0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (12 opinii) do:

KRAUSE Treppy drabina schodki dwustronne składane
 5,00 (12 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Schodki, Oferta standardowa
5,00
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Justyna Wróblewska, 07.03.2020
Bardzo dobry jakościowo,funkcjonalny i lekki sprzęt. Po złożeniu zajmuje mało miejsca.Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu i polecam.
5 z 5 gwiazdek  Patrycja, 14.01.2020
Produkt zgodny z opisem ze strony internetowej. Szybka dostaw, brak problemów ze sklepem. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 15.10.2019
Wszystko okej polecam
5 z 5 gwiazdek  Iwona, 24.04.2019
Bez krytycznych uwag . Towar zgodny z zamówieniem i oczekiwaniem . Praktyczny , typowo pomocny w ściąganiu z niższych wysokości . Polecam bardzo stabilny, nie ślizga się po podłodze.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Mach, 02.09.2016
Dobra cena, wygodna dostawa zero problemów ze sklepem
5 z 5 gwiazdek  Wiola Tomczak, 13.07.2016
Wygodne schodki całkiem bezpieczne nie ślizgające się nawet po kafelkach. Wszystko zgodnie z opisiem na stronie internetowej sklepu
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Krawczyk, 11.01.2016
Małe wytrzymałe schodki w sam raz do biura. Używane są sporadycznie ale uważam że to dobry zakpup!!!!!!!!!!!!!11
5 z 5 gwiazdek  Kamil Misiak, 02.03.2015
Wszystko ok brak komentarza
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Jach, 20.04.2014
Firma Accipo dostarczyła nam dobrej jakości sprzęt biurowy w postaci schodków marki kause. Cały proces zamówienia przebiegł bezproblemowo. Z pewnością to nie nasz ostatni zakup u Państwa.
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Szpajer, 19.12.2013
Cena ekstra jeszcze był dobry rabat. Zadbajcie o to żeby kurierzy dzwonili przed dostawą bo sam towar ok
5 z 5 gwiazdek  Wojtek Mikinko, 04.05.2013
Nic się nie wygina nie trzeszczy bardzo stabilny i nie ślizga się na kafelkach w biurze.
5 z 5 gwiazdek  Bartosz Kuźnik, 23.12.2011
Mała drabinka właściwie poręczny stołeczek. Podczas zakupu ważna była cena. POLECAM

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl