0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (20 opinii) do:

PROMOCJA: KRAUSE ProTec 2.0
 4,90 (20 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Tomasz Glanowski, 05.11.2019
Rusztowanie zgodne z oczekiwaniami, wysoka jakość materiałów oraz wykonania. Lekkie i proste w montażu, rozłożone nie zajmuje dużo miejsca. Polrcam
5 z 5 gwiazdek  Błażej , 15.10.2019
Zgadza się z opisem. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Sebastian, 04.10.2019
Produkt bardzo dobry, polecamy.
4 z 5 gwiazdek  Leszek Szczygielski, 02.06.2019
Bardzo dobre rusztowanie. Polecam.
4 z 5 gwiazdek  Rafał, 24.05.2019
Rusztowanie lekkie i solidne, wszystkie części w komplecie, jak najbardziej polecam.
5 z 5 gwiazdek  Robert Jabłonski, 15.05.2019
Wszystko zgodnie z zamówieniem szybka dostawa. Bardzo miła obsługa. Bardzo fajny rabacik Polecam!!!
5 z 5 gwiazdek  Marek Paterski, 18.10.2016
Bezpieczne i stabilne rusztowanie krause zbudowane można używać bez dodaktowych ciężarków. Szkoda że w zestawie jest tylko jeden pomost.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Sierzęga, 04.08.2016
Bezproblemowy montaż rusztowania i doskonała stabilność!!!!!! Dwie osoby zmontują całoś w pół godzinki całość na porządnych kółkach. Rusztowanie i sklep można spokojnie polecić.
5 z 5 gwiazdek  Kamil Łukaszewski, 11.02.2016
Porządne rusztowanie przejedne chcieliśmy własnie coś takiego. Pomocni sprzedawcy znają się na tym co sprzedają. POLECAM!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Adrian Skiba, 09.01.2016
Przystępna cena dzięki upustowi, rusztowanie zawiera trzy pomosty moim zdaniem jak za tą cenę to mało. Na plus komplet podpór no i co było dla nas najważniejsze rolki. Spedycja się nie popisała trzeba było kierowce naprowadzać telefonicznie
5 z 5 gwiazdek  Radek Herda, 11.08.2015
Błyskawiczna dostawa pod wskazany przez nas adres. Wszysko tak jak powinno być: kompletnie spakowane na małej palecie. Rusztowanie zdecydowanie STABILNE umożliwia wygodną pracę w narzędziami
5 z 5 gwiazdek  Piotr Wisła, 03.04.2015
Super jakość, komplet dokumentów w paczce, bardzo profesjonalna obsługa!!!! Pomimo błędnie wpisanego numeru telefonu udało się wszysko doręczyć na czas. Dziękuję!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Natkowski, 14.09.2014
Profesjonalne podejście do klienta, rusztowanie dostarczone na wskazaną przez nas budowę wraz z kompletem podpór. W przesyłce brakowało rolek ale po interwencji kierownika budowy zostały natychmiast dosłane.
5 z 5 gwiazdek  Artur Grzech, 17.07.2014
Rewelacyjne rusztowanko darmowa wysyłka a zestaw zawiera dwie podpory bo ciężarków nie opłaca się kupować. Dodatkowo dokupliliśmy jeszcze jeden pomost nie było z tym żadnego problemu.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Solski, 29.03.2014
Rusztowanie jeszcze nie było montowane więc nie oceniam. Sam sklep otrzymuje pięć gwiazdek na pięć. Prawdziwie rzetelna firma!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Jan Wolski, 05.11.2013
Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu pomogła z dokumentami na dofinansowanie. Rusztowanie doręczone w terminie po wpłacie na konto. Wszystko bez najmniejszych problemów.
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Terlecki, 20.06.2013
Lekkie i poręczne rusztowanie które można szybko zmontować. Minus to to że gubią się zawleczki ale można dokupić. Obsługa sklepu ma dużo wiedzy i chętnie pomaga
5 z 5 gwiazdek  Krzyszko Zabiera, 18.04.2013
Rusztowanie godne polecenia w każdej chwili można dokupić dodatkowe ramki więc samemu nie trzeba będzie kombinkować ;) Cena mogłaby być minimalnie niższa, szybka dostawa
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Pilczuk, 13.02.2013
Bardzo lekkie jak na tę wysokość stabilne dzięki stężeniom ukośnym. Sam pomost mógłby być troszku szerszy ale i tak jest ok Duży PLUS w komplecie są dwa zastrzały więc nic nie trzeba dokupywać
5 z 5 gwiazdek  Janusz Mikry, 30.11.2012
Rusztowanie zgodne z zamówieniem. Pomimo błędnego adresu wszystko dotarło na czas dzięki!!!!!

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl