0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (15 opinii) do:

KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa na SCHODY
 4,87 (15 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Michał, 27.09.2019
Polecam wszystko na najwyższym poziomie i pani Sylwia bardzo miła
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Szarek, 22.08.2019
Rewelacyjna drabina
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Szarek, 22.08.2019
Drabina Bardzo dobra.
5 z 5 gwiazdek  Przemysław Wojtera, 18.07.2019
Drabina dobrej jakości, dokładnie taka jakiej oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  noxeo sp. z o.o., 05.05.2019
Polecam... wszystko na +
4 z 5 gwiazdek  Darek, 05.02.2019
Kurier PEKAES nadspodziewnie dobrze.Drabina wygląda solidnie.Sklep accipo sp. z o.o. nadspodziewanie dobrze.Było miło konkretnie uczciwie kulturalnie profesjonalnie.Mogę smiało powiedziec ze jak wygram w LOTTO to będę sobie regularnie kupował tu drabiny.
5 z 5 gwiazdek  Arkadiusz Frąszczak, 05.12.2016
Rzetelna firma z miłą obsługą. Przesyłka dotarła przed świętami tak jak chciałem
5 z 5 gwiazdek  Marek Wołoszyn, 30.03.2015
Solidna drabina, będzie używana praktycznie codziennie w firmie. Jak na razie bez zastrzeżeń może mogłabybyć trochę lżejsza a tak to ok
5 z 5 gwiazdek  Dawid Bartyzel, 11.02.2015
Dopłaciłem za wersję na schody i zdecydowanie WARTO!!!!!! Nic się nie kiwa nie chwieje na schodach pełen komfort pracy!!!!
5 z 5 gwiazdek  Mariusz, Chełm, 23.07.2014
Potrzbowałem kupić drabinę na własy użytek do domku. Zakupiłem drabinę schodową i bardzo dobrze bo sprawdza się na 100% Dwa słowa: wygoda i stabilność
5 z 5 gwiazdek  Jarek Banasiewicz, 09.01.2014
Ogolne jestem zadowolony z dostawy i drabiny. Znalazlem podobna w markecie ale wlasny dowoz nie bardzo mi sie usmiechał
5 z 5 gwiazdek  Mario, Radom, 05.08.2013
Wszystko w porządku z chęcią kupię coś jeszcze u Was
4 z 5 gwiazdek  Zbyszek Klimkiewicz, 17.05.2013
Bez zbędnego komentowania drabina cymes i bez wad. Ktoś niech powi kierowcy żeby dzwonił przed dostawą
5 z 5 gwiazdek  Ignacy Zuzelski, 21.03.2013
Rewelacyjna drabina w doskonałej cenie
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Sobczyk, 27.09.2012
Myślałem że funkcja na schody to zwykły chwyt ale naprawdę idealna do pracy na schodach tak jak u mnie. Sprawdza się świetnie do robót na dachach!!

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl