0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (14 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna na SCHODY
 4,86 (14 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,86
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Piotr Simoniuk, 26.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania wykonana jest bardzo dobrze Jest solidna mocna
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Owecki, 12.06.2020
Drabin jest wiele, ale Krause jest jedną z najlepszych i ja ją mam.
Polecam wszystkim.
Pozdrawiam zespół accipo.
4 z 5 gwiazdek  Roland Bachul, 12.06.2020
Polecam drabinę KRAUSE CORDA
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Żyła, 27.05.2020
Drabina super sklep też. Działają błyskawicznie.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Będowski, 18.05.2020
Drabina lekka jak na swoje wymiary i solidnie wykonana. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Wystop, 17.05.2020
Lekka i łatwa do przechowywania. Bardzo przydatna we wszystkich wariantach, szczególnie na schodach.
5 z 5 gwiazdek  Marek Jasiński, 09.03.2020
artykuł KRAUSE CORDA DRABINA ALUMINIOWA WIELOFUNKCYJNA NA SCHODY 3X9 zakupiony w sklepie accipo jest OK , polecam
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 21.02.2020
Dobra wspolpraca, szybka wysyłka, pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Jan , 20.02.2020
Wybrany artykuł spełnia moje potrzeby. Dostawa szybka. Brak utrudnień z zakupem na przelew dla firmy.
5 z 5 gwiazdek  Danuta, 29.09.2019
Zdecydowanie polecam super drabina i super obsługa . Prośba o szybka realizacje przyjęta bez problemu . Po prostu perfekcyjnie .
5 z 5 gwiazdek  Aneta, 23.04.2019
Szybka i konkretna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniem
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Kowalewski, 19.04.2019
bez zastrzeżeń
5 z 5 gwiazdek  Dawid Zych, 05.04.2019
Bardzo polecam sprzedawcę, szybka transakcja, profesjonalny kontakt z klientem, wszystko na plus! Polecam
4 z 5 gwiazdek  Anna Kawalerek, 03.04.2019
Stabilna i łatwa w transporcie. Produkt oceniam bardzo dobrze.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl