0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (14 opinii) do:

PROMOCJA: KRAUSE Stabilo 50 - szeroki podest
 4,93 (14 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta dla profesjonalistów
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  grzegorz, 08.12.2019
jestem bardzo zadowolony, spełnia nasze oczekiwania
4 z 5 gwiazdek  Zdzisław, 18.10.2019
Bardzo dobrze się sprawdza na budowie, transporcie jak i w (de)montażu. Zakupiłem kolejne 2 zestawy.
5 z 5 gwiazdek  Artur , 31.05.2019
Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie , bardzo miła oraz fachowa obsługa .
Wiedza i doświadczenie kadry na najwyższym poziomie .
Polecam każdemu . A&E STAL-MONT
5 z 5 gwiazdek  Antoni Pientka, 06.12.2016
Szybko i bezproblemowo. Dziękuję. Na pewno jeszcze coś zamówię.
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Kalinowski, 04.07.2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego modelu rusztowania. Rusztowanie można bez problemu zmontować, także z transportem nie ma problemów. Dostępne są części zapasowe. Szybka, bezproblemowa wysyłka. Świetne rusztowanie!
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wrona, 28.02.2016
Przede wszystkim dziękuję za doradztwo. Po krótkiej rozmowie telefonicznej mogłem podjąć trafną decyzję. Rusztowanie jest takie, jak w opisie. Dobry, profesjonalny produkt.

5 z 5 gwiazdek  Sławomir Flis, 08.08.2015
Szybka wysyłka, fachowe doradztwo, rusztowanie dobrej jakości.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Wierzchanowski, 01.09.2014
Dotychczas używaliśmy rusztowań marki Layher, które niestety są dość drogie. Tym razem zdecydowaliśmy się poszukać tańszej alternatywy. Tak trafiliśmy na to właśnie rusztowanie. W żaden sposób nie ustępuje ono produktom Layher. I do tego jest to rewelacyjny wybór® pod względem cenowym.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Kuczyński, 15.03.2014
Bardzo dobra cena. Jakość rusztowania, jego stabilność i waga, nie pozostawiają nic do życzenia.
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Dubrownik, 12.09.2013
Na pewno będę częściej zaglądał do tego sklepu. Świetna jakość, pełen profesjonalizm, szybka dostawa.
5 z 5 gwiazdek  Jacek Walczak, 10.01.2013
Produkty najwyższej jakości, obsługa na najwyższym poziomie
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Białecki, 07.08.2012
Rusztowanie jest bardzo stabilne, starannie wykonane. Musze powiedzieć, ze jestem pozytywnie zaskoczony. Rewelacyjny stosunek jakości do ceny. Każdemu mogę polecić ten artykuł.
5 z 5 gwiazdek  Paweł Chochół, 04.06.2012
Perfekcyjna obsługa i doradztwo. Jedynie ekspresowa dostwa opóźniła się o jeden dzień.
5 z 5 gwiazdek  Jakub Wieczorek, 01.03.2012
Począwszy od doradztwa przez telefon aż do dostawy wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl