0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (14 opinii) do:

KRAUSE TeleMatic drabina aluminiowa przegubowa
 4,93 (14 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,93
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Robert Jordan, 03.09.2020
Super drabina, a najbardziej pomocna była pomoc experta, pozatym super rabat. Jestem bardzo zadowolony z obsługi i drabiny.
5 z 5 gwiazdek  Marek Bańka, 04.10.2016
Markowa drabina do elektryki spisuje się całkiem nieźle. Jeszcze raz dzięki za pomoc z papierami przy dofinansowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!1
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Rudnik, 01.07.2016
Szybka dostawa towar w korzystnej cenie nic dodać nic ująć :-)
5 z 5 gwiazdek  Michał Gorlewski, 22.03.2016
Kompaktowa drabinka bardzo stabilna i wytrzymała. Dla sklepu też dobra ocena rabat z dostawą gratis oraz profesjonalni ludzie
5 z 5 gwiazdek  Krzychu, Wałcz, 02.01.2016
Daję pięć dwaizdek za drabinę i obsługę Kurier się spisał dostarczył towar pod same dzrzwi magazynu także ok
5 z 5 gwiazdek  Bożena Kraska, 12.10.2015
Zakup dokonany na dofinansowanie. Pełen profesjonalizm firmy acipo faktura vat zgodnie z ofertą
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Rudzki, 07.05.2015
Gdybym miał jeszcze raz kupywać wybrałbym znów właśnie tą drabinę. Stabilna i bardzo podręczna
5 z 5 gwiazdek  Janusz Kaleta, 16.12.2014
Nie mam na co narzekać, drabina w pełni spełnia nasze oczekiwania. Mamy w firmie już osiem drabin tego typu.
4 z 5 gwiazdek  Wojciech Kowalik, 08.11.2014
Kurier zawalił miała być w czwartek a dostawa była dopiero wczoraj.
5 z 5 gwiazdek  Irek Kaleta, 29.06.2014
Idealna do dużych wysokości. Może oprócz małej dźwigienki do składania wszystko super !!!!
5 z 5 gwiazdek  Mirek, Sosnowiec, 04.02.2014
Drabinki mogę używac praktycznie wszędzie. Zakupiona głónie do małych prac montażowych ale daje rady również przy wykończeniówce
5 z 5 gwiazdek  Adam Janik, 30.05.2013
Bardzo przyjemna drabinka rozkładanie to bułka z masłem dosłowienie dwa kliknięcia. Wszystko się zgadza nawet dziesię gwiazdek dla produktu :-)
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Pielucha, 04.05.2013
Taką drabinę potrzebowałem!!!! Telematik to dobra jakość i solidność. Drabina waży nie za dużo o co się bałem przed kupnem bo widziałem jej tylko zdjęcia
5 z 5 gwiazdek  Konrad Biskup, 13.03.2013
Profesjonalna porada co do zakupów zastanawiałem się międziey 4x4 i 4x5. Naprawdę natychmiastowa przywózka zero nerwów i czekania.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl