0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (21 opinii) do:

KRAUSE CORDA drabina aluminiowa wolnostojąca
 4,86 (21 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta podstawowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  ALEKSANDER NOWAK, 12.01.2020
Gorąco Polecam!!!!
5 z 5 gwiazdek  Damian Pieniążek, 05.12.2019
Wszystko super polecam
4 z 5 gwiazdek  Dawid Schillo, 03.04.2019
Super drabinka. Lekka, poręczna i nie zajmuje dużo miejsca.
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wrona, 05.12.2016
Dostawa w terminie bez jakichkolwiek problemów. Fakturę tak jak chciałem dostałem na maila. Wszystko PROFESJONALNIE
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Słotwiński, 12.10.2016
Bez komentarza Wszysko ok
5 z 5 gwiazdek  Anna Ochnio, 18.07.2016
Dobrze spakowana doręczona w terminie kupiona w dobrej cenie drabinka.
5 z 5 gwiazdek  Marian Burzyński, 10.06.2016
Bardzo duży asortyment sklepu można wybierać co się chce, miła i pomocna obsługa i o to chodzi :)
5 z 5 gwiazdek  Jadwiga Szpok, 22.02.2016
Wygodna dostawa pod same dzrzwi :-) Profesjonalne podejście do klienta z czego jestem jak najbardziej zadowolony.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Śnieżko, 08.01.2016
Tak jak piszą dostawa gratis płatne kurierowi do ręki. Drabinka wyjątkowo lekka - zakup do domu.
4 z 5 gwiazdek  Monika Wilczyńska, 17.12.2015
Trochę trwało z dostawą ale w końcu jest. Bardzo miła obsługa sklepu więc do nich nic nie mam kurier do wymiany !!!
5 z 5 gwiazdek  Katarzyna, Supraśl, 06.04.2015
Wspaniała drabinka do domu. Zamówiona w czwarek w poniedziałek zadzwonił kurier. SUPER SPRZEDAWCA POLECAM !!!
5 z 5 gwiazdek  Jan Michniak, 11.03.2015
Zwykła poręczna drabinka aluminiowa o którą mi chodziło. Mogliby dorzucić jakiś gratis bo zamówiłem trzy sztuki.
4 z 5 gwiazdek  Zygmunt Koralewski, 04.12.2014
Kurier nie dzwonił przed dostawą a wyraźnie o to prosiłem. Towar zgodny z opisem chociaż opakowanie to zwykła folia bombelkowa
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Banaś, 28.07.2014
Całkiem poręczna, bardzo zgrabna drabinka. Czegoś takiego szukałem
5 z 5 gwiazdek  Mateusz Idziaszek, 03.03.2014
Spoko cena chociaż nie chcieli negocjować, a kupywałem trzy sztuki. Drabiny solidnie opakowane kurier był na czas.
5 z 5 gwiazdek  Marek Wróblewski, 18.11.2013
Dobry sklep, BARDZO duży wybór drabin i ceny też ok !
5 z 5 gwiazdek  Joachim Materek, 13.05.2013
Mała drabina ale jakościowo bije na głowę konkurencję. Żaden chiński wyrób w końcu chodzi o bezpieczeństwo.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Ossowski, 21.02.2013
Spokonie można sięgnąć na wyższe regały. Nie ślizga się po podłodze całkiem stabila w dobrej cenie
5 z 5 gwiazdek  Wiesława Poliszuk, 05.11.2012
Bezproblemowo. Dostawa na czas kurier nie zawiódł. Cena i jakość całkiem ok.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Kocurek, 23.04.2012
Dostawa za darmo, drabina lekka bo aluminiowa rabat przy przedpłacie. P.O.L.E.C.A.M !!!
5 z 5 gwiazdek  Janusz Kukuła, 11.01.2012
Najniższa cena jaką znalazłem w internecie. Drabina mimo tego całkiem wytrzymała. Dostawa naprawdę szybka.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl