0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (28 opinii) do:

KRAUSE Secury z systemem MultiGrip
 4,93 (28 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta standardowa
4,93
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Piotr Marulewski, 26.10.2020
Spełnia moje oczekiwania porządna stabilna i pozdrawiam wyjątkowe Panie obsługujące zamówienia przez telefon.Takie pracownice to skarb! czysta przyjemność z nimi rozmawiać dziesięć gwiazdek*********
5 z 5 gwiazdek  Piotr Plaminski, 16.10.2020
Jako rekomendacje mogę powiedzieć że w firmie używamy tylko tego modelu drabin.
5 z 5 gwiazdek  Agnieszka T., 15.09.2020
Szybka realizacja, polecam
4 z 5 gwiazdek  Tomasz Bacza, 03.09.2020
Produkt bardzo funkcjonalny i dobrze wykonany , wg mnie jedyną wadą jest zbyt niska poprzeczka z półką, wystarczyło by z 20 cm więcej i było by idealnie.
5 z 5 gwiazdek  Beata Ferfecka, 10.08.2020
Super drabina. Mocna i stabilna. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Krzysztof M., 10.08.2020
Ekipa remontowa Zakładu nie wnosi uwag co do jakości i funkcjonalności zakupionych drabin.
5 z 5 gwiazdek  Teresa Ryś, 20.07.2020
Stabilna, szerokie,wygodne stopnie i półeczka która bardzo ułatwia pracę polecam
5 z 5 gwiazdek  Dominik, 03.03.2020
Nie jestwm zwolennikiem zakupów przez Internet ale DRABINA REWELACJA
Wysyłka ekspresowa
5 z 5 gwiazdek  Pawcio, 25.02.2020
Super drabina. Półka bardzo się przydaje i fajnie, że w razie czego można ja schować.
5 z 5 gwiazdek  Cezary, 28.01.2020
Dobra jakość wykonania
5 z 5 gwiazdek  Norbert Jarzębiński, 12.01.2020
Doskonałe robocze drabiny, lekkie i stabilne. Najlepsze
5 z 5 gwiazdek  Jacek, 18.11.2019
Przesyłka dotarła szybko.Drabina jest już w użytku nie mam żadnych zastrzeżeń
4 z 5 gwiazdek  Wiesław Chmielewski, 03.09.2019
Spełnia moje oczekiwania
5 z 5 gwiazdek  Robert, 18.08.2019
Drabina super, polecam
5 z 5 gwiazdek  Ignacy Gutkowski, 19.08.2016
Porządna, stabilna drabina, odpowiednia wysokość. Załączony pojemnik jest super! Naprawdę uławia pracę, bo nie trzeba ciągle schodzić i wchodzić na drabinę.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Filipkowski, 07.04.2016
Dziękuję za dobra obsługę. Co prawda po złożeniu zamówienia doszło do pewnych problemów z dostawą, ale po mojej informacji telefonicznej, sklep zareagował natychmiast. Już następnego dnia dostałem drabinie. Dlatego uważam, że obsługa sklepu stoi na naprawdę wysokim poziomie. drabina jest bardzo stabilna, co dla mnie jest szczególnie ważne ze względu na problemy z dyskiem. Drabina zapewnia bezpieczeństwo, swobodę ruchów. Tak można pracować z przyjemnością. Dziękuję!
5 z 5 gwiazdek  Bogdan Skrzypiec, 23.01.2016
Porządna drabina z półką. Dobra też dla starszych ludzi.
5 z 5 gwiazdek  Marcin Krauze, 18.11.2015
Drabina odpowiednia do lżejszych prac montażowych i podobnych czynności na wysokości do 2,5 m. Po prostu super. Pólka naprawdę się przydaje. Atutem drabiny są także jej szerokie stopnie - można czuć się bezpiecznie. Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Krupiński, 12.04.2015
w pełeni odpowiada moim oczekiwaniom. Drabina stoi stabilnie, jest lekka, można ja łatwo preznieść
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Kaźmierski, 25.01.2015
Produkt podoba mi się! Drabina jest naprawdę bezpieczna. Podstawa pod wiadro to świetne rozwiązanie. Bez problemu mogę myć okna. Super! Dzięki gumowym podstawkom drabina się nie ślizga. Jest bardzo lekka.

5 z 5 gwiazdek  Iwona Bury, 17.06.2014
potrzebna mi była niezbyt droga drabina do pracy w domu. To był dobry wybór. Dzieki szeorokim stopniom praca jest bardzej wygodna niż na stndardowych drabinach.
5 z 5 gwiazdek  Adam Kupilas, 02.02.2014
Drabina stoi bezpiecznie, przynajmniej na równym podłożu. Przy pracy w ogrodzie trzeba uważać na to, żeby podłoże było jak najbardziej równe. Pólka w drabinie jest bardzo praktyczne, jest sporo miejsca. Drabinę zamówiłem razem z wiadrem w komplecie, które świetnie pasuje do półki. Stopnie są komfortowe, można na nich wygodnie stanąć. Chociaż moim zdaniem mogłyby być trochę szersze.
5 z 5 gwiazdek  Robert Kaczmarek, 01.10.2013
Śwetna jakość, fajnie, że jest podstawka do odkałdania różnych rzeczy.Polecam!
5 z 5 gwiazdek  Igor Rasiński, 14.07.2013
Dobra cena, profesjonalna obsługa, terminowa dostawa. Z przyjemnością skorzystam znowu. Super
5 z 5 gwiazdek  Marian Szewczyk, 13.02.2013
Wreszcie porządna drabina z półką. Nie trzeba ciagle schodzi i whcodzić, można odłozyc wygodne wiertarkę.
5 z 5 gwiazdek  Władysław Stec, 28.10.2012
Produkt odpowida obietnicom producenta!
5 z 5 gwiazdek  Mieczysław Piskorowski, 12.06.2012
Dobra jakość, solidne wykonanie. Drobne uzkdzenie podczas tansportu. Wszytsko udało się jednak wyjaśnić.
5 z 5 gwiazdek  Sebastian Wasielewski, 04.03.2012
Dobra drabina, dobr cena.

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl