0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (100 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wielofunkcyjna
 4,80 (100 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny wielofunkcyjne, Oferta podstawowa
4,80
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

4 z 5 gwiazdek  Jolanta C., 21.12.2020
Drabina służy mi od 2 lat i puki co jestem zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Konrad Kędzierski, 21.12.2020
Po dwóch latach użytkowania przy budowie domu mogę powiedzieć, że nie mam zastrzeżeń. Bardzo dobry produkt wart swojej ceny. Z czystym sumieniem polecam!
5 z 5 gwiazdek  B.P., 21.12.2020
Produkt godny polecenia.
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Zinkel, 21.12.2020
Towar zgodny z opisem, polecam wszystkim.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Kuczmaszewski, 21.12.2020
Lekka, funkcjonalna, wytrzymała polecam
5 z 5 gwiazdek  Bożena Dudek, 21.12.2020
Sprzęt solidny, bardzo przydatny w domku jednorodzinnym, polecam zakup - pozytywna opinia dotyczy zarówno sprzętu jak i sprzedawcy. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Kucharski, 21.12.2020
Bardzo dobra drabina, lekka poręczna polecam.
4 z 5 gwiazdek  Bogdan Paradysz, 21.12.2020
Bardzo dobry produkt. Drabina jest lekka i poręczna. Można jej używać jaka drabinę przystawną lub wolnostojącą. Łatwa w rozkładaniu, sprawdzi się w każdym domu. Polecam!!!
5 z 5 gwiazdek  Jan Steiner, 21.12.2020
Super się sprawdza i dobra byłsa cena polecam produkt
4 z 5 gwiazdek  ROMAN SZYMUŚ, 21.12.2020
Jak na taką cenę to drabina aluminiowa w porządku
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Skorupa, 21.12.2020
Bardzo dobry produkt ,polecam
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Skorupa, 21.12.2020
Polecam bardzo dobra jakość
4 z 5 gwiazdek  Robert S., 21.12.2020
Spełnia oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Waldemar Waraksa, 20.12.2020
Super,
Bardzo dobry wybór.
5 z 5 gwiazdek  Stanisław Dąbroś, 03.12.2020
Zamówiona drabina została dostarczona tak jak oczekiwałem. Sprzęt kompletny, sprawny, dostarczony w bardzo krótkim terminie.
Dziękuję, pozdrawiam.

Stanisław Dąbroś
5 z 5 gwiazdek  Piotr Laskowski, 23.11.2020
Drabina jak drobina, jest ok, nie wygina się, jak te najtańsze. Cena bardzo atrakcyjna, sklep bez zastrzeżeń. Dobry kontakt, bardzo szybka realizacja zamówienia ! POLECAM !
5 z 5 gwiazdek  Ireneusz Gumkowski, 02.11.2020
przedmiot bdobry dostawa bez uwag
5 z 5 gwiazdek  Robert Wejszewski, 30.10.2020
Dobra drabina. Złożona mieści się pod standardowym sufitem, a rozłożona ma zasięg kilka metrów większy. Przed zakupem korzystałem z pożyczonej identycznej drabiny, więc nie był to zakup w ciemno.
5 z 5 gwiazdek  AGNIESZKA PODEMSKA, 03.09.2020
zamówienie zgodne z opisem i bardzo szybka dostwa.polecam bardzo
4 z 5 gwiazdek  Joanna Smolarek, 11.08.2020
Dobrze zapakowana. Szybka dostawa .Za krotko uzytkuje zeby rzetelnie ocenic.
5 z 5 gwiazdek  Bernard Wietecha, 10.08.2020
Towar dobrze zapakowani, zgodny z opisem sklepu. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Aniela Marczyk, 24.07.2020
W pracy używamy drabin różnych firm,dlatego ułatwiło mi to dokonania wyboru. Fakt, że tam jest z wyższej półki, ale na moje domowe potrzeby wystarczy jak najbardziej ta. Czereśnie i wiśnie już pozrywane :) A z wiosny przycinanie ozdobnych dużych iglaków, gdzie teraz nie będzie trzeba opierać drabiny o drzewko/koronę w przeciwieństwie do starej drewnianej.
5 z 5 gwiazdek  Sylwester Cz., 05.07.2020
Drabina spełnia moje oczekiwania.
4 z 5 gwiazdek  Anna Krok, 22.06.2020
Drabina OK, psrawdza się przy pracach remontowych.
5 z 5 gwiazdek  Lionel C., 09.05.2020
Wysokiej jakości produkt, dokładnie taki, jaki był reklamowany. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Łada, 27.04.2020
krause i tyle
4 z 5 gwiazdek  Przemysław Jama, 27.04.2020
Produkt polecam. Drabina funkcjonalna, bardzo dobrze wykonana.
5 z 5 gwiazdek  Marcin , 27.04.2020
Jestem zadowolony
5 z 5 gwiazdek  Bartłomiej Gontarek, 27.04.2020
Towar zgodny z opisem,dobry kontakt ze sprzedającym,szybka realizacja zamówienia,Polecam:-)
4 z 5 gwiazdek  Paweł Madejski, 14.04.2020
Jak najbardziej przydatna do intensywnego użytku przydomowego (obcinanie gałęzi, czyszczenie i prace dachowe itp.).
5 z 5 gwiazdek  Antoni Wantuch, 14.04.2020
Drabina super, w porównaniu do innych produktów w zbliżonej cenie, nie ma sobie równych. Natomiast sklep nawet w warunkach epidemii z terminowością dostawy zaskoczył mnie mega pozytywnie.
5 z 5 gwiazdek  PrzemekR, 13.04.2020
Fajna drabina
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, 29.03.2020
górna pólka
4 z 5 gwiazdek  ROMAN LALAK, 27.03.2020
Jestem bardzo zadowolony z zakupu, obsługi zamówienia i dostawy. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Rybak, 26.03.2020
Naprawdę wielofunkcyjna i przede wszystkim lekka, chociaż nie mała.
5 z 5 gwiazdek  Witold Winiarski, 03.03.2020
W pełni spełnia oczekiwania. To już druga drabina tej firmy i obie są super
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Sagan, 03.03.2020
Drabina super, spełnia wszystkie oczekiwania, transakcja przebiegła bez zarzutu
5 z 5 gwiazdek  Jolanta Sagan, 03.03.2020
Drabina super, spełnia wszystkie oczekiwania, transakcja przebiegła bez zarzutu
4 z 5 gwiazdek  Kazimierz K., 25.02.2020
Przesyłka zgodna z zamówieniem, bez uszkodzeń. Firma solidna. Ocena dobra.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Stępnik, 25.02.2020
wszystko jak najbardziej OK. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Artur K., 23.02.2020
wszystko super, towar dobrej jakości
4 z 5 gwiazdek  Witold, 22.02.2020
towar zgodny z oczekiwaniami
5 z 5 gwiazdek  Mateusz Reczek, 21.02.2020
Towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Damian G., 21.02.2020
Wszystko w porządku
5 z 5 gwiazdek  Monika, 21.02.2020
Towar pierwsza klasa.
5 z 5 gwiazdek  Waldemar G., 21.02.2020
Polecam przesyłka została dostarczona na czas drabina sprawuje się bez zastrzeżeń jest Ok
5 z 5 gwiazdek  Mariusz, 21.02.2020
Sprawdzony towar, najwyższa jakość.
5 z 5 gwiazdek  Rafał Szyngwelski, 13.01.2020
Drabina KRAUSE - jakość, cena, realizacja transakcji - godna polecenia.
5 z 5 gwiazdek  M.P, 13.01.2020
Niezawodna drabina
5 z 5 gwiazdek  Marek Jaskulski, 12.01.2020
Bardzo szybka wysyłka.Cala transakcja przebiegła w jak najlepszym porządku.
Drabina super. Polecam zarówno Sklep jak i Towar.
Pozdrawiam.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl