Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (19 opinii) do:

KRAUSE Stabilo 10 rusztowanie jezdne - wersja standardowa
 4,84 (19 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta dla profesjonalistów
4,84
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Firma N., 04.11.2022
Rusztowanie bardzo profesjonalne, szybkie w montażu stosunkowo lekkie jak na swoje gabaryty fajna możliwość kombinacji ustawienia. Możliwość rozbudowy na większą wysokość. Rusztowanie godne polecenia jak i fachowa i bardzo miła obsługa polecam.
4 z 5 gwiazdek  Czesław K., 07.12.2021
Stabilna konstrukcja, łatwy i szybki montaż/demontaż.
Możliwość dostosowania konstrukcji do zróżnicowanych (nie do końca płaskich) podłoży w warunkach budowlanych.
4 z 5 gwiazdek  Pan Damian B., 17.09.2021
Zgodnie z oczekiwaniem rusztowanie jak najbardziej na +
5 z 5 gwiazdek  Piotr M., 11.05.2021
rusztowanie bardzo dobre. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Edward Sz., 23.04.2021
Super. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Jóźwiak, 25.11.2020
Solidny sprzęt, przesyłka bardzo szybka, bardzo dobry kontakt, polecam.
5 z 5 gwiazdek  Mirek, 24.02.2020
Rusztowanie spełnił nasze oczekiwania, bardzo dobra jakość.
POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Emil , 24.10.2019
Towar świetnej jakości. Obsługa sklepu na najwyższym poziomie. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie.
4 z 5 gwiazdek  Daniel, 11.09.2019
Bardzo dobra obsługa, expresowy termin
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 07.08.2019
Towar zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Adrian Witkowski, 14.10.2016
Stabilne, łatwe do zmontowania rusztowanie. Odpowiednie dla naszych potrzeb!
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Kozioł, 04.05.2016
Każdy, kto miał okazję zetknąć się z produktami marki Krause, wie, że stanowią połączenie dobrej jakości i dobrej ceny. Miałem okazję kupić już kilka drabin i rusztowań Krause, zawsze byłem bardzo zadowolony. Rusztowanie o podobnych parametrach od innych producentów są o wiele droższe. Bardzo dobre rusztowanie w korzystnej cenie. Zaoszczędzone pieniądze przeznaczę na krótki urlop!
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wójcik, 02.07.2015
Szybka wysyłak, dobra jakośc. Super!
5 z 5 gwiazdek  Marian Adamczak, 17.02.2015
Szybka dostawa, produkt jak w opisie.
5 z 5 gwiazdek  Bolesław Dąbrowski, 30.09.2014
Jestem bardzo zadowolony. Rusztownie jest proste w obsłudze.
5 z 5 gwiazdek  Marek Piątek, 23.02.2014
Dobry produkt. Chętnie skorzystam jeszcze z Waszej oferty.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Kasiarz, 07.07.2013
Rusztowanie wykorzystuję w pracy. Mimo swojej lekkiej wagi jest bardzo stabilne. Poza tym można je łatwo zmontować. Chociaż od pewnej wysokości trzeba pracować w parze. Także po zmontowaniu można je łatwo i bezpiecznie przesuwać.
5 z 5 gwiazdek  Roman Rapciak, 04.05.2012
Łatwe do rozłożenia rusztowanie, z duża powierzchnią do pracy. Rusztowanie stoi stabilnie, nadaje się do użytku profesjonalnego.
5 z 5 gwiazdek  Wiesław Nadolny, 01.02.2012
Kompetente doradztwo przez telefon. Wszystko przebiegło bez zarzutu.

  do góry


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl