Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (18 opinii) do:

KRAUSE Pomost montażowy
 4,89 (18 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Pomosty montażowe, Oferta dla profesjonalistów
4,89
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

4 z 5 gwiazdek  Czesław K., 14.10.2021
Towar odpowiada zamówieni i spełnia oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Piotr M., 21.12.2020
Pomost spełnia nasze oczekiwania. Cena jest adekwatna do jakości. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia, oraz bardzo dobra obsługa i dorzadztwo w sprawach zakupu i doboru produktu.
5 z 5 gwiazdek  ARWIDA, 04.09.2020
Pomost montażowy solidnie wykonany,szybka dostawa gorąco polecam sprzedającego.
5 z 5 gwiazdek  Jarosław, 07.10.2019
Produkt solidny, bardzo dobrze wykonany. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Wine 4 You Sp z o.o., 30.07.2019
Bardzo przydatny w naszym magazynie.
4 z 5 gwiazdek  Robert, 01.04.2019
Produkt wysokiej jakości, bardzo stabilny i bezpieczny.
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Wnukiewicz, 19.03.2016
Świetana jakośc, stopień bardzo stabilny. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Patryk Pietkiewicz, 17.11.2015
Stabilny, bezpieczny, poręczny podest. Świetene rozwiązanie podczas prac montażowych. Bardzo szybka dostawa. Jeszcze raz dziękuję!
5 z 5 gwiazdek  Paweł Tureczek, 10.05.2015
W firmie testowaliśmy różne podesty. Były nam one potrzebne przy różnych pracach montażowych. Ten podest jest rewelacyjny!!!!!!! Jego waga sprawia, że można go odpowiednio ustawić. Podest jest na solidnie wykonany, że zapewnia użytkownikowi bezpieczeństwo
5 z 5 gwiazdek  Janusz Rubach, 30.10.2014
Sklep pozytywnie mnie zaskoczył. Fachowo doradzono mi przez telefon co do wyboru najlepszego rozwiązania. Sama dostawa nie trwała nawet tygodnia. Stopień zamówiłem w poniedziałek, a już w czwartek był u mnie. Bardzo dziękuję!
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wnuk, 27.03.2014
Bardzo dobra jakośc w tej cenie.Porządne wykonanie
5 z 5 gwiazdek  Marian Mażul, 14.11.2013
Wszystko dobrze!
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Chrzanowski, 14.08.2013
Bardzo stabilny, wytrzymuje także większe ciężary.
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Gierszewski, 31.03.2013
Cała transakcja przebiegał bezproblemowo. Produkt został błyskawicznie dostarczony. Stopień ma świetną jakość. Jeśli będziemy zamawiać tego typu produkty, na pewno znowu postawimy na produkty marki Krause.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz Renn, 05.01.2013
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Możemy zdecydowanie polecic ten produkt.
5 z 5 gwiazdek  Igor Połeć, 23.09.2012
Muszę powiedzieć, że produkt w pełni odpowiada moim oczekiwaniom. Wysokie parametry, dobra jakość, porządne wykonanie. Podest zapewnia bezpieczeństwo przy pracach montażowych. Jest na tyle lekki, że można go łatwo przenieść.
5 z 5 gwiazdek  Maciej Pawłowski, 12.05.2012
Szybka dostawa, żadnych problemów. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Zygmunt Raniowski, 06.02.2012
Szybka, profesjonalna dostawa. Stopień jest bardzo lekki. W pełni odpowiada moim oczekiwaniom. Bardzo dziękuję!

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl