0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk
  Informujemy
Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !
  Informujemy: Pomimo obecnego kryzysu dotyczącego wirusa Korony realizacja zamówień funkcjonuje nadal bezproblemowo. Życzymy Państwu zdrowia !

Opinie Klientów (14 opinii) do:

KRAUSE Dopplo drabina aluminiowa dwustronna
 4,86 (14 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta standardowa
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Edward Mosiądz, 12.06.2020
Drabina z całą pewnością spełnia moje oczekiwania, jest lekka poręczna i wygodna.
Mieści się bez kłopotów w aucie osobowym bo to było dla mnie istotne, często używam ja przy drobnych remontach bo tym się zajmuję. Udany zakup. Sklep również ok, wszystko na najwyższym poziomie
5 z 5 gwiazdek  Marta P., 27.05.2020
Zgodnie z oczekiwaniami.
4 z 5 gwiazdek  Przemysław Kurowski, 03.05.2020
Drabina ok,stabilna i wygląda na wytrzymałą.Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Łukasz, 03.03.2020
Super drabina. Warta każdej złotówki. Stabilna i wytrzymała. Na pewno posłuży kilka dobrych lat (często eksploatowana).
5 z 5 gwiazdek  Ewa , 22.07.2019
ZAKUPIONY TOWAR SPEŁNIA NASZE OCZEKIWANIA CZY KOLEJNYCH POTRZEBACH ZAKUPU WRÓCIMY DO PAŃSTWA
5 z 5 gwiazdek  Jerzy, 03.04.2019
Bardzo dobry wyrób . Sprawdza sie w każdych warunkach . Produkt wytrzymały.
4 z 5 gwiazdek  Jerzy Żukowski, 02.09.2016
Proszę zwrócić uwagę kurierowi żeby dzwonił przed przyjazdem. Musiałem zwolnić się z pracy żeby odebrać towar!!!
5 z 5 gwiazdek  Maria Wróbel, 11.07.2016
Do Kalinowa drabina szła nie całe trzy dni dla mnie rewelacja.
5 z 5 gwiazdek  Olek Jasiński, 28.01.2016
Wygodne stopnie po złożeniu bardzo wąska można upchnąć gdzeiekolwik
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Pauczuk, 16.03.2015
Bezproblemowy zakup, towar opakowany solidnie dostawa po dwóch dniach od wpłaty. WIELKI POZYTYW !!!
5 z 5 gwiazdek  Aneta Dunaj, 04.07.2014
Lekka poręczna drabina do apteki w sam raz. Polecam zarówno drabinę jak i sklep accippo :-)
5 z 5 gwiazdek  Adrian Słaby, 19.03.2014
Niezawodny sklep dostarczył nam drabinę 2x6 w bardzo szybkim tępie. Z zakupu jesteśmy bardzo zadowoleni.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Garnecki, 20.03.2013
Bez zastrzeżeń, zgodnie z opisem na stronie sklepu. Bardzo szybka realizacja zmaówienia i dodatkowo dostawa w gratisie
5 z 5 gwiazdek  Marian Kozak, 05.11.2012
Wszystko w porządku

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl