Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (66 opinii) do:

KRAUSE ClimTec rusztowanie aluminiowe
 4,86 (66 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
4,86
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Andrzej M., 12.04.2022
Wspaniałą obsługa, szybka dostawa
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz O., 05.01.2022
Bardzo dobre rusztowanie, doskonale sprawdza się podczas prac remontowych w moim domu!
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Karol Wroński, 27.11.2021
Rusztowanie rewelacja, obsługa także. Gorąco polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Patryk M., 09.09.2021
Szybka profesjonalna obsługa, polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Roman J., 09.09.2021
Rusztowanie pierwsza klasa
Obsługa przy zakupie również
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
4 z 5 gwiazdek  Firma, 26.08.2021
Towar dotarł szybko i sprawnie. Wszystko kompletne i zgodne z oczekiwaniami. Rusztowania pracują na budowie bez zarzutów. Polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
4 z 5 gwiazdek  oddział Muzeum w Nieborowie i Arkadii , 18.08.2021
Bardzo dobre i lekkie rusztowanie.
Jedyna niedogodność to sposób zabezpieczania stężeń - przykręcane na śruby. Przy częstym demontażu bardzo czasochłonne. Gdyby to poprawić byłoby wzorowe.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Paweł R., 05.08.2021
Bardzo dobrej jakości rusztowanie. Bardzo miła obsługa i szybki czas realizacji ! Bardzo polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Edyta O., 18.05.2021
Towar zgodny z opisem, Polecam towar jak i obsługę sprzedażową. Z czystym sumieniem polecam:) Szybko, sprawnie i
zgodnie z opisem.POLECAMMMM
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie aluminiowe wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Piotr S., 26.04.2021
Polecam jeśli chodzi o rusztowanie bardzo dobra jakość wykonania montaż bez problemu plus szybki czas realizacji i świetna obsługa klienta.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Wiesław Hawryluk, 21.03.2021
Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Matysiak, 19.02.2021
Fantastyczna obsloga, zamowienie przebiegło bardzo profesjonalnie, towar dotar dokładnie w dniu przy ustaleniu telefonicznym.
Towar zgodny z opisem, narazie uzywałem tylko pierszej czesci.
polecam polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  ZAMEK KSIĄŻĄT POMORSKICH, 03.12.2020
Polecam! Spełnia nasze wymagania.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Piotr Marulewski, 26.10.2020
Jestem w 100% zadowolony mieści się w otorach drzwiowych pełna regulacja wysokości troszeczkę właz wejściowy według mnie nieprzemyślanie zamocowany (drobiazg) ale za to obsługa telefoniczna w sklepie rewelacja! Żeby każda firma miała takie miłe Panie!!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Roland B., 13.10.2020
Polecam, wszystko zgodnie z opisem.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  M. G., 15.09.2020
Wszystko ok
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Ryszard Kisielewicz, 04.09.2020
rewelacyjne rusztowanie ,łatwe w montażu i uniwersalne w użyciu. Wykorzystuje w pracach ogrodowych , w tym szczególnie do przycinania i pielęgnacji wysokich żywopłotów. Zamówiłem rusztowanie z dużymi kołami i rewelacyjnie sprawdzaja się w ogrodzie , łatwo poruszaja się po trawnikach.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Ania H., 12.08.2020
bardzo profesjonalna i miła obsługa, dostawa ok.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Dawid Sz., 10.08.2020
Rusztowanie w pełni spełniło moje oczekiwania. Był to zresztą produkt polecony przez innego znanego mi fachowca który użytkuje go na codzień. PS.: warto dopłacić za wieksze kółka, łatwiej się nimi manewruje po nierównym terenie i dodatkowo jest regulacja góra/dół. Polecam!
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Kraśnicki, 10.08.2020
towar zgodny z opisem polecam
5 z 5 gwiazdek  KAMA ELEKTRONIK, 21.07.2020
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Rusztowanie spełnia moje oczekiwania. Niezwykle pomocne urządzenie. Polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 3,00 m
5 z 5 gwiazdek  Damian Sanok, 21.07.2020
Obsługa bardzo fachowa jak najbardziej polecam
4 z 5 gwiazdek  Mateusz W., 06.07.2020
Polecam produkt Krause.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Paweł C., 05.07.2020
wszystko zgodne z opisem
bardzo dobra jakość wykonania
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
4 z 5 gwiazdek  Mieczysław D., 22.06.2020
Lekkie przez co latwe do skladania i przestawiania.Szkoda ze nie jest troche dluzsze.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 7,00 m
4 z 5 gwiazdek  Lech B., 22.06.2020
Jedyną dostrzeżoną niedogodnością są belki wzmacniające rusztowanie po przekątnej ciężko wchodzą razem z pomostem roboczym . Może według producenta powinny być pod albo nad pomostem ale większą elastyczność pracy uzyskiwało by się gdyby pomost mógł być przestawiany bez oporu na całej wysokości .
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof J., 22.06.2020
Bardzo dobry zakup,sełnił moje oczekiwania.
Warto również dodać profesjonalną i przemiłą obsługę
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Kamil S., 27.05.2020
Tylko z taką firmą biznes robić. Gorąco polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Janusz, 12.05.2020
Bardzo miły kontakt ze sprzedającym, sprawna obsługa zamówienia, towar zgodny z opisem
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Bartek, 04.05.2020
Serdecznie polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 21.04.2020
Łatwy montaż, niska waga, podest na 5m, jak na takie małe rusztowanie to niezły wynik.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
4 z 5 gwiazdek  Inwestycje, 27.03.2020
Rusztowanie spełnia nasze oczekiwania. Przed zakupem zrobiliśmy rozeznanie jaki typ rusztowania będzie najlepszy dla naszych potrzeb.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
4 z 5 gwiazdek  Konrad Czapski, 14.03.2020
Rusztowanie super. Jedyne co można się przyczepić to montaż stężenia ukosnego na tej samej wysokości co podest. Ale jakos specjalnie nie obniża to jakości produktu. Rusztowanie przede wszystkim ma być bezpieczne.
4 z 5 gwiazdek  Paweł, 08.03.2020
Bardzo praktyczne i lekkie rusztowanie do prac monterskich. Ze względu na małe wymiary można je łatwo spakować do samochodu. Na plus również doskonała obsługa ze strony firmy Accipo.
Polecam i Pozdrawiam .
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Tomek, 27.01.2020
to nie pierwsze nasze rusztowanie z tej serii - także jak kupujemy następne - znaczy - że się sprawdza
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 3,00 m
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 13.12.2019
Bardzo lekkie i poręczne rusztowanie, można z niego zrobić trzy małe rusztowania. Polecam
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Patryk, 05.12.2019
Polecam. Dobry kontakt.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Michal, 04.12.2019
Super obsługa, bardzo miła rozmowa, marytoryczne doradztwo, Towar dotarł kompletny, zgodny z opisem i w umówionym terminie. Dziękuję i polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Bartek, 04.12.2019
Rusztowanie bardzo lekkie, proste w montażu i demontażu. Najdłuższy element ma 2 m więc nie potrzebujemy busa do transportu. Przejeżdża przez drzwi co usprawnia niesamowicie prace przy przestawianiu stanowiska pracy
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  KRZYSZTOF, 29.10.2019
Jedno z lepszych rusztowań z jakimi miałem doczynienia. Cena adekwatna do jakości.
Polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Adam, 24.10.2019
Szybka realizacja w dobrej cenie, kompetentna, rzetelna bardzo miła obsługa.
Gorąco polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 3,00 m
5 z 5 gwiazdek  Paweł , 15.10.2019
Porządna niemiecka jakość, wszystko spasowane jak należy. Rusztowanie bardzo lekkie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 11.09.2019
Świetne rusztowanie do montaż instalacji w halach jak i w dużo mniejszych pomieszczeniach. Zwrotne i niewywrotne :)
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  mirek, 26.08.2019
BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA , MIŁE I KOMPETENTNE DORADZTWO. POLECAM TE FIRMĘ
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 26.08.2019
Wszystko ok
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Michał, 25.08.2019
Solidny i w dobrej cenie. Polecam.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 5,00 m
5 z 5 gwiazdek  Juliusz Krampichowski, 21.08.2019
Rusztowanie jest idealne do prac przy domu, wiadomo cena by mogła być mniejsza ale jest adekwatna do jakości .Polecam te rusztowanie, także i firmę z której to zakupiłem. Juliusz K
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wilkos , 21.08.2019
Produkt ok
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Nowak, 05.12.2016
Wyjątkowo lekkie jak na swoją wysokość rusztowanie. Budowa samemu zajmuje nie więcej niż jakieś pół godziny nie potrzeba narzędzi wszystko jest w komplecie Bardzo fajna sprawa.
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 125 mm wys. rob. 7,00 m
5 z 5 gwiazdek  Jan Zwierzchowski, 14.08.2016
Porządne, stabilne i wszechstronne rusztowanie dobraj marki. Czegoś takiego szukałem
Oceniany był następujący artykuł: 
KRAUSE ClimTec rusztowanie z rolkami 150 mm wys. rob. 7,00 m

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl