Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (21 opinii) do:

PROMOCJA: KRAUSE Stabilo 50 - szeroki podest
 4,90 (21 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Rusztowania, Oferta dla profesjonalistów
4,90
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Adam D., 18.08.2021
Sprzedawca bardzo dobre prowadzenie klienta, doradztwo w punkt, precyzyjna dostawa na miejsce, doskonały kontakt
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 3,00m, Numer artykułu: 735201
5 z 5 gwiazdek  Roman Z., 21.12.2020
Zakupiony przedmiot bardzo funkcjonalny. Nabyliśmy wersję montowaną do 7,4m i to była bardzo dobra decyzja.
Łatwość montażu, demontażu. Prosta konstrukcji, a zarazem przekrojowo bezpieczna. Można śmiało polecać.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 7,40m, Numer artykułu: 735249
5 z 5 gwiazdek  Marek M., 15.11.2020
Polecam ,zakupiony sprzet jak i obsługe,wszystko na najwyższym poziomie.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 735232
5 z 5 gwiazdek  Jolanta K., 15.09.2020
Rusztowanie bardzo profesjonalne w dobrych pieniądzach. Zdjęcie nie oddaje walorów. Jesteśmy mile zaskoczeni bardzo dobrym wykonaniem i funkcjonalnością. POLECAM!!!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 745231
5 z 5 gwiazdek  Martin S., 03.09.2020
Świetny produkt, idealny do naszych codziennych potrzeb remontowych.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 745231
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz J., 11.08.2020
Przesympatyczna Pani, kupując u niej z zadowoleniem zapłacisz każde pieniądze.
A tak na poważnie - konkretna oferta promocyjna, szybkie negocjacje i jeszcze szybsza dostawa
Polecam!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 5,40m, Numer artykułu: 735225
4 z 5 gwiazdek  PAŃSTWOWA UCZELNIA ZAWODOWA, 25.06.2020
Towar zgodny z opisem. Profesjonalne doradztwo. Ekspresowa wysyłka.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 5,40m, Numer artykułu: 735225
5 z 5 gwiazdek  grzegorz, 08.12.2019
jestem bardzo zadowolony, spełnia nasze oczekiwania
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 4,40m, Numer artykułu: 735218
4 z 5 gwiazdek  Zdzisław, 18.10.2019
Bardzo dobrze się sprawdza na budowie, transporcie jak i w (de)montażu. Zakupiłem kolejne 2 zestawy.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 735256
5 z 5 gwiazdek  Artur , 31.05.2019
Zamówienie zrealizowane perfekcyjnie , bardzo miła oraz fachowa obsługa .
Wiedza i doświadczenie kadry na najwyższym poziomie .
Polecam każdemu . A&E STAL-MONT
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 11,40m, Numer artykułu: 745286
5 z 5 gwiazdek  Antoni Pientka, 06.12.2016
Szybko i bezproblemowo. Dziękuję. Na pewno jeszcze coś zamówię.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 745255
5 z 5 gwiazdek  Mariusz Kalinowski, 04.07.2016
Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego modelu rusztowania. Rusztowanie można bez problemu zmontować, także z transportem nie ma problemów. Dostępne są części zapasowe. Szybka, bezproblemowa wysyłka. Świetne rusztowanie!
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 7,40m, Numer artykułu: 745248
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof Wrona, 28.02.2016
Przede wszystkim dziękuję za doradztwo. Po krótkiej rozmowie telefonicznej mogłem podjąć trafną decyzję. Rusztowanie jest takie, jak w opisie. Dobry, profesjonalny produkt.

Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 735232
5 z 5 gwiazdek  Sławomir Flis, 08.08.2015
Szybka wysyłka, fachowe doradztwo, rusztowanie dobrej jakości.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 745255
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Wierzchanowski, 01.09.2014
Dotychczas używaliśmy rusztowań marki Layher, które niestety są dość drogie. Tym razem zdecydowaliśmy się poszukać tańszej alternatywy. Tak trafiliśmy na to właśnie rusztowanie. W żaden sposób nie ustępuje ono produktom Layher. I do tego jest to rewelacyjny wybór® pod względem cenowym.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 735232
5 z 5 gwiazdek  Marcin Kuczyński, 15.03.2014
Bardzo dobra cena. Jakość rusztowania, jego stabilność i waga, nie pozostawiają nic do życzenia.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 735232
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Dubrownik, 12.09.2013
Na pewno będę częściej zaglądał do tego sklepu. Świetna jakość, pełen profesjonalizm, szybka dostawa.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 745255
5 z 5 gwiazdek  Jacek Walczak, 10.01.2013
Produkty najwyższej jakości, obsługa na najwyższym poziomie
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 745255
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Białecki, 07.08.2012
Rusztowanie jest bardzo stabilne, starannie wykonane. Musze powiedzieć, ze jestem pozytywnie zaskoczony. Rewelacyjny stosunek jakości do ceny. Każdemu mogę polecić ten artykuł.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,0 x 1,50m wys.rob. 6,40m, Numer artykułu: 735232
5 z 5 gwiazdek  Paweł Chochół, 04.06.2012
Perfekcyjna obsługa i doradztwo. Jedynie ekspresowa dostwa opóźniła się o jeden dzień.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 7,40m, Numer artykułu: 745248
5 z 5 gwiazdek  Jakub Wieczorek, 01.03.2012
Począwszy od doradztwa przez telefon aż do dostawy wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.
Oceniany był następujący artykuł: 
PROMOCJA: KRAUSE Rusztowanie - STABILO 50; 2,5 x 1,50m wys.rob. 8,40m, Numer artykułu: 745255

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl