0
Koszyk
Koszyk jest pusty.
Koszyk

Opinie Klientów (19 opinii) do:

KRAUSE STABILO drabina ze stopniami wolnostojąca
 4,95 (19 opinii)
» Zur Artikel-Übersichtsseite
» Najczęściej oceniane artykuły w tej kategorii Drabiny rozstawne ze stopniami, Oferta dla profesjonalistów
4,95
von 5
 
 0
 
 0
 
 0
  •  Najnowsze opinie
  •  Najstarsze opinie
  •  Najlepsze opinie
  •  Najgorsze opinie

5 z 5 gwiazdek  Mirosław Jędruch, 07.07.2020
Pełna satysfakcja z zakupu. Drabina jest stabilna i stosunkowo lekka. Polecam :)
5 z 5 gwiazdek  Maciej P., 14.06.2020
Bardzo dobra.
5 z 5 gwiazdek  Robert Iwański, 17.05.2020
Dobra i solidna - mam kilka w firmie
5 z 5 gwiazdek  Wojtek, 09.03.2020
Bardzo dobry, stabilny i lekki produkt.
5 z 5 gwiazdek  Jan, 20.12.2019
udany zakup-bardzo miła obsługa
5 z 5 gwiazdek  maciek, 05.05.2019
Drabina użytkowana w sklepie z wysokim składowaniem towarów handlowych. Użytkownicy to same kobiety i jeżeli one są zadowolone tzn że drabina Krause spełniła oczekiwania. Nota 5+
5 z 5 gwiazdek  Jarosław Stefaniak, 10.05.2016
Wytrzymała i stabilna drabina znanej marki krause. Mogłaby być nieco tańsza ale otrzymałem rabat więc nie żałuję zakupów.
5 z 5 gwiazdek  Janusz Klinkosz, 03.02.2016
Wszystko w porządku. Brak zastrzężeń do sklepu
5 z 5 gwiazdek  Krystian Sobolewski, 19.11.2015
Darmowa dostawa i przyznany rabat (trzy procent) przekonały do zakupu. Drabina solidnie wykonana półka dość wytrzymała także nie ma się czego czepić.
5 z 5 gwiazdek  Jerzy Wąs, 02.06.2015
Długa no i stabilna drabina z aluminium. Przy tej wysokości bezpieczeństwo najważniejsze a o ten pałąk można się nawet oprzeć
5 z 5 gwiazdek  Jan Matulak, 09.01.2015
Porządna drabina dosyć lekka i wytrzymała pod każdym względem. Może trochu mały rabat przy zakupie ale towar pierwsza klasa.
5 z 5 gwiazdek  Artur Knapik, 28.12.2014
Dzięki drabince można sięgnąć do kadzi na wysokość podnad trzech metrów. O to nam chodziło i dzięki za szybką realizację zamówienia.
4 z 5 gwiazdek  Piotr, Wawa, 06.10.2014
Wszystko ok tak jak oczekiwałem. Daję cztery gwiazdki bo kurier nie dzwonił przed doręczeniem towaru.
5 z 5 gwiazdek  Tadeusz Michaluk, 02.04.2014
Na haku można spokojnie zawiesić wiadro z farbą. Doadkowo można na górze coś jeszcze położyć i nic się niedzieje. Co do sklepu to dostawa gratis i ekspresowa dostawa :-)
5 z 5 gwiazdek  Jan Basta, 08.10.2013
Markowa stabilna drabina w korzystnej cenie. Dostawa w miarę szybka opakowanie było zdarte ale drabina w porządku.
5 z 5 gwiazdek  Andrzej Weber, 02.05.2013
Półka rewelacja spokojnie można odłożyć wiertarkę nic nie pękło jak do tej pory. Nie chwieje się stabilna nawet przy kafelkowanej podłodze.
5 z 5 gwiazdek  Kazik Łukaszczyk, 04.03.2013
Wygodnie się pracuje nawet przy silnym wiatrze można się wesprzeć o mocny pałąk. Nie gniecie się nie wygina duży pozytyw !!!!!!!!!!!!11
5 z 5 gwiazdek  Marian Kotas, 07.06.2012
W tej cenie czekałem na prawdziwą petardę ! Drabina leciutka do warsztatu w sam raz, mogliby popracować trochu nad tą półką z plastiku
5 z 5 gwiazdek  Marcin Łachacz, 13.02.2012
Profesjonalny sklep z dobrymi cenami. Drabina lekka jak na swoją długość porządnie wykonana istabilna

  do góry
Trusted Shops Zertifikat


Nasza infolinia:
74 884 10 11
Nasz e-mail:
info@accipo.pl