Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (30 opinii) do:

KRAUSE ProTec 2.0
 4,83 (30 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
4,83
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Mariola G., 20.05.2022
Wybrane rusztowanie spełnia moje oczekiwania. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Wiktor K., 02.02.2022
Rusztowanie dostarczono błyskawicznie po zamówieniu, b. Dobra jakość wykonania, w doborze pomagała mi Pani Sylwia i tu jej wiedza techniczna była na 5+. Polecam firmę. Chyba najlepszy produkt na Naszym rynku.
5 z 5 gwiazdek  Adam Cz., 08.01.2022
Zakupiony produkt jest bez zarzutów na 5+.
5 z 5 gwiazdek  GMINA OŻARÓW , 13.10.2021
Rusztowanie bardzo dobre, łatwy montaż i użytkowanie
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
4 z 5 gwiazdek  Grzegorz L., 27.04.2021
super, polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
4 z 5 gwiazdek  Andrzej F., 04.02.2021
Świetny towar. Wart polecenia.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
5 z 5 gwiazdek  GMINA SUBKOWY , 18.01.2021
jest bezpieczny do pracy na wysokościach
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 10,30m
5 z 5 gwiazdek  Piotr L., 03.12.2020
Bardzo profesjonalne i miłe podejście do Klienta :D
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
4 z 5 gwiazdek  Piotr K., 24.08.2020
super sprzęt, łatwy w montażu i demontażu, polecam firmę która sprzedała mi zestaw za super rabat i miłą obsługę (a zwłaszcza Panią która mnie obsługiwała). Pozdrawiam i polecam - polecam i pozdrawiam!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 10,30m
5 z 5 gwiazdek  Rafał P., 28.04.2020
Rusztowanie bardzo solidne.
Doradztwo i obsługa klienta stoi na bardzo wysokim poziomie. Żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.
Błyskawiczna wysyłka.
RP
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 10,30m
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Glanowski, 05.11.2019
Rusztowanie zgodne z oczekiwaniami, wysoka jakość materiałów oraz wykonania. Lekkie i proste w montażu, rozłożone nie zajmuje dużo miejsca. Polrcam
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 7,30m
5 z 5 gwiazdek  Błażej , 15.10.2019
Zgadza się z opisem. Polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 9,30m
5 z 5 gwiazdek  Sebastian, 04.10.2019
Produkt bardzo dobry, polecamy.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 9,30m
4 z 5 gwiazdek  Leszek Szczygielski, 02.06.2019
Bardzo dobre rusztowanie. Polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 5,30m
4 z 5 gwiazdek  Rafał, 24.05.2019
Rusztowanie lekkie i solidne, wszystkie części w komplecie, jak najbardziej polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 4,30m
5 z 5 gwiazdek  Robert Jabłonski, 15.05.2019
Wszystko zgodnie z zamówieniem szybka dostawa. Bardzo miła obsługa. Bardzo fajny rabacik Polecam!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 8,30m
5 z 5 gwiazdek  Marek Paterski, 18.10.2016
Bezpieczne i stabilne rusztowanie krause zbudowane można używać bez dodaktowych ciężarków. Szkoda że w zestawie jest tylko jeden pomost.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
5 z 5 gwiazdek  Paweł Sierzęga, 04.08.2016
Bezproblemowy montaż rusztowania i doskonała stabilność!!!!!! Dwie osoby zmontują całoś w pół godzinki całość na porządnych kółkach. Rusztowanie i sklep można spokojnie polecić.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 5,30m
5 z 5 gwiazdek  Kamil Łukaszewski, 11.02.2016
Porządne rusztowanie przejedne chcieliśmy własnie coś takiego. Pomocni sprzedawcy znają się na tym co sprzedają. POLECAM!!!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 8,30m
5 z 5 gwiazdek  Adrian Skiba, 09.01.2016
Przystępna cena dzięki upustowi, rusztowanie zawiera trzy pomosty moim zdaniem jak za tą cenę to mało. Na plus komplet podpór no i co było dla nas najważniejsze rolki. Spedycja się nie popisała trzeba było kierowce naprowadzać telefonicznie
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 11,30m
5 z 5 gwiazdek  Radek Herda, 11.08.2015
Błyskawiczna dostawa pod wskazany przez nas adres. Wszysko tak jak powinno być: kompletnie spakowane na małej palecie. Rusztowanie zdecydowanie STABILNE umożliwia wygodną pracę w narzędziami
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
5 z 5 gwiazdek  Piotr Wisła, 03.04.2015
Super jakość, komplet dokumentów w paczce, bardzo profesjonalna obsługa!!!! Pomimo błędnie wpisanego numeru telefonu udało się wszysko doręczyć na czas. Dziękuję!!!!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 8,30m
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Natkowski, 14.09.2014
Profesjonalne podejście do klienta, rusztowanie dostarczone na wskazaną przez nas budowę wraz z kompletem podpór. W przesyłce brakowało rolek ale po interwencji kierownika budowy zostały natychmiast dosłane.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 11,30m
5 z 5 gwiazdek  Artur Grzech, 17.07.2014
Rewelacyjne rusztowanko darmowa wysyłka a zestaw zawiera dwie podpory bo ciężarków nie opłaca się kupować. Dodatkowo dokupliliśmy jeszcze jeden pomost nie było z tym żadnego problemu.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 7,30m
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Solski, 29.03.2014
Rusztowanie jeszcze nie było montowane więc nie oceniam. Sam sklep otrzymuje pięć gwiazdek na pięć. Prawdziwie rzetelna firma!!!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 6,30m
5 z 5 gwiazdek  Jan Wolski, 05.11.2013
Bardzo miła i pomocna obsługa sklepu pomogła z dokumentami na dofinansowanie. Rusztowanie doręczone w terminie po wpłacie na konto. Wszystko bez najmniejszych problemów.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 2,90m
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Terlecki, 20.06.2013
Lekkie i poręczne rusztowanie które można szybko zmontować. Minus to to że gubią się zawleczki ale można dokupić. Obsługa sklepu ma dużo wiedzy i chętnie pomaga
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 5,30m
5 z 5 gwiazdek  Krzyszko Zabiera, 18.04.2013
Rusztowanie godne polecenia w każdej chwili można dokupić dodatkowe ramki więc samemu nie trzeba będzie kombinkować ;) Cena mogłaby być minimalnie niższa, szybka dostawa
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 4,30m
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Pilczuk, 13.02.2013
Bardzo lekkie jak na tę wysokość stabilne dzięki stężeniom ukośnym. Sam pomost mógłby być troszku szerszy ale i tak jest ok Duży PLUS w komplecie są dwa zastrzały więc nic nie trzeba dokupywać
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 7,30m
5 z 5 gwiazdek  Janusz Mikry, 30.11.2012
Rusztowanie zgodne z zamówieniem. Pomimo błędnego adresu wszystko dotarło na czas dzięki!!!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA : KRAUSE ProTec rusztowanie aluminiowe wys.rob. 4,30m

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl