0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (9 opinii) do:

KRAUSE VarioTop profesjonalna drabina podest rusztowanie
 4,78 (9 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,78
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

4 z 5 gwiazdek  Cezary Michalski, 22.08.2019
Artykuł jest dla nas przydatny do wykonania montażu realizowanych instalacji.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz, 18.07.2019
Super ułatwia pracę. Wygoda i bezpieczeństwo pracy.
5 z 5 gwiazdek  Adam Orszulak, 04.04.2019
Rusztowanie bardzo stabilne i solidne, idealne na schody oraz do prac wykończeniowych, jak najbardziej polecam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Łatek, 22.07.2016
Wszystko ok polecam sklep i towar. Obsługa naprawdę bardzo miła i pomocna, rzadko to się dzisiaj spotyka.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Piecuch, 13.02.2016
Myślałem że będzie cięższe tak na oko około 25 kg więc spokojnie można wszystko transportować. Sam towar ok sklep naprawdę RZETELNY!!!!
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Sobolewski, 12.01.2016
Dla mnie w sam raz z podestu można zrobić drabinkę czyli pratkycznie trzy w jednym :-)
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Sadłos, 19.06.2015
TA deska pomostowa mogłaby być szersza pół metra to nic a jeszcze wiadro do tego. Przynajmniej wszystko stabilne nic się nie chwieje
5 z 5 gwiazdek  Janusz Opiłło, 16.03.2015
Cena w porządku sprzęt również!!!!!!!!! Nie ma się czego czepiać Pomost był używany bardzo stabilny i można ustawić na schodach także ocena maks.
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Brzęczek, 11.04.2014
Porządne rusztowanko żadnen badziew z chin można wygodnie pracować.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl