0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (20 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna na SCHODY
 4,80 (20 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,80
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Iwona D., 21.09.2020
produkt zgodny z oczekiwaniem
4 z 5 gwiazdek  Piotr Smoleński, 15.09.2020
Drabina bardzo dobra. Wydaje się trwała, estetyczna i ergonomicznie zaprojektowana. Mogłaby być nieco lżejsza, ale długość całkowita ponad 5m ma swoje konsekwencje w postaci wagi. Nie mam większych zastrzeżeń do wykonania drabiny. Dodatkowo funkcja schody poszerza zakres jej zastosowania.
Szczerze polecam ten produkt.
4 z 5 gwiazdek  Jarosław Wąsowicz, 07.09.2020
Drabina lekko trzeszczy w rozstawie trójkątnym. Jest lekka i poręczna. Potrzebowałem ją także na schody, m. in. do wymiany żarówek i malowania ścian i wysokiego sufitu (2,8m).
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Bobrowski, 04.09.2020
Drabina solidna, bardzo przydatna, Bardzo szybki czas realizacji
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Czadankiewicz, 03.09.2020
Towar zgodnie z oczekiwaniami, konkretna i stabilna drabina. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Kamil Małecki, 13.08.2020
Jakościowo drabina wypada bardzo dobrze. Z minusów ta wąskie stopnie na ostatnim (najwyższym) elemencie drabiny, ale to chyba dotyczy wszystkich drabin, innych producentów również. Stojąc na górze widziałem jak profile drabiny wyginały się delikatnie pod moim ciężarem, a ważę ok. 100 kg, drabina rozsunięta do ok. 4,5 m. Mimo to drabina jest sztywna, bardzo stabilna i solidna. Czułem się na niej pewnie.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Simoniuk, 26.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania wykonana jest bardzo dobrze Jest solidna mocna
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Owecki, 12.06.2020
Drabin jest wiele, ale Krause jest jedną z najlepszych i ja ją mam.
Polecam wszystkim.
Pozdrawiam zespół accipo.
4 z 5 gwiazdek  Roland Bachul, 12.06.2020
Polecam drabinę KRAUSE CORDA
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Żyła, 27.05.2020
Drabina super sklep też. Działają błyskawicznie.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Będowski, 18.05.2020
Drabina lekka jak na swoje wymiary i solidnie wykonana. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Wystop, 17.05.2020
Lekka i łatwa do przechowywania. Bardzo przydatna we wszystkich wariantach, szczególnie na schodach.
5 z 5 gwiazdek  Marek Jasiński, 09.03.2020
artykuł KRAUSE CORDA DRABINA ALUMINIOWA WIELOFUNKCYJNA NA SCHODY 3X9 zakupiony w sklepie accipo jest OK , polecam
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 21.02.2020
Dobra wspolpraca, szybka wysyłka, pozdrawiam
5 z 5 gwiazdek  Jan , 20.02.2020
Wybrany artykuł spełnia moje potrzeby. Dostawa szybka. Brak utrudnień z zakupem na przelew dla firmy.
5 z 5 gwiazdek  Danuta, 29.09.2019
Zdecydowanie polecam super drabina i super obsługa . Prośba o szybka realizacje przyjęta bez problemu . Po prostu perfekcyjnie .
5 z 5 gwiazdek  Aneta, 23.04.2019
Szybka i konkretna transakcja. Towar zgodny z oczekiwaniem
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Kowalewski, 19.04.2019
bez zastrzeżeń
5 z 5 gwiazdek  Dawid Zych, 05.04.2019
Bardzo polecam sprzedawcę, szybka transakcja, profesjonalny kontakt z klientem, wszystko na plus! Polecam
4 z 5 gwiazdek  Anna Kawalerek, 03.04.2019
Stabilna i łatwa w transporcie. Produkt oceniam bardzo dobrze.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl