0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (26 opinii) do:

KRAUSE Tribilo drabina aluminiowa na SCHODY
 4,92 (26 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta standardowa
4,92
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Rachtan, 30.07.2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupionej drabiny 3x12.
Jest to bardzo profesjonalny i starannie zbudowany sprzęt którego użytkowanie spełnia wymogi BHP.

Nielaleznie od tego już od wielu lat używam drabinę KRAUSE TREPPY 130020 /2x2/ która spisuje się znakomicie.

Firma KRAUSE jest niewątpliwie profesjonalnym i ambitnym zespołem dbającym o jakość , dbałość o bezpieczeństwo użytkowników produkowanego sprzętu.
5 z 5 gwiazdek  "RAWBUD", 06.07.2020
Super drabina. Bardzo dobre rozwiązanie do ustawienia drabiny na pochyłościach i schodach.
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Kubiński, 12.06.2020
super ???? ???? ????
5 z 5 gwiazdek  waldemar slonina, 04.05.2020
Świetna drabina. Spełnia oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Piotr G., 14.04.2020
Drabina i super, szpice dla stabilizacji drabiny na trawniku ekstra patent. Polecam też stopień/półkę- która ułatwia życie podczas dłuższej pracy na drabinie. Ponadto super obsługa, fachowe doradztwo i mega szybka dostawa. POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Dawidowski, 10.03.2020
Drabina bardzo solidna i stabilna.Spełnia moje wymagania.Realizacja zamówienia błyskawiczna.
5 z 5 gwiazdek  Piotr Wielgus, 09.03.2020
Świetna obsługa zamówienie szybko zrealizowane, sprzęt zgodny z opisem. POLECA
5 z 5 gwiazdek  Marian Przybylski, 05.03.2020
Drabina bardzo dobrze wykonana super funkcjonalna. Polecam w 100%
5 z 5 gwiazdek  Dariusz , 04.03.2020
Transakcja została zrealizowana bardzo profesjonalnie. Drabinę otrzymałem błyskawicznie i bardzo dobrze zabezpieczoną. Kontakt z firmą doskonały. POLECAM WSZYSTKIM NIEZDECYDOWANYM!
5 z 5 gwiazdek  Tomasz Mumot, 03.03.2020
Drabina profesjonalna, szybki czas realizacji oraz obsługa na wysokim poziomie. Nie mam uwag :) POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Maciej, 25.02.2020
Wysoka jakość wykonania .
5 z 5 gwiazdek  Michał, 27.09.2019
Polecam wszystko na najwyższym poziomie i pani Sylwia bardzo miła
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Szarek, 22.08.2019
Rewelacyjna drabina
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Szarek, 22.08.2019
Drabina Bardzo dobra.
5 z 5 gwiazdek  Przemysław Wojtera, 18.07.2019
Drabina dobrej jakości, dokładnie taka jakiej oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  noxeo sp. z o.o., 05.05.2019
Polecam... wszystko na +
4 z 5 gwiazdek  Darek, 05.02.2019
Kurier PEKAES nadspodziewnie dobrze.Drabina wygląda solidnie.Sklep accipo sp. z o.o. nadspodziewanie dobrze.Było miło konkretnie uczciwie kulturalnie profesjonalnie.Mogę smiało powiedziec ze jak wygram w LOTTO to będę sobie regularnie kupował tu drabiny.
5 z 5 gwiazdek  Arkadiusz Frąszczak, 05.12.2016
Rzetelna firma z miłą obsługą. Przesyłka dotarła przed świętami tak jak chciałem
5 z 5 gwiazdek  Marek Wołoszyn, 30.03.2015
Solidna drabina, będzie używana praktycznie codziennie w firmie. Jak na razie bez zastrzeżeń może mogłabybyć trochę lżejsza a tak to ok
5 z 5 gwiazdek  Dawid Bartyzel, 11.02.2015
Dopłaciłem za wersję na schody i zdecydowanie WARTO!!!!!! Nic się nie kiwa nie chwieje na schodach pełen komfort pracy!!!!
5 z 5 gwiazdek  Mariusz, Chełm, 23.07.2014
Potrzbowałem kupić drabinę na własy użytek do domku. Zakupiłem drabinę schodową i bardzo dobrze bo sprawdza się na 100% Dwa słowa: wygoda i stabilność
5 z 5 gwiazdek  Jarek Banasiewicz, 09.01.2014
Ogolne jestem zadowolony z dostawy i drabiny. Znalazlem podobna w markecie ale wlasny dowoz nie bardzo mi sie usmiechał
5 z 5 gwiazdek  Mario, Radom, 05.08.2013
Wszystko w porządku z chęcią kupię coś jeszcze u Was
4 z 5 gwiazdek  Zbyszek Klimkiewicz, 17.05.2013
Bez zbędnego komentowania drabina cymes i bez wad. Ktoś niech powi kierowcy żeby dzwonił przed dostawą
5 z 5 gwiazdek  Ignacy Zuzelski, 21.03.2013
Rewelacyjna drabina w doskonałej cenie
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Sobczyk, 27.09.2012
Myślałem że funkcja na schody to zwykły chwyt ale naprawdę idealna do pracy na schodach tak jak u mnie. Sprawdza się świetnie do robót na dachach!!

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl