,83
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  RW.S, 26.01.2021
Bardzo stabilne schodki o dużych stopniach i dużym górnym podeście. Kupiłem ten rozmiar, bo jest to największa wysokość poniżej granicy pracy na wysokości (1 m). Na budowie ma to znaczenie. Sztywna blokada złożenia/zamknięcia drabinki jest bardzo ważna dla bezpieczeństwa, szczególnie na twardych gładkich posadzkach. W tańszych drabinkach z miękkimi paskami ograniczającymi otwarcie drabinki zdarzało mi się, że składała się przy szybkim wejściu na dolny stopień.
Jedyny minus to waga, ale: albo coś utrzyma 150 kg, albo jest lekkie. Coś za coś ;-)
Polecam,
Roman
4 z 5 gwiazdek  Paweł S., 09.11.2020
Jakościowo bardzo dobry produkt.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Płatek, 25.10.2019
Super szybko i sprawnie
4 z 5 gwiazdek  Kaśka, 25.09.2019
Świetna drabinka, wygodna, stabilna, poręczna. Szybko składasz i rozkładasz, nie jest ciężka, nie za długa, ciut za szeroka, ale ciut - po prostu nie sprawdziłam wcześniej jej wymiarów i to moja wina! Wyrobów tej firmy nie trzeba specjalnie zachwalać.
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 11.07.2019
Drabina stabilna bardzo dobrej jakości. Stopnie szerokie. Jesteśmy bardzo z niej zadowoleni. Powinna długo służyć. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wypych, 10.11.2016
Wygoda plus bezpieczeństwo właśnie na tym nam zależało. Dobry wybór dzięki poradom działu obsługi klienta. 100% zadowolenia
5 z 5 gwiazdek  Irmina Grzeszcz, 02.08.2016
Około sześciu kilogramów to dość sporo jak na tak małą drabinkę. Ale coś kosztem czegoś, za to jest bardzo wytrzymała.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Gawin, 19.05.2016
Wszystko ok Towar doręczony zgodnie z obietnicą.
5 z 5 gwiazdek  Marzena Grodzka, 01.02.2016
Dwustronne wejście mała waga solidność wykonania. Drabinka doskonale spisuje się w bibliotece.
5 z 5 gwiazdek  Radek Bocuł, 03.04.2015
Cała drabinka z aluminium bez pasków parcianych czy czegoś innego. Produkt zgodny z opisen na stronie
5 z 5 gwiazdek  Antoni Góral, 18.09.2014
Bardzo wygodne stopnie solidne wykonanie można łatwo schować za regałem Duży POZYTYW !!!!!!!!!!!!!!!1
5 z 5 gwiazdek  Hanna Kasprzak, 02.04.2014
Fantastyczne rozwiązanie do biura!!!! Bardzo bazpieczne i wygodne w użyciu Daję pięć gwiazdek na pięć możliwych :-)

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl