Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (17 opinii) do:

KRAUSE VarioTop profesjonalna drabina podest rusztowanie
 4,82 (17 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,82
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Mariusz Myszczyński, 13.10.2021
Podest drabina jest mega funkcjonalna i polecam ją kupić do prac wykończeniowych.
5 z 5 gwiazdek  Patryk M., 06.10.2021
Najlepszy podest malarski jaki miałem okazję używać, a przetestowałem wszystkie z marketów. Jest co prawda nieco droższy od podobnych z Castoramy, Leroya czy OBI, ale warto zapłacić za wyjątkową stabilność i moc konstrukcji, którą wyczuwa się w każdym calu. Polecam !
5 z 5 gwiazdek  Michał Cegłowski, 09.09.2021
Bardzo stabilny i wytrzymały zestaw. Polecam bardzo gorąco.
5 z 5 gwiazdek  Lech Burczy, 17.08.2021
to co zawsze szukam porzadny wyrob
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Sielski, 05.08.2021
Polecam Vario top cenna i wykonanie super, obsługa klienta na wysokim poziomie. Można współpracować z taką firmą. Dostawa szybka więc co więcej chcieć.
5 z 5 gwiazdek  GRZEGORZ MRUKLIK, 08.01.2021
Dostarczenie towaru przebiegło bez problemów. Bardzo dobra jakoś rusztowania, stabilne i spasowane. Waga pozwala bez większego problemu przenosić je bez rozkładania po pokoju.
5 z 5 gwiazdek  Wacław Warzocha, 22.12.2020
Rewelacyjny podest. Jest bardzo stabilny. Ja używam go do pielęgnacji żywopłotu rosnącego przy skarpie. Jest niezastąpiony. Jego zaletą jest możliwość ustawienia niesymetrycznego.
4 z 5 gwiazdek  Marek R., 16.11.2020
Produkt dobrej jakości , spełnia nasze oczekiwania-polecam.
4 z 5 gwiazdek  Cezary Michalski, 22.08.2019
Artykuł jest dla nas przydatny do wykonania montażu realizowanych instalacji.
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz, 18.07.2019
Super ułatwia pracę. Wygoda i bezpieczeństwo pracy.
5 z 5 gwiazdek  Adam Orszulak, 04.04.2019
Rusztowanie bardzo stabilne i solidne, idealne na schody oraz do prac wykończeniowych, jak najbardziej polecam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Łatek, 22.07.2016
Wszystko ok polecam sklep i towar. Obsługa naprawdę bardzo miła i pomocna, rzadko to się dzisiaj spotyka.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Piecuch, 13.02.2016
Myślałem że będzie cięższe tak na oko około 25 kg więc spokojnie można wszystko transportować. Sam towar ok sklep naprawdę RZETELNY!!!!
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Sobolewski, 12.01.2016
Dla mnie w sam raz z podestu można zrobić drabinkę czyli pratkycznie trzy w jednym :-)
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Sadłos, 19.06.2015
TA deska pomostowa mogłaby być szersza pół metra to nic a jeszcze wiadro do tego. Przynajmniej wszystko stabilne nic się nie chwieje
5 z 5 gwiazdek  Janusz Opiłło, 16.03.2015
Cena w porządku sprzęt również!!!!!!!!! Nie ma się czego czepiać Pomost był używany bardzo stabilny i można ustawić na schodach także ocena maks.
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Brzęczek, 11.04.2014
Porządne rusztowanko żadnen badziew z chin można wygodnie pracować.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl