0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk
  Informujemy
Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !
  Informujemy: Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !

Opinie Klientów (39 opinii) do:

KRAUSE ClimTec rusztowanie aluminiowe
 4,90 (39 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Kamil S., 27.05.2020
Tylko z taką firmą biznes robić. Gorąco polecam
5 z 5 gwiazdek  Janusz, 12.05.2020
Bardzo miły kontakt ze sprzedającym, sprawna obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem
5 z 5 gwiazdek  Bartek, 04.05.2020
Serdecznie polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 21.04.2020
Łatwy montaż, niska waga, podest na 5m, jak na takie małe rusztowanie to niezły wynik.
4 z 5 gwiazdek  Inwestycje, 27.03.2020
Rusztowanie spełnia nasze oczekiwania. Przed zakupem zrobiliśmy rozeznanie jaki typ rusztowania będzie najlepszy dla naszych potrzeb.
4 z 5 gwiazdek  Konrad Czapski, 14.03.2020
Rusztowanie super. Jedyne co można się przyczepić to montaż stężenia ukosnego na tej samej wysokości co podest. Ale jakos specjalnie nie obniża to jakości produktu. Rusztowanie przede wszystkim ma być bezpieczne.
4 z 5 gwiazdek  Paweł, 08.03.2020
Bardzo praktyczne i lekkie rusztowanie do prac monterskich. Ze względu na małe wymiary można je łatwo spakować do samochodu. Na plus również doskonała obsługa ze strony firmy Accipo.
Polecam i Pozdrawiam .
5 z 5 gwiazdek  Tomek, 27.01.2020
to nie pierwsze nasze rusztowanie z tej serii - także jak kupujemy następne - znaczy - że się sprawdza
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 13.12.2019
Bardzo lekkie i poręczne rusztowanie, można z niego zrobić trzy małe rusztowania. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Patryk, 05.12.2019
Polecam. Dobry kontakt.
5 z 5 gwiazdek  Michal, 04.12.2019
Super obsługa, bardzo miła rozmowa, marytoryczne doradztwo, Towar dotarł kompletny, zgodny z opisem i w umówionym terminie. Dziękuję i polecam.
5 z 5 gwiazdek  Bartek, 04.12.2019
Rusztowanie bardzo lekkie, proste w montażu i demontażu. Najdłuższy element ma 2 m więc nie potrzebujemy busa do transportu. Przejeżdża przez drzwi co usprawnia niesamowicie prace przy przestawianiu stanowiska pracy
5 z 5 gwiazdek  KRZYSZTOF, 29.10.2019
Jedno z lepszych rusztowań z jakimi miałem doczynienia. Cena adekwatna do jakości.
Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Adam, 24.10.2019
Szybka realizacja w dobrej cenie, kompetentna, rzetelna bardzo miła obsługa.
Gorąco polecam.
5 z 5 gwiazdek  Paweł , 15.10.2019
Porządna niemiecka jakość, wszystko spasowane jak należy. Rusztowanie bardzo lekkie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 11.09.2019
Świetne rusztowanie do montaż instalacji w halach jak i w dużo mniejszych pomieszczeniach. Zwrotne i niewywrotne :)
5 z 5 gwiazdek  mirek, 26.08.2019
BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA , MIŁE I KOMPETENTNE DORADZTWO. POLECAM TE FIRMĘ
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 26.08.2019
Wszystko ok
5 z 5 gwiazdek  Michał, 25.08.2019
Solidny i w dobrej cenie. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Juliusz Krampichowski, 21.08.2019
Rusztowanie jest idealne do prac przy domu, wiadomo cena by mogła być mniejsza ale jest adekwatna do jakości .Polecam te rusztowanie, także i firmę z której to zakupiłem. Juliusz K
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wilkos , 21.08.2019
Produkt ok
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Nowak, 05.12.2016
Wyjątkowo lekkie jak na swoją wysokość rusztowanie. Budowa samemu zajmuje nie więcej niż jakieś pół godziny nie potrzeba narzędzi wszystko jest w komplecie Bardzo fajna sprawa.
5 z 5 gwiazdek  Jan Zwierzchowski, 14.08.2016
Porządne, stabilne i wszechstronne rusztowanie dobraj marki. Czegoś takiego szukałem
5 z 5 gwiazdek  Paweł Włodarczak, 12.07.2016
Dzięki towar kompletny zgodny ze złożonym zamówieniem. Brakowało tylko faktury ale została dosłana mailowo dziękuję
5 z 5 gwiazdek  Krystian Piasecki, 31.03.2016
Tak, jesteśmy zadowoleni za zakupów w sklepie Acipo. Pełen profesjonalizm obsługi rusztowanie zgodne z opisem niczego nie brakowało w dostawie POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Michał Szczepanek, 22.02.2016
Bardzo poręczne rusztowanko kupiłem na początek 3m ale można je podnieść wyżej liczę na obiecany rabat ;-)
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, Lublin, 12.01.2016
Przy tej wysokości polecam kupić odrazu zastrzały ja musiałem dokupywać. Coż rusztowanie oceniam na pięć gwiazdek!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Przemysław Biliński, 30.10.2015
Przechowywanie i transport rusztowania SUPER całość jest dość lekka. Montażem zajmują się nasi malarze wszystko jest bardzo proste. Kółka można regulować więc praca nawet na uskokach jest bezpieczna
4 z 5 gwiazdek  Piotr, Swarzędz, 09.10.2015
Pomost moim zdaniem powinien być troszku szerszy rolki skrętne porząde wykonanie. Kierowca dojechał przed zamknięciem warsztatu nie dzwonił a pisałem że ma zadzwonić
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Dobrowolski, 11.07.2015
Stabilne rusztowanie przy wysokość trzech metrów nie potrzebujemy żadnych dodatkowych stabilizatorów i to jest fajne. Będziemy je chcieli w przyszłości nadbudować liczymy więc na dodatkowy rabat!!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Władysław Jaskółka, 06.04.2015
Bardzo dobra jakość wykonania, rusztowanie jest lekkie ale stabilne. Wysokość rolek można regulować dokupliśmy dwie podpory więc można pracować na naprawdę nierównym podłożu. Krótko: REWELACJA!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Piotr Geisler, 07.11.2014
Fachowa porada podczas zamawiania kupiłem to co chciałem w dobrej cenie. Szkoda że nie można nadbudować do większej wysokości
5 z 5 gwiazdek  Jan Kieszkowski, 01.09.2014
Może trochę wysoka cena ale z rabatem jeszcze do przełknięcia. Fakt dostawa tak jak piszą trzy dni od zamówienia. Mały minus bo kurier nie dzwonił przed dostawą
5 z 5 gwiazdek  Waldemar Gęsiarz, 05.06.2014
Bardzo stabilna jak na tą wysokość rusztowanie. Nic się nie przechyla nawet przy pracy z większym obciązeniem. Dokupywaliśmy kółka bo jedak przejezdne jest wygodniejsze
5 z 5 gwiazdek  Kamil Kijas, 03.04.2014
Zamówione rusztowanie przyszło do firmy w piątek. Pełen profesjonalizm całość w komplecie niczego nie brakowało
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Witek, 09.10.2013
Zaleca się żeby rusztowanie budować zgodnie z intrukcją mi to zajęło około dwudzietu minut samemu. OGROMNY POZYWTYW bez narzędzi wszystko do siebie pasuje nie trzeba kombinować
5 z 5 gwiazdek  Piotr Pająk, 25.01.2013
Idealne rusztowanie do montażu klimatyzacji u nas się sprawdza :-) Może mogliśmy wiąć większe rolki ale to już inna historia
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Radzimski, 11.10.2012
Rusztowanie w pełni spełnia nasze oczekiwania. Sklep posiada naprawdę olbrzymi asortyment. Z pewnością dokonamy jeszcze u Państwa nie jednego zakupu. Nasza ocena to pięć gwiadek!!!!!!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Sawicki, 31.08.2012
Lekkie funkcjonalne i uniwersalne !!!! Przy wykończeniówce sprawdza się super, kółka można regulować więc powierzchnia nie musi być idealnie równa :-) Rabat i darmowa dostawa to kolejny POZYTYW :)

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl