0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (23 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa, podest, rusztowanie
 4,91 (23 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,91
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Tomasz Sadowski, 10.08.2020
Solidny, praktyczny, lekki. Sprawdza się w 100%.
Polecam serdecznie.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Wesołowski, 22.06.2020
Bardzo dobry wyrób szybka dostawa
4 z 5 gwiazdek  Andrzej Z., 13.04.2020
Lekki, wygodny do składania i w miarę stabilny podest roboczy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Rafał, 24.02.2020
Jestem bardzo zadowolony. Podest Idealnie sprawdził się podczas remontu. Polecam!
4 z 5 gwiazdek  Kamil Wrzosek, 28.01.2020
Wszystko ok.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Rychter, 20.11.2019
cieszę się bardzo z podestu jest szybki w montażu stabilny nie zajmuje dużo miejsca podczas transportu.Jeśli jadę złożyć konstrukcję schodów jest teraz niezbędnym narzędziem.
5 z 5 gwiazdek  Marta, 22.08.2019
Podest godny polecenia, podczas remontu w domu sprawdził się na 100 %
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Kopiec, 21.06.2019
Już 2 takie se zamówiłem, bardzo przydatne rusztowanko w środku i na zewnątrz, pomaga w drobnych i większych pracach, dużo zastosowań a najlepsze to stół pod piwko dzięki za wszystko polecam :)
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Gałąska, 19.04.2019
Idealny pomost, przyda się w każdym domu
5 z 5 gwiazdek  jabłko, 11.02.2019
Wspaniały podest, taki jak trzeba wciśnie się gdzie trzeba, wszechstronny łatwy w montażu, przenoszeniu, do prac wykończeniowych, szpachlowaniu sufitów, tapetowaniu ścian, w ustawianiu na schodach na innych nierównościach, do mycia okien, po prostu do zadań specjalnych i o wiele wiele więcej, solidnie wykonany ,lekki o nie dużych gabarytach, no i BARDZO UŁATWIA PRACE, sama przyjemność z korzystania i najważniejsze super się sprawdza jako podest pod piwko hehe :):)
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, 03.01.2018
Bardzo szybka wysyłka, dobrze zapakowana, podest spisuje się świetnie, super sprawa do wykończeniówki:) ... Polecam podest i sklep. 100% pozytyw
5 z 5 gwiazdek  Tomek Rybka, 09.12.2016
Dobry sprzęt w dobrej cenie do domu w sam raz POLECAM !
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Pudłowski, 20.10.2016
Towar fachowo zabezpieczony i dostarczony w terminie. Tak chciałbym być obsługiwany w przyszłości. Podest w stu procentach odpowiada moim oczekiwaniom !!!
5 z 5 gwiazdek  Paweł, Międzybórz, 21.09.2016
Kupiliśmy 4 sztuki pomostów można je zestawić obok siebie. Wytrzymałe i łatwe w transporcie. Dziękujemy za dobrą cenę i rabat Chętnie skorzystamy z Waszej oferty w przyszłości
5 z 5 gwiazdek  Roman Piagło, 03.09.2016
Kurier nie dzwonił przed dostawą jak chciałem. Towar zgodny z opisem cena też ok Nie będe się czepiać
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Kubiak, 08.08.2016
Towar doręczony kurierem szybko tak jak chcieliśmy. Podesty spakowane solidnie 100% zadowolenia !!
5 z 5 gwiazdek  Jan Puźniak, 13.05.2016
Wszystko w porządku. Podest dotarł na czas tak jak obiecali.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Papuga, 17.02.2016
Kompetentna i fachowa obsługa. Wszystko załatwiłem przez telefon w ciągu 5 minut. Dla mnie super
5 z 5 gwiazdek  Krzysiek, Kraków, 09.01.2016
Rzetelny sklep z dobrą ceną. Podest myślałem że będzie śliski ale jest ok. Polecam was innym
5 z 5 gwiazdek  Jarek Kozłowski, 12.12.2015
Szybka dostawa i towar pierwsza klasa !!! Na pewno to nie będzie moje ostatnie zamówienie u was :)
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew, Kraków, 19.09.2015
Błyskawiczna, darmowa przesyłka. Dodatkowy rabacik na towar. Rewelacja, polecam wszystkim. Podest bez zarzutu.
5 z 5 gwiazdek  Marek Klimiński, 12.05.2015
Do malowaia klatek schodowych idealne !!! Nic ciekawszego nie znalazłem a długo się zastanawiałem. Spokojnie dwie osoby mogą pracować
5 z 5 gwiazdek  Janusz Droś, 11.04.2015
Bardzo fajne rusztowanko do wykończeniówki. Pomst bardzo solidny i najważniejsze można postawić na schodach

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl