0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (16 opinii) do:

KRAUSE SOLIDY drabina aluminiowa
 4,88 (16 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Joanna Fedor, 12.01.2020
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej Drabiny
Kompetentna ,w pełni profesjonalna i sympatyczna obsługa.
Dziękuję
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Kraśko, 20.12.2019
Bardzo uczciwe podejście do klienta. Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Schmeling, 16.08.2019
Bardzo dobry towar.
4 z 5 gwiazdek  Jola, 23.04.2019
Bardzo dobra drabina, chociaż jak na tę wysokość dość delikatna i można trochę niepewnie się na niej czuć, ale coś za coś. Gdyby była masywniejsza, to na pewno cięższa, a chodziło też o to żeby była lekka. Jestem zadowolona.
5 z 5 gwiazdek  Marta Pałubicka, 27.01.2017
Mała poręczna drabinka solidne wykonanie i mała waga. Tego szukałam.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Łaziński, 11.01.2017
Fajna półka a sama drabina naprawdę bardzo stabilna. Dosyć duża ale mimo tego lekka. Dostawa kurierem pierwsza klasa. Nie ma się do czego doczepić.
4 z 5 gwiazdek  Jan Teodorowski, 03.11.2016
Mogliby lepeij pakować towar folia była porwana. Na szczęście drabina bez uszkodzeń.
5 z 5 gwiazdek  Bożena Kraczewska, 21.08.2016
Bardzo wytrzymała drabinka. Profesjonalny sklep z dobrymi produktami które na pewno jeszcze kupię
5 z 5 gwiazdek  Janusz Markowicz, 18.05.2016
Drabina mogłaby mieć szerszą półkę. Wysokość taka jaką zamówiłem. Bardzo lekka to duży plus. Dostawa gratis więc polecam.
5 z 5 gwiazdek  Artur Glonek, 05.03.2016
Bez komentarza Wszystko w porządku
5 z 5 gwiazdek  Anna Głownia, 11.12.2015
Mała drabina w sam raz do apteki. Towar zgodny z podanym opisem, doręczenie nastąpiło dwa dni po wpłacie na konto. Serdecze dzięki :-)
5 z 5 gwiazdek  Grażyna Rzepecka, 12.09.2015
Drabina doreczona kurierem szybko i bez problemów. Lekka a półka wytrzynała bo na haczyku można spokojnie powiesić wiadro z wodą
5 z 5 gwiazdek  Kasia Panek, 12.06.2015
Nie mogłam się zdecydować między tą a widzianą w Brico. Cena podobna ale transport gratis więc kupiłam w acippo, nie żałuje
5 z 5 gwiazdek  Wiktor Porwit, 03.04.2015
Zgrabna i poręczna drabinka zakupiona dla żony. Bardzo stabilne stopnie to jako jeden z wielkich plusów drabiny :)
5 z 5 gwiazdek  Maciek Moteka, 30.12.2014
Wszystko zgodnie z oczekiwaniem. Dobra jakośc w rozsądnej cenie. Drabinę oceniam jako praktyczną ze względu na półkę.
5 z 5 gwiazdek  Justyna Kolarz, 30.11.-0001
Drabina zajmuje niewiele miejsca chociaż jak na domową dość długa. Do zawieszania firan nie potrzeba nic innego. Kurier się spisał była u mnie na drugi dzien po wpłacie

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl