0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (34 opinii) do:

KRAUSE SAFETY drabina aluminiowa z PÓŁKĄ
 4,85 (34 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Gmina Jejkowice , 13.01.2020
dobra stabilna
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Zub, 19.11.2019
OK, jestem zadowolony
4 z 5 gwiazdek  Marek, 18.11.2019
Produkt spełnia oczekiwania. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Piotr, 10.09.2019
Drabina w pełni spełnia swoje funkcje.
5 z 5 gwiazdek  klient, 30.07.2019
klient zadowolony. idealna cena i jakość
4 z 5 gwiazdek  Waldemar Szwalski, 21.04.2019
Drabina wykonana solidnie. Lekka ale bardzo stabilna.
5 z 5 gwiazdek  Piotr, 18.03.2019
Bardzo dobra, stabilna konstrukcja, wykonana bardzo starannie. Godna polecenia.
4 z 5 gwiazdek  Ludmiła, Gliwica, 12.12.2016
Drabiny tak jak Państwo obiecaliście dotarły na czas. Mała sugestia na przyszłość, proszę doplinować kuriera żeby dzwonił przed dostawą.
5 z 5 gwiazdek  Janina, Nowa Sól, 03.10.2016
Jednak dobry wybór. Pierwszy zakup w sklepie Accippo ale na pewno do Państwa wrócę.
5 z 5 gwiazdek  Eugeniusz Trzmiel, 18.07.2016
Podobna do tej oglądanej w markecie. Żal że nie sprzdają razem z wiaderkiem ale można coś samemu pokombinować. Myślałem że półka t zwykły plastik ale wytrzymała już kilka stuknięć ;-)
5 z 5 gwiazdek  Aurelia Rutkowska, 11.05.2016
Bałam się że drabinka będzie za niska ale pani przez telefon pomogła mi wybrać. Drabinkę otrzymałam wczoraj kurierem. Wszystko bezproblemowo więc wystawiam pozytywny komentarz.
5 z 5 gwiazdek  Wojciech Szuster, 02.02.2016
Wysyłka gratis, rabat przy zakupie 4 sztuk cóż więcej chcieć ? Może tylko telefon przed dostawą ale nie bądźmy drobiazgowi ;)
5 z 5 gwiazdek  Irenausz Kuczmarski, 18.01.2016
Zakupy udane, żona zadowolona a to najważniejsza ;) Jeszcze raz dzięki za pomoc !!!
5 z 5 gwiazdek  Marta Zawadzka, 14.12.2015
Leciutka ale wytrzymała drabinka. Pozdrawiam pana kuriera który trochę błądził.
5 z 5 gwiazdek  Józef Grabowski, 03.09.2015
Wysoka porządna drabina nada się do sklepu. Wytrzymała nie chwieje się stopki plastikowe ale dają rady także moge polecać
5 z 5 gwiazdek  Elżbieta Kania, 20.07.2015
Doskonały kontak ze sprzedawcą. BEz stresu drabinę dostałam w piątek i polecam sklep Accipo
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Ślawski, 15.06.2015
Mała poręczna drabina jak dla mnie bardzo stabilna. Haczyk na wiaderko jest więc nie muszę nic przerabiać. Dziękuję za dodatkowy rabat !
5 z 5 gwiazdek  Adrian Nawój, 06.04.2015
Potrzebowałbym nawet wyższą ale osmiostopniowa może ostatecznie być. Nastepnym razem proszę o więszky rabat Pozdrawiam Adrain
5 z 5 gwiazdek  Czesława Zientalak, 22.01.2015
Drabina warta swojej ceny. Bardzo ważne że nieślizga się na kafelkach o co pytałam podczas składania zamówienia.
5 z 5 gwiazdek  Karolina Dąbrowska, 01.12.2014
Dostawa na czas i wysylka GRATIS więc nie mogę narzekać. Drabina solidna półka plastikowa ale wygląda na mocną.
5 z 5 gwiazdek  Bogumiła Dudek, 15.09.2014
Wygodne stopnie nie męczą się nogi. Zakup głównie do wieszania firan.
4 z 5 gwiazdek  Grażyna Szamreta, 31.07.2014
Najważniejsza to darmowa wysyłka więc nie musiałam organizować z transporu z Leroy. Rabat ok Podarta folia i niemiły kurier to minus
5 z 5 gwiazdek  Iwona Śmietanko, 19.05.2014
Dobry zakup w dobrym sklepie. Po prostu przemiła obsługa pomogli z wymierzeniem żeby idealnie pasowała do biura.
5 z 5 gwiazdek  Basia Łaszewska, 16.04.2014
Wszystko ok Ekspresowa dostawa. Jesteśmy bardzo zadowolei
5 z 5 gwiazdek  Monia, Białystok, 17.02.2014
Rewelacja dla niskich ludzi jak ja ;) Bardzo stabilna i wąska można schować za szafą
4 z 5 gwiazdek  Andrzej Zmyslowski, 13.12.2013
Drabina super taka jak chciałem. Długi pałąk jednak zwiększa bezpieczeństwo. Kurier to jakaś pomyłka nie zadzwoniła byłem w pracy więc jeździł dwa razy
5 z 5 gwiazdek  Janina Pazur, 18.10.2013
Dobra drabina i cena też w miarę nie z kosmosu. No i darmowa wysyłka co zawsze jkest na plus.
5 z 5 gwiazdek  Wiola, Wrocław, 05.08.2013
Udany prezent od męża. Tamta co miałam była już stara więc zakup reczej konieczny. Polecam jedyny minus to brak wiaderka A tak to ok
5 z 5 gwiazdek  Iza Janik, 13.05.2013
Prektyczna drabinka z zastosowaniem chyba głównie do domu. Lekka nawet dla filigranowej kobietki jak ja ;-) można spokojnie przenosić z pokoju do pokoju. Kurier wniósł na czwarte piętro zero problemów !!!
5 z 5 gwiazdek  Janusz Gradowicz, 01.02.2013
Serwis dla klienta naprawdę rzetelny !!! Zamówiłem niższą która niestety nie pasowała, odesłałem z powrotem i przysłali bez gadania ośmiostopniową. Więc narzekać nie mogę. Drabinka stestowana przy moim obciążeniu 92 kg nic się nie kiwa.
5 z 5 gwiazdek  Anna Psut, 10.12.2012
Stabilna i naprawdę lekka drabina. W sam raz do noweo mieszkania (3,25 m) tak jak zamawiałam przez telefon
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Olszański, 18.06.2012
BARDZO STABILNA drabina i wytrzymała. Profesjonalne podejście sprzedawcy. Czego chcieć więcej.
5 z 5 gwiazdek  Jan Mażul, 26.02.2012
Dziękuję ! Drabinka doręczona wszystko zgodnie z opsem wad brak
5 z 5 gwiazdek  Aneta Rospleszcz, 19.12.2011
Drabina dostarczona przez kuriera. Bardzo lekka szkoda że nie ma komplecie wiaderka. Towar pierwsza klasa :)

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl