Korzyści dla kupujących
  • 3% rabatu przy przedpłacie na konto
  • Szybki termin realizacji zamówienia
  • Darmowa wysyłka od 200 zł*
  • Autoryzowany dystrybutor KRAUSE
accipo-contact
100% satysfakcji zakupu
RZETELNA Firma

Opinie Klientów (29 opinii) do:

KRAUSE STABILO drabina ze stopniami wolnostojąca
 4,93 (29 opinii)
» Do strony przeglądowej
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta dla profesjonalistów
4,93
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Józef M., 17.09.2021
Drabina stabilna i bezpieczna a także lekka.
Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Marek Sosiński, 30.08.2021
Bardzo dobra drabina, stabilna, bezpieczna. Polecam wszystkim Uważam że drabiny KRAUSE w pracach budowlanych sa nie do pobicia.
5 z 5 gwiazdek  Grzegorz Czarnecki, 25.08.2021
Bardzo solidny i bezpieczny w eksploatacji produkt
5 z 5 gwiazdek  Łukasz K., 19.07.2021
pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem i zdjęciem
5 z 5 gwiazdek  Leszek Turno, 18.05.2021
Witam. Drabina super stabilna, zgodna z opisem. Polecam.
5 z 5 gwiazdek  Sylwia L., 05.05.2021
Bardzo dobra drabina. Solidna.
5 z 5 gwiazdek  Michał N., 27.04.2021
Bardzo dobra obsługa.
Produkt bardzo dobry. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Maciej Krajewski, 21.01.2021
Profesionalna drabina dla profesionalistów. Polecam
5 z 5 gwiazdek  Sylwia Sołtysik, 18.01.2021
solidna, leciutka - POLECAM
4 z 5 gwiazdek  A.J., 21.12.2020
Drabina spełnia oczekiwania, choć stopnie mogłyby być rozmieszczone troszkę luźniej i drabina powinna być bardziej stabilna/twardo stać na podłożu.
5 z 5 gwiazdek  Mirosław Jędruch, 07.07.2020
Pełna satysfakcja z zakupu. Drabina jest stabilna i stosunkowo lekka. Polecam :)
5 z 5 gwiazdek  Maciej P., 14.06.2020
Bardzo dobra.
5 z 5 gwiazdek  Robert Iwański, 17.05.2020
Dobra i solidna - mam kilka w firmie
5 z 5 gwiazdek  Wojtek, 09.03.2020
Bardzo dobry, stabilny i lekki produkt.
5 z 5 gwiazdek  Jan, 20.12.2019
udany zakup-bardzo miła obsługa
5 z 5 gwiazdek  maciek, 05.05.2019
Drabina użytkowana w sklepie z wysokim składowaniem towarów handlowych. Użytkownicy to same kobiety i jeżeli one są zadowolone tzn że drabina Krause spełniła oczekiwania. Nota 5+
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Stefaniak, 10.05.2016
Wytrzymała i stabilna drabina znanej marki krause. Mogłaby być nieco tańsza ale otrzymałem rabat więc nie żałuję zakupów.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Klinkosz, 03.02.2016
Wszystko w porządku. Brak zastrzężeń do sklepu
5 z 5 gwiazdek  Krystian Sobolewski, 19.11.2015
Darmowa dostawa i przyznany rabat (trzy procent) przekonały do zakupu. Drabina solidnie wykonana półka dość wytrzymała także nie ma się czego czepić.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Wąs, 02.06.2015
Długa no i stabilna drabina z aluminium. Przy tej wysokości bezpieczeństwo najważniejsze a o ten pałąk można się nawet oprzeć
5 z 5 gwiazdek  Jan Matulak, 09.01.2015
Porządna drabina dosyć lekka i wytrzymała pod każdym względem. Może trochu mały rabat przy zakupie ale towar pierwsza klasa.
5 z 5 gwiazdek  Artur Knapik, 28.12.2014
Dzięki drabince można sięgnąć do kadzi na wysokość podnad trzech metrów. O to nam chodziło i dzięki za szybką realizację zamówienia.
4 z 5 gwiazdek  Piotr, Wawa, 06.10.2014
Wszystko ok tak jak oczekiwałem. Daję cztery gwiazdki bo kurier nie dzwonił przed doręczeniem towaru.
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Michaluk, 02.04.2014
Na haku można spokojnie zawiesić wiadro z farbą. Doadkowo można na górze coś jeszcze położyć i nic się niedzieje. Co do sklepu to dostawa gratis i ekspresowa dostawa :-)
5 z 5 gwiazdek  Jan Basta, 08.10.2013
Markowa stabilna drabina w korzystnej cenie. Dostawa w miarę szybka opakowanie było zdarte ale drabina w porządku.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Weber, 02.05.2013
Półka rewelacja spokojnie można odłożyć wiertarkę nic nie pękło jak do tej pory. Nie chwieje się stabilna nawet przy kafelkowanej podłodze.
5 z 5 gwiazdek  Kazik Łukaszczyk, 04.03.2013
Wygodnie się pracuje nawet przy silnym wiatrze można się wesprzeć o mocny pałąk. Nie gniecie się nie wygina duży pozytyw !!!!!!!!!!!!11
5 z 5 gwiazdek  Marian Kotas, 07.06.2012
W tej cenie czekałem na prawdziwą petardę ! Drabina leciutka do warsztatu w sam raz, mogliby popracować trochu nad tą półką z plastiku
5 z 5 gwiazdek  Marcin Łachacz, 13.02.2012
Profesjonalny sklep z dobrymi cenami. Drabina lekka jak na swoją długość porządnie wykonana istabilna

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl