Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (32 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna na SCHODY
 4,78 (32 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,78
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Michalina Mularczyk, 11.11.2021
Zakupiony produkt jak najbardziej spełnił nasze oczekiwania.
5 z 5 gwiazdek  Bartosz K., 09.06.2021
Polecam, dobrze zapakowane na rogach specjalny narożniki z twardego kartonu.

Cena konkurencyjna z darmowa wysyłką.
5 z 5 gwiazdek  Jan Romańczyk, 19.05.2021
Drabina bardzo praktyczna, szybko i sprawnie się ją rozkłada. Wykonanie jest bardzo dobre, wszystkie spasowania na najwyższym poziomie. Drabina jest też w miarę lekka.
Oryginalny stabilizator do drabiny mógłby być nieco dłuższy - do drabiny dokupiłem dodatkowy stabilizator Krause 121417 (1.25m), dzięki czemu na drabinie czułem się pewnie, stała bardzo stabilnie na nie do końca równej trawie.
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Rudziński, 18.05.2021
Sprawnie i bezproblemowo, a wyrobów tej firmy ne trzeba recenzować mają swoją klase
4 z 5 gwiazdek  Kazimierz Fudała, 27.04.2021
Bardzo szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem
5 z 5 gwiazdek  Anna Foltyn, 25.04.2021
Dobra drabina do wszechstronnych prac w domu i przy domu.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Górecki, 10.04.2021
Super drabina. Żadnych uwag. Świetne zapakowanie towaru. Rewelacja.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Kulig, 21.02.2021
Produkt zdecydowanie godny polecenia.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Kulig, 21.02.2021
Produkt zdecydowanie godny polecenia.
4 z 5 gwiazdek  Radosław Rozpędowski, 26.01.2021
towar zgodny z opisem, szybka bezproblemowa dostawa
5 z 5 gwiazdek  Marcin Puchalski, 21.12.2020
Drabina lekka, poręczna, stabilna. Do prac przydomowych idealna. Szybka dostawa. Poelcam
4 z 5 gwiazdek  Mirosław Suligowski, 10.11.2020
bardzo dobry wyrób
5 z 5 gwiazdek  Iwona D., 21.09.2020
produkt zgodny z oczekiwaniem
4 z 5 gwiazdek  Piotr Smoleński, 15.09.2020
Drabina bardzo dobra. Wydaje się trwała, estetyczna i ergonomicznie zaprojektowana. Mogłaby być nieco lżejsza, ale długość całkowita ponad 5m ma swoje konsekwencje w postaci wagi. Nie mam większych zastrzeżeń do wykonania drabiny. Dodatkowo funkcja schody poszerza zakres jej zastosowania.
Szczerze polecam ten produkt.
4 z 5 gwiazdek  Jarosław Wąsowicz, 07.09.2020
Drabina lekko trzeszczy w rozstawie trójkątnym. Jest lekka i poręczna. Potrzebowałem ją także na schody, m. in. do wymiany żarówek i malowania ścian i wysokiego sufitu (2,8m).
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Bobrowski, 04.09.2020
Drabina solidna, bardzo przydatna, Bardzo szybki czas realizacji
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Czadankiewicz, 03.09.2020
Towar zgodnie z oczekiwaniami, konkretna i stabilna drabina. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Kamil Małecki, 13.08.2020
Jakościowo drabina wypada bardzo dobrze. Z minusów ta wąskie stopnie na ostatnim (najwyższym) elemencie drabiny, ale to chyba dotyczy wszystkich drabin, innych producentów również. Stojąc na górze widziałem jak profile drabiny wyginały się delikatnie pod moim ciężarem, a ważę ok. 100 kg, drabina rozsunięta do ok. 4,5 m. Mimo to drabina jest sztywna, bardzo stabilna i solidna. Czułem się na niej pewnie.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Simoniuk, 26.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania wykonana jest bardzo dobrze Jest solidna mocna
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Owecki, 12.06.2020
Drabin jest wiele, ale Krause jest jedną z najlepszych i ja ją mam.
Polecam wszystkim.
Pozdrawiam zespół accipo.
4 z 5 gwiazdek  Roland Bachul, 12.06.2020
Polecam drabinę KRAUSE CORDA
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Żyła, 27.05.2020
Drabina super sklep też. Działają błyskawicznie.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Będowski, 18.05.2020
Drabina lekka jak na swoje wymiary i solidnie wykonana. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Wystop, 17.05.2020
Lekka i łatwa do przechowywania. Bardzo przydatna we wszystkich wariantach, szczególnie na schodach.
5 z 5 gwiazdek  Marek Jasiński, 09.03.2020
artykuł KRAUSE CORDA DRABINA ALUMINIOWA WIELOFUNKCYJNA NA SCHODY 3X9 zakupiony w sklepie accipo jest OK , polecam
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 21.02.2020
Dobra wspolpraca, szybka wysyłka, pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Jan , 20.02.2020
Wybrany artykuł spełnia moje potrzeby. Dostawa szybka. Brak utrudnień z zakupem na przelew dla firmy.
5 z 5 gwiazdek  Danuta, 29.09.2019
Zdecydowanie polecam super drabina i super obsługa . Prośba o szybka realizacje przyjęta bez problemu . Po prostu perfekcyjnie .
5 z 5 gwiazdek  Aneta, 23.04.2019
Szybka i konkretna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniem
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Kowalewski, 19.04.2019
bez zastrzeżeń
5 z 5 gwiazdek  Dawid Zych, 05.04.2019
Bardzo polecam sprzedawcę, szybka transakcja, profesjonalny kontakt z klientem, wszystko na plus! Polecam
4 z 5 gwiazdek  Anna Kawalerek, 03.04.2019
Stabilna i łatwa w transporcie. Produkt oceniam bardzo dobrze.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl