0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (32 opinii) do:

KRAUSE ClimTec rusztowanie aluminiowe
 4,97 (32 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Tomek, 27.01.2020
to nie pierwsze nasze rusztowanie z tej serii - także jak kupujemy następne - znaczy - że się sprawdza
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 13.12.2019
Bardzo lekkie i poręczne rusztowanie, można z niego zrobić trzy małe rusztowania. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Patryk, 05.12.2019
Polecam. Dobry kontakt.
5 z 5 gwiazdek  Michal, 04.12.2019
Super obsługa, bardzo miła rozmowa, marytoryczne doradztwo, Towar dotarł kompletny, zgodny z opisem i w umówionym terminie. Dziękuję i polecam.
5 z 5 gwiazdek  Bartek, 04.12.2019
Rusztowanie bardzo lekkie, proste w montażu i demontażu. Najdłuższy element ma 2 m więc nie potrzebujemy busa do transportu. Przejeżdża przez drzwi co usprawnia niesamowicie prace przy przestawianiu stanowiska pracy
5 z 5 gwiazdek  KRZYSZTOF, 29.10.2019
Jedno z lepszych rusztowań z jakimi miałem doczynienia. Cena adekwatna do jakości.
Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Adam, 24.10.2019
Szybka realizacja w dobrej cenie, kompetentna, rzetelna bardzo miła obsługa.
Gorąco polecam.
5 z 5 gwiazdek  Paweł , 15.10.2019
Porządna niemiecka jakość, wszystko spasowane jak należy. Rusztowanie bardzo lekkie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tomasz, 11.09.2019
Świetne rusztowanie do montaż instalacji w halach jak i w dużo mniejszych pomieszczeniach. Zwrotne i niewywrotne :)
5 z 5 gwiazdek  mirek, 26.08.2019
BARDZO SZYBKA PRZESYŁKA , MIŁE I KOMPETENTNE DORADZTWO. POLECAM TE FIRMĘ
5 z 5 gwiazdek  Marcin, 26.08.2019
Wszystko ok
5 z 5 gwiazdek  Michał, 25.08.2019
Solidny i w dobrej cenie. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Juliusz Krampichowski, 21.08.2019
Rusztowanie jest idealne do prac przy domu, wiadomo cena by mogła być mniejsza ale jest adekwatna do jakości .Polecam te rusztowanie, także i firmę z której to zakupiłem. Juliusz K
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wilkos , 21.08.2019
Produkt ok
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Nowak, 05.12.2016
Wyjątkowo lekkie jak na swoją wysokość rusztowanie. Budowa samemu zajmuje nie więcej niż jakieś pół godziny nie potrzeba narzędzi wszystko jest w komplecie Bardzo fajna sprawa.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Włodarczak, 12.07.2016
Dzięki towar kompletny zgodny ze złożonym zamówieniem. Brakowało tylko faktury ale została dosłana mailowo dziękuję
5 z 5 gwiazdek  Krystian Piasecki, 31.03.2016
Tak, jesteśmy zadowoleni za zakupów w sklepie Acipo. Pełen profesjonalizm obsługi rusztowanie zgodne z opisem niczego nie brakowało w dostawie POLECAM
5 z 5 gwiazdek  Michał Szczepanek, 22.02.2016
Bardzo poręczne rusztowanko kupiłem na początek 3m ale można je podnieść wyżej liczę na obiecany rabat ;-)
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof, Lublin, 12.01.2016
Przy tej wysokości polecam kupić odrazu zastrzały ja musiałem dokupywać. Coż rusztowanie oceniam na pięć gwiazdek!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Przemysław Biliński, 30.10.2015
Przechowywanie i transport rusztowania SUPER całość jest dość lekka. Montażem zajmują się nasi malarze wszystko jest bardzo proste. Kółka można regulować więc praca nawet na uskokach jest bezpieczna
4 z 5 gwiazdek  Piotr, Swarzędz, 09.10.2015
Pomost moim zdaniem powinien być troszku szerszy rolki skrętne porząde wykonanie. Kierowca dojechał przed zamknięciem warsztatu nie dzwonił a pisałem że ma zadzwonić
5 z 5 gwiazdek  Zbigniew Dobrowolski, 11.07.2015
Stabilne rusztowanie przy wysokość trzech metrów nie potrzebujemy żadnych dodatkowych stabilizatorów i to jest fajne. Będziemy je chcieli w przyszłości nadbudować liczymy więc na dodatkowy rabat!!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Władysław Jaskółka, 06.04.2015
Bardzo dobra jakość wykonania, rusztowanie jest lekkie ale stabilne. Wysokość rolek można regulować dokupliśmy dwie podpory więc można pracować na naprawdę nierównym podłożu. Krótko: REWELACJA!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Piotr Geisler, 07.11.2014
Fachowa porada podczas zamawiania kupiłem to co chciałem w dobrej cenie. Szkoda że nie można nadbudować do większej wysokości
5 z 5 gwiazdek  Jan Kieszkowski, 01.09.2014
Może trochę wysoka cena ale z rabatem jeszcze do przełknięcia. Fakt dostawa tak jak piszą trzy dni od zamówienia. Mały minus bo kurier nie dzwonił przed dostawą
5 z 5 gwiazdek  Waldemar Gęsiarz, 05.06.2014
Bardzo stabilna jak na tą wysokość rusztowanie. Nic się nie przechyla nawet przy pracy z większym obciązeniem. Dokupywaliśmy kółka bo jedak przejezdne jest wygodniejsze
5 z 5 gwiazdek  Kamil Kijas, 03.04.2014
Zamówione rusztowanie przyszło do firmy w piątek. Pełen profesjonalizm całość w komplecie niczego nie brakowało
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Witek, 09.10.2013
Zaleca się żeby rusztowanie budować zgodnie z intrukcją mi to zajęło około dwudzietu minut samemu. OGROMNY POZYWTYW bez narzędzi wszystko do siebie pasuje nie trzeba kombinować
5 z 5 gwiazdek  Piotr Pająk, 25.01.2013
Idealne rusztowanie do montażu klimatyzacji u nas się sprawdza :-) Może mogliśmy wiąć większe rolki ale to już inna historia
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Radzimski, 11.10.2012
Rusztowanie w pełni spełnia nasze oczekiwania. Sklep posiada naprawdę olbrzymi asortyment. Z pewnością dokonamy jeszcze u Państwa nie jednego zakupu. Nasza ocena to pięć gwiadek!!!!!!!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Sawicki, 31.08.2012
Lekkie funkcjonalne i uniwersalne !!!! Przy wykończeniówce sprawdza się super, kółka można regulować więc powierzchnia nie musi być idealnie równa :-) Rabat i darmowa dostawa to kolejny POZYTYW :)
5 z 5 gwiazdek  Jan Zwierzchowski, 14.08.0216
Porządne, stabilne i wszechstronne rusztowanie dobraj marki. Czegoś takiego szukałem

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl