0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk
  Informujemy
Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !
  Informujemy: Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !

Opinie Klientów (13 opinii) do:

PROMOCJA: KRAUSE ProTec XXL - szeroki podest
 4,77 (13 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Mariusz, 20.04.2020
Rusztowanie dobre stabilne. wiadomo krause :)
4 z 5 gwiazdek  Sławek, 28.10.2019
Rusztowanie lekkie i łatwe do montażu. Po złożeniu nie zajmuje wiele miejsca.
5 z 5 gwiazdek  Krzysiek, 12.08.2019
Super super super. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Władysław Mulka, 12.11.2016
Bezpieczne i stabilne rusztowanie niemieckiej firmy krause można używać bez dodaktowych obiążników. DOSKONAŁY pomost główny i dodatkowy pośredni. Cena odstraszająca ale można negocjować ;-)
5 z 5 gwiazdek  Michał Janusiak, 28.06.2016
Podstawa rusztowania została zakupiona przeze mnie na dofinansowanie. Firma Acippo pomogła w formalnościach. Towar doręczony na palecie nic nie brakowało!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Zbyszek Sajdak, 11.04.2016
Potężny pomost zbudowany z dwóch, praktycznie platforma na której mogą spokojnie pracować dwie osoby ze sprzętem. Kółka ok nic się nie zacina ani nie szarpią
4 z 5 gwiazdek  Mariusz Skwira, 12.02.2016
Rusztowanie warte swojej ceny. Przemiła obsługa sklepu i pełen profesjonalizm. Minus to zawleczki bo przy takiej wysokości jest ich dużo i często są gubione. Może mocować ja łańcuszkiem ?
5 z 5 gwiazdek  Janusz Borecki, 19.08.2015
Wszystko zgodnie z ustaleniami telefonicznymi. Rusztowanie bardzo szerokie i moim zdaniem bezpieczne. Produkt oceniam na pięć punktów.
4 z 5 gwiazdek  Adam Trytko, 03.04.2015
Nie żałuję zakupu chociaż muszę ponarzekać na cenę. Kurier nie dzwonił a mówiłem wyraźnie że nie będzie komu odebrać
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Geneja, 18.12.2014
Rusztowanie bardzo mobilne można przesuwać na rolkach. Instrukcja montażu bardzo czytelna cała dokumentacja w komplecie. Pomimo tego że towar doręczany na budowę kierowca dojechał bez problemu :-)
5 z 5 gwiazdek  Marian Wolniewicz, 03.11.2014
Bardzo lekkie i wygodne ze względu na szeroki pomost. Można dosyć szybko ustawić wszystko stabilne dodatkowo zabezpieczone przez podpory. Doskonałe rozwiązanie!!!!!
5 z 5 gwiazdek  Edward Zaremba, 19.06.2014
Rusztowanie dostarczone w terminnie na budowę zostało rozstawione tego samego dnia. Żadnych części nie brakowało był cały komplet. Zakupy oceniam pozytywnie.
5 z 5 gwiazdek  Dariusz Łoś, 05.10.2013
Bardzo dobry produkt. Oceniam na 5 gwiazdek rusztowanie i sklep Accipo.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl